Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Bu saatte yapılmaması gereken en büyük şeyi yaptım,ACIKTIM..
Kendi kendimden başka düşmana ihtiyacım yok çok şükür..:)

Evet tartıldım. Sanırım metabolizmam durmuş yalnızca 1 kilo vermişim.. Hemde 15 günde
Ya evet biliyorum abartıyorum çok fazla çünkü tam ben diyete başlayalı 28 gün oldu bugün toplamında 5 kilo verdim.
Saçmalıyorum farkındayım ama 4 gün resmen aç kalmıştım ( off morelim bi bozuk suratım bi asık sormayın gitsin.. ((

Şükür allahıma hala azmediyorum. asla bozmayacağım..
YOLA DEVAM

YAZ bekle beni BAMBAŞKA BİR KADIN OLARAK KARŞINA ÇIKACAĞIM...

Son düzenleme:
Tamammm canim yememm bulgur pilaviydi ama
Canimm ara ögün olarak ne yiyeyim incirim bitti
Ayy aksam ne yicem onuda bilmiyorum

Bak listemden bakıp yazıyorum sana
ARA ÖĞÜN OLARAK YİYECEKLERİN.
1 porsyon meyva ve 1-2 adet galete
veya
1 porsyon meyve + 2 kk peynir + 2 galeta ... galeta yerine 4 grissini, 1 paket altınbaşak yarım simit olabilir. yada bir dilim ince ekmek veya 3-5 adet ceviz 8-10 fındık yada badem.
artık evinde ne varsa güzelim.

Canimmm hadii o 1kiloyu almis olsaydinnn
üzülmeeee sonucta kilo veriyorsunnn
tebriklerrrrrrrrrrrr

Coooook tsklerrr canimmm

Canimmm hadii o 1kiloyu almis olsaydinnn
üzülmeeee sonucta kilo veriyorsunnn
tebriklerrrrrrrrrrrr

evet verdim canım teşekkür ederim.
Bu akşam diyetisyende randevum var akşam 16,00 da çıkacağım. 17,00 randevum çünkü.
doktorada diyeceğim ( yani 1 ayda toplam 5 kilo verdim....

Ya ben interntte arastirdim.bulgur.kilo yPmiyomus.hatta bi sitede sey yaziyodu.diyette olanlar gunde iki ogun bulgur yiyebilir.ben nerdeyse hergun yiyorum.yemeyi biraksammi ne yapsam ablalarim?:/

Ye kuzum ye .. pasta ye börek ye herbiseyi ye .
Yarasın hatta..

kocanda çıtırlara bakar ahh ahh benim karımda böle olsaydı derdi (
ozaman napcan yeme pis şişko yeme

Ayyy canimm ya keske desede bende gaza gelsemm adam tuturdu böyle iyisinn napcan iskelet gibimi olcan diyor

Ya ben interntte arastirdim.bulgur.kilo yPmiyomus.hatta bi sitede sey yaziyodu.diyette olanlar gunde iki ogun bulgur yiyebilir.ben nerdeyse hergun yiyorum.yemeyi biraksammi ne yapsam ablalarim?:/

Bak canım benim ben cankizzzz a takılıyorum o biraz fazla yiyorda
doktorumun dediğini sana aynen aktarıyorum.

evinde sebze, makarna pilav piştiğinde herbirinden tek seçim yapman şartı ile 8 - 9 kaşık yiyebiliyorsun.
Hiçbirşey ayırmadan.. Buda demek oluyorki bulgurda yiyebiliyorsun. Yalnız makarna, pilav yediğinde yanında 1 bardak yoğurt tüketmeni öneriyor doktor.
Salata değil.

Netden sayfalara bakacaktım ama hangisi sağlıklı bilgi veriyor güvenemedim bu yüzden doktorumun söylediğini sana aynen aktardım canım benim.
Hergün yeme bence haftada bir ye yada iki ama sebze ağırlıklı tavsiye ederim canım...
Hadi kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…