Sindi tebrik ederim,pasta kismina pek takilma aksam yemeyerek arayi kapmissin..
Buse....Cankiz merhabalar..
bu gün cok kötü oldu,sabah kahvaltimi cok hafif yaptim..sonra disari ciktik ,benim doktor randevum vardi..disarda kebap yedik,cola ictim,pilav yedim,ben cok abarttim,pastada yedim..yrin artik kendime gelecegim
iyim geceler..
Selam buse_33 Selam kızlar.
Ben burayı bir kaç kez gördüm, buse_33'ün yazdıklarını da okudum ve inşallah başarır diye dilemiştim. Sizde ticker olmadığından merak ettim, sorayım dedim, nasıl gidiyor kilo vermeler ? verdiniz mi ? ne kadar verdiniz ?
Belki bi yardımı olur: ben 5 kilo dukanla verdim, ama teyzem kendi çabaları ile diyet yapıp 8 kilo verdi kasımdan bu yana. Belki 10 bile olmuştur, eşyaları ile iş yerinde tartıldığı için 1-2kilo fark oluyor.
Kendisi sabah iki dilim esmer ekmekten yiyor. Ondan hariç un ve şeker yemiyor, kullanmıyor. Her gün mutlaka yürüyüşünü yapıyor, çok yorgun halde gelse bile iş yerinden.
Kendisi evli, 2çocuğu var. Yani o halde başardı. Dikkat ediyor yediklerine kısacası ve spor olarak yürüyüş yapıyor. Yanları ve göbeşi biraz da gidiği vardı teyzoşumun, vallah eridi gitti.
1.55 boyunda 71 kilo idi (botlar kıyafetler dahil tabii), şimdi en son aynı şekilde 62-61 gibi göstermış tartı. Kaçamak yapsa bile etresi gün yada gelecek bir kaç gün dikkat ediyor biraz daha.
Hem sizin ne durumda olduğunuzu merak ettim, hem de teyzemin kilo verme serüvenini paylaşmak istedim:126:
Merhaba arkadaslar 5 kilo fazlam var 10 günde vermem lazim spor falan herşey yapabilirim bana içinde spor olan ya da olmayan diyet listesi onerir misiniz 10 gün içinde 5 kilo versem yeter.
Nerdeymisssss benimmm kankimmmmmm :)
gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm
Mart 15 benimm doğummm günüm ve bende çok isityrmmmmm başladımmmm 10 kilo vermem lazım benm dee yada a13 ama ben isveçi denedim bi fayda göremedim bı iki gün sonr akendi diyetsyenimin kine döneceğimmm merak etme azimli olunca gidiyorr :)
selam kızalr bu vakte kadar sadece 1 elma yedım öğlen çorba akşamda salata aralarda çay maluş işyerındeyım çaysız olmuyorr hergunum boyle benım nerdeyse azımle verıcem bu kıloları
Burdayım aşkım bitanem gülüm ŞİŞKOMMM
Günaydınnnnnnnnnnnnn
naber bebeğim.
GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM
MUCKKKKKKKKKKKKKKKK
üzgüm bugün kankimi başka formda gördüm. Buraya uğramıyor bile
olsun yalnızda olcam tek başıma başaracağım sizde göreceksiniz.
Burdayimmmm geldimmm yaaa askitommmmm :)
Seni hic yanliz birakirmiyimmmm benn aman da amannn :)
aldatıyorsun beni sensemiyom artık seni baktım başka forumlarda konuşuyor beni ihmal ediyorsun sabahtan beri burda seni bekliyorum
bende gidiyorum artıkgör bak hoşuna gitcekmi bide seviyorum ediyorum diyordun ((