Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Merhaba bebeğim.
Üzme kendini lütfen.. Olmuş birkere.. Bugün bunu telafi edeceksin eminim.
Kilon kaçtı canım ? kaç kilo vermek istiyorsun ?

Hoşgeldin Seda'cığımmm..
Çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin için.
Canım benim diyete başlayalı yarın tam 1 ay olacak. İlk 15 günde 4 kilo verdim. Yarın sabah tartılıp kaç kilo olduğumu size bildireceğim.
Yarın akşamda doktor kontrolüm var. Bu arada her akşam sporumuda yapıyorum.

Teyzenin adına çok sevindim.. Azim var kadında kırkbinkere maşallah. Yaptınmı oluyor be bitanem.. Darısı bizim başımıza..
çok teşekürr ederim paylaşımların için. Herzaman uğra gel.
Öptük koskocaman

Merhaba arkadaslar 5 kilo fazlam var 10 günde vermem lazim spor falan herşey yapabilirim bana içinde spor olan ya da olmayan diyet listesi onerir misiniz 10 gün içinde 5 kilo versem yeter.

Bitanem bukadar aceleninn sebebi ne ? Birde nekadar sağlıklı .. Gerçe bende 15 günde 4 kilo verince doktor çok kilo vermişsin 15 günde dedi ama ben diyetisyenin verdiklerine uydum aksine birşey yapmadım. Bu arada şeker ilacımıda kullanıyorum. Sanırım onunda etkisi var öyle diyorlar ... Spor ve Güzel bir diyetle eminim kilo verebilirsin canım benim.

gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm

Mart 15 benimm doğummm günüm ve bende çok isityrmmmmm başladımmmm 10 kilo vermem lazım benm dee yada a13 ama ben isveçi denedim bi fayda göremedim bı iki gün sonr akendi diyetsyenimin kine döneceğimmm merak etme azimli olunca gidiyorr :)

evet kesinlikle gidiyor canım yaaaa

selam kızalr bu vakte kadar sadece 1 elma yedım öğlen çorba akşamda salata aralarda çay maluş işyerındeyım çaysız olmuyorr hergunum boyle benım nerdeyse azımle verıcem bu kıloları

selam kızalr bu vakte kadar sadece 1 elma yedım öğlen çorba akşamda salata aralarda çay maluş işyerındeyım çaysız olmuyorr hergunum boyle benım nerdeyse azımle verıcem bu kıloları

ama birtanem aç kalıyorsun böyle normal yemeyerek.
sonunda pes edersin .. Bence biraz yiyiym metobolizmanı çalıştırmalısın derim.
sebzeni ekmeğini, yoğurdunu ye yani.

1 bardak şekersiz çay
1 domates
2 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek

2 bardak su.. içtim.

Şimdi ara öğünümü yiyeceğim.
1 elma...

Arkadaşlar sakın sporsuz zayıflamaya çalışmyayın yosa sarkıntılarınız olur :d

üzgüm bugün kankimi başka formda gördüm. Buraya uğramıyor bile
olsun yalnızda olcam tek başıma başaracağım sizde göreceksiniz.

Sabah kahvaltimm
1dilim ekmek
1tane domates
1dilim peynir
2tane aci biber

ara 3tane kuru incir

Burdayimmmm geldimmm yaaa askitommmmm :)
Seni hic yanliz birakirmiyimmmm benn aman da amannn :)

aldatıyorsun beni sen semiyom artık seni baktım başka forumlarda konuşuyor beni ihmal ediyorsun sabahtan beri burda seni bekliyorum
bende gidiyorum artık gör bak hoşuna gitcekmi bide seviyorum ediyorum diyordun ((

aldatıyorsun beni sen semiyom artık seni baktım başka forumlarda konuşuyor beni ihmal ediyorsun sabahtan beri burda seni bekliyorum
bende gidiyorum artık gör bak hoşuna gitcekmi bide seviyorum ediyorum diyordun ((

Canimmm benimm telefondan girdigim icin acik birakiyorum ben sayfayi temizlik filan yaptim ilk oraya yazdimki seninle rahat rahat bol bol konusalim diye
ben seni hic aldatirmiyim baska siskolarlaaa
gitmeeee beniii terkkk etmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…