gunaydın kızlar akşam komşuya çıktım okadar pasta borek sarman vardı ınanın yemedıms adece çok ısrarlar ufacık bır dolma yedımmm eve dönunce onu erıtmek için müsik açtım oğluşumla göbek attım ama şu masa başında nasıl hareket edebilirim bılmıyorum görümcemın düğününe kadar kılo verıp herkesi şok etmek istıyorum.birde iş arkadaşlaım zorla yedırmeye çalışıyolar dıyetımı bozayım dıye kıskançlıktan.iş arkadaşlarım hep kılolu benıde yedırmeye çalışıyolar ama asla yemıcem
Valla birtanem azmini mesajını okurken hissettim. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya inersin.
Ben diyete başladığm an yanımda pastamı yiyen dersin, börekmi yiyen, kebaplar havada uçuşuyordu.
ben bırak yemeyi tadına baktırmak istediler dişlerimi sıktım yine yemiyeceğim dedim. Yalvardılar yemem ya niye zorluyorsunuz diye tersledim.
Çünkü herkez bize SEN BÖYLEDE GÜZELSİN diyerek yalan söylüyorlar. Gerçekci olmak gekirse AYI GİBİYİZ en azından ben kendi adıma konuşayım.
Bütün şişmanlarda öyle kimse alınmasın lütfen.. Azmettik burada başaracağız. Bilmiyorum yanlışmı konnuşuyorum. Lütfen kızmayın sadece gerçekleri dile getirmek istedim.
Yalnız bunun püf noktasını ben çözmüş durumdayım. Devamlı tekrar ediyorum ama yine söylemek istiyorum. Eğer ara öğünleri kaçırmıyorsan kesinlikle kaçamak işine girmiyorsun.
Diyelimki ara öğünü atladım. Ozaman gözünün önüne herşey geliyor..
Bitanem öyle güzel diyet listem varki doktorum verdi sanada vereyim dilersen.. Onu uygula ben 28 günde 5 kilo verdim yalnızca... 1 ayda on kilo işinede inanmıyorum ben. Verilsede muhakkak geri alınacaktır.. Lütfen gel bu sayfayada devam edelim birtanem burada ...
KİMSEYE KANMA.. Bu yaz bambaşka çıkacağız ortalıklaraaaa NOLURRRR.