Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Canım benim. Evet şükür allaha güzel verdim kilomu.. Şekerde vardı bende ilacımıda kullanıyorum sanırım onunda etkisi var.
Evet diyetisyene gidiyorum bitanem. Doktor kontrolünde zayıflıyorum. Çok azimliyim. İnşallah başaracağım.
Bende yarım saat koşu, yarım saat bisiklet, kondüsyon aletlerini kullanıyorum.
Bu akşam spining'e gireceğim. vs. işte ....
Evet spor yapanla yapmayanlar arasında çok fark var .. Örneğin benim kızkardeşimle aramda 5 kilo var ama o benden çok fazla kilolu duruyor.. Ben daha ince duruyorum..
Herkezde bunu söylüyor zaten..Kendisi hiç spor yapmaz. Ben hep yaparım. Sanırım büyük etkisi var.
İnşallah başaracağız birtanem. Tekrar çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
MUCKKKKK Bye canım..

aRA öğünümü yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
grissini yiyceeğimmm
haber vereyim istedim...
Herkeze kolay gelsin
muck

Slmm canimm sayfan hayirliii olsun benimde kendi sayfam var ama kilo veremeyince beceremeyincee terk ettiler beniii
Bende katilabilirmiyimmm sana ben dayanamiyorumm hemen bozuyorumm

şöle bi geçmişe bakıyım dedim de::2::2::2: sizlerin eski msjlarını gördüm ...

yaaa nolur beni de alın aranıza beraber zayıflayalım

Ya benim canim cok cikolata istiyo (( biraz once meyveli yogurt yedim.ama aklim hala cikolatada.yesemmi acaba?:/

ama birtanem aç kalıyorsun böyle normal yemeyerek.
sonunda pes edersin .. Bence biraz yiyiym metobolizmanı çalıştırmalısın derim.
sebzeni ekmeğini, yoğurdunu ye yani.

tatlım aç kalarak kil overemezsibnnn :)) kay kaybedersin her yanın sarkar :))

gunaydın kızlar akşam komşuya çıktım okadar pasta borek sarman vardı ınanın yemedıms adece çok ısrarlar ufacık bır dolma yedımmm eve dönunce onu erıtmek için müsik açtım oğluşumla göbek attım ama şu masa başında nasıl hareket edebilirim bılmıyorum görümcemın düğününe kadar kılo verıp herkesi şok etmek istıyorum.birde iş arkadaşlaım zorla yedırmeye çalışıyolar dıyetımı bozayım dıye kıskançlıktan.iş arkadaşlarım hep kılolu benıde yedırmeye çalışıyolar ama asla yemıcem

Günaydinnnnnnnnn
sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane biber

öglenn
firinda tavuk
2yemek kacigi pilav

aksam bilmiyorummm

2litre su
1saat spor

kankissss nasillll iyiiii mi

şöle bi geçmişe bakıyım dedim de::2::2::2: sizlerin eski msjlarını gördüm ...

yaaa nolur beni de alın aranıza beraber zayıflayalım

Canımın içi... birtanem ... güzelimm.. Gel tabiki dükkan senin
Herzaman yanındayız.. Hep birlikte.. Yediğinde sana kaba davranacak yemediğinde seni pofpoflayacak arkadaşların buradaaaa

haha bi an kendimi pazarda sandım

Gel güzel arkadaşım herzaman bekliyorum.

Ya benim canim cok cikolata istiyo (( biraz once meyveli yogurt yedim.ama aklim hala cikolatada.yesemmi acaba?:/

Bitanem yeme bak şurda yazın gelmesine hiçbirşey kalmadı
ya o çıtırlara hayranlıkla bakcaz yada onlar bize
nolur yeme bebeğim.. Ama ne yap biliyormusun kilo verdiysen ödül olarak bitane götür istersen kıyamam
can bu istedimi istiyor işte

Valla birtanem azmini mesajını okurken hissettim. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya inersin.
Ben diyete başladığm an yanımda pastamı yiyen dersin, börekmi yiyen, kebaplar havada uçuşuyordu.
ben bırak yemeyi tadına baktırmak istediler dişlerimi sıktım yine yemiyeceğim dedim. Yalvardılar yemem ya niye zorluyorsunuz diye tersledim.
Çünkü herkez bize SEN BÖYLEDE GÜZELSİN diyerek yalan söylüyorlar. Gerçekci olmak gekirse AYI GİBİYİZ en azından ben kendi adıma konuşayım.
Bütün şişmanlarda öyle kimse alınmasın lütfen.. Azmettik burada başaracağız. Bilmiyorum yanlışmı konnuşuyorum. Lütfen kızmayın sadece gerçekleri dile getirmek istedim.

Yalnız bunun püf noktasını ben çözmüş durumdayım. Devamlı tekrar ediyorum ama yine söylemek istiyorum. Eğer ara öğünleri kaçırmıyorsan kesinlikle kaçamak işine girmiyorsun.
Diyelimki ara öğünü atladım. Ozaman gözünün önüne herşey geliyor..
Bitanem öyle güzel diyet listem varki doktorum verdi sanada vereyim dilersen.. Onu uygula ben 28 günde 5 kilo verdim yalnızca... 1 ayda on kilo işinede inanmıyorum ben. Verilsede muhakkak geri alınacaktır.. Lütfen gel bu sayfayada devam edelim birtanem burada ...
KİMSEYE KANMA.. Bu yaz bambaşka çıkacağız ortalıklaraaaa NOLURRRR.

Günaydinnnnnnnnn
sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane biber

öglenn
firinda tavuk
2yemek kacigi pilav

aksam bilmiyorummm

2litre su
1saat spor

kankissss nasillll iyiiii mi

Tek kelime ile muhteşem devam et canım benim.
Ama şu pilavı yeme allah aşkına yeme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…