Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Bugünkü menümm

sabah
1tane pogca
yarim domates
1tane biber
1dilim peynir

ara 3tane kuru incir

öglen
2tane firinda ispanaki balik

ara meyveli yogurt

aksam
2tane firinda patates
1tane redbull

2litre su
1saat spor

yAF allahım neden poğaça yiyon şişkom ya ... sen böle zor kilo vercen anam.
bide benlen dalga geçiyon
bak yine redbul içiyo ya kızım iyimisin sen
baaartma beni hani kilo veriyordun
azıttınmı sennnn :KK43:

cankız canem içme şu rebulu çok kalorili olduğunu duydum tam bilemiyorum ama onun yerine bir portakal veya bir elme daha iyi olmamı..karışmak gibi olmasında:KK17::KK17::KK17::KK17:

Offf canimm ya cook seviyorumm vazgecemiyorumm
ama belki icmem bi deniyim bugünlük:):)

yAF allahım neden poğaça yiyon şişkom ya ... sen böle zor kilo vercen anam.
bide benlen dalga geçiyon
bak yine redbul içiyo ya kızım iyimisin sen
baaartma beni hani kilo veriyordun
azıttınmı sennnn :KK43:

Napiyimm sen beni yanliz biraktin bende yemeye salldirdimm:):)
pogaca kücüktü ama :)
Tamam yaaa icmiyorummmm birdaha redbull söz tmm :)

Size bir sorum var arkadaslar.sütlü nescafe kilo yaparmi?icine şeker koymuyorum.tek tereddütüm icinde süt olmasi.kupanin yarisina su yarisina da süt mü koysam acaba :/ sadece suyla yapinca acı oluyo da :/

Napiyimm sen beni yanliz biraktin bende yemeye salldirdimm:):)
pogaca kücüktü ama :)
Tamam yaaa icmiyorummmm birdaha redbull söz tmm :)

Küçük müçük anlamam ben.. bit kadarda olsa hamur işi bu
niye yiyorsun zayflamak istemiyormusun allahım yarabbim ya delimisin sen yemiceksin bukadar
burda ne için uğraşıyoruz ya kızdırıyorsun bak beni

evet kızlar c.tesi günü misafirim vardı gelirken pasta getirmişler onu yedim.. Yalan söylemek istemioyrum size.. evet suçluyum.
Yediğim içinde yemeklerimi çokba ile çok azıcık yiyerek geçiştirdim. Bir nevi kendime ceza verdim.
Dünde oğlum eşim ben dışarı çıktık acıktık hamburger yemek istediler onuda yedim :KK43:
pazates yemedim birde chicken mi neyse onu yedim :KK43: 2 dilim ekmek arasında :KK43: zaten doktor veriyor diye yedim walla offfffffffff
biliyorum suçluyum
hepiniz bana
ŞİŞKOOOOOOOOOOO PATATESSS

diye bağırabilirsiniz :KK43:

Size bir sorum var arkadaslar.sütlü nescafe kilo yaparmi?icine şeker koymuyorum.tek tereddütüm icinde süt olmasi.kupanin yarisina su yarisina da süt mü koysam acaba :/ sadece suyla yapinca acı oluyo da :/

Şekersiz içersen aldırmaz, hatta kafein yağ yakmayı kolaylaştırdığı için vücutçular sıkça tüketir. Yağ yakmak için diğer alternatif bitki çaylarıdır..

evet kızlar c.tesi günü misafirim vardı gelirken pasta getirmişler onu yedim.. Yalan söylemek istemioyrum size.. evet suçluyum.
Yediğim içinde yemeklerimi çokba ile çok azıcık yiyerek geçiştirdim. Bir nevi kendime ceza verdim.
Dünde oğlum eşim ben dışarı çıktık acıktık hamburger yemek istediler onuda yedim :KK43:
pazates yemedim birde chicken mi neyse onu yedim :KK43: 2 dilim ekmek arasında :KK43: zaten doktor veriyor diye yedim walla offfffffffff
biliyorum suçluyum
hepiniz bana
ŞİŞKOOOOOOOOOOO PATATESSS

diye bağırabilirsiniz :KK43:

Tamam canim sen yeterki iste seve seve derim ben:):):)
Siskoooo patatessss
siskoooo patatesssssssssss

Arkadaşlar bugün yine çorba günümdeyim ayrıca yarında :KK43:( çünkü çarşamba doktora gideceğim o yüzden böyle yiyorum :KK43:(

sabah
2 adet domates
2 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek

ara
2 grissini

öğlen
1 tabak çorba
2 dilim ekmek
2 domates salatası (sirkeli)

ara
grissini ve beyaz peynir yiyeceğim (şimdi)

akşama
çorba
salata

Arkadaşlar birşey farkettim. Artık eskisi gibi acıkmıyorum. Acıkınca açlığım bir süre sonra geçiyor.
Ara öğünlerimi kaçırınca çok açlık hissediyorum..

en önemlisi

diyetimi evde değilde şirkette olunca daha çok planlı programlı yapabiliyorum.
evde olsam herhalde asla kilo veremezdim :KK43:

X