Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Bugünkü menüm

sabah
2dilim ekmek
2tane biber
2dilim peynir
4tane salam
ve menemenn

öglen
1tane redbull

aksam
1tane schnitzell
1kacik püre
ve cennet elmasii

2litre su
1saat yürüyüs

AKSAM 6 gibi 1 dilim kepek ekmegiyle brokoli corba icip,salata yedim
sonra saat 19 gibi esimle,esimin teyzesine gittik ve ben orda

2 pogaca
1 dilim su böregi
2 kabak tatlisi yedim

ve bütün bu tuzaga düsen tombalaklar gibi ,su an cok ama cok pismanim .Fakat ne care ,simdi onlar bana kalori,yag,et ve sabah kilo olarak geri dönecek..

Neyse artik olan oldu..aklimi basima devsirip daha fazla gecsemeden yola devam...

Evett canimm yedin diye bozmaa yola devammm :)

Hoşgeldiniz canlarım. .Bu yola yalnız devam etmek istemedim. Teşekkür ederim. Diyet listemide paylaşırım sizinle.. Beraber yapsak şöyle bi kilo versek ne güzel olurrr

bende seninle bu yola varımmm :)) 1.69 boy 71 kilo diyete devam! :) başarılar çıtırlarrrrrrrrr :)

:KK64: :KK64: :KK66: :KK66: $GNAYDN~1.JPG :KK64: :KK64: :KK66: :KK66:

gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm

Bugünkü menümm

sabah
1tane pogca
yarim domates
1tane biber
1dilim peynir

ara 3tane kuru incir

öglen
2tane firinda ispanaki balik

ara meyveli yogurt

aksam
2tane firinda patates
1tane redbull

2litre su
1saat spor

Selamlar Buse..senin aksam yemegin muhtesem olmus,tebirk ederim..az sonra bende yediklerimi yazacagim..

haklisin her gün tartilmak stres yapioyr,gramlarla ugrasiyoruz

teşekkür ederim canım benim.

Evet ben tam 15 gündür tartılmıyorum :)) kendimi ödüllendireceğim.. ödüllendirmek istiyorum bu yüzden çarşamba günü sabah tartılıp hemen size bildireceğim..

AKSAM 6 gibi 1 dilim kepek ekmegiyle brokoli corba icip,salata yedim
sonra saat 19 gibi esimle,esimin teyzesine gittik ve ben orda

2 pogaca
1 dilim su böregi
2 kabak tatlisi yedim

ve bütün bu tuzaga düsen tombalaklar gibi ,su an cok ama cok pismanim .Fakat ne care ,simdi onlar bana kalori,yag,et ve sabah kilo olarak geri dönecek..

Neyse artik olan oldu..aklimi basima devsirip daha fazla gecsemeden yola devam...

Evet canım akşam çok güzel yemişsin.
Ama sana hak veriyorum. Bizler yemek yemeyi çok seven insanlarız
Zaman zaman bende kendime hakim olamıyorum :KK43: yiyorum.
Örneğin c.tesi günü dayım ailesiyle bize geldi. gelirken pasta getirmiş. Yemeden edemedim. Ama yedimde..
Ancakkkkkkkkkkkkkkk yedim yemesine o gün akşam yemeğimi ve ertesi gün yemeklerimi çorba ile geçiştirip kendime bir nevi ceza verdim.
Bilmem yanılıyormuyum ama hergün yemiyorum böyle tatlı , börek, çörekleri yiyincede cezalandırıyorum kendimi..
Sende dene.. Hep bunun arkasına sığınmasanda yardımcı olur sana hiç olmazsa :KK70:
Kıyamam afiyet, şeker bal olsun ama yaramasınn :KK70:

Bugünkü menüm

sabah
2dilim ekmek
2tane biber
2dilim peynir
4tane salam
ve menemenn

öglen
1tane redbull

aksam
1tane schnitzell
1kacik püre
ve cennet elmasii

2litre su
1saat yürüyüs

OOOOOOOOOOOOO sen paso redbul içiyon anam böle kilomu vercen :KK70: hehe şişko patatesim beenim
bak geldim artık senininm :KK70:
Akşamda bana fazla gibi geldi yinede sen bilirsin.. 1 ini tercih et derim :KK70:
ÖPÜLDÜN ANAM.

teşekkür ederim canım benim.

Evet ben tam 15 gündür tartılmıyorum :)) kendimi ödüllendireceğim.. ödüllendirmek istiyorum bu yüzden çarşamba günü sabah tartılıp hemen size bildireceğim..

hergün tartılmak iyi deil ama biraz da insanı tokatlıyor hergün tartılmak kanımcaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

.

bende seninle bu yola varımmm :)) 1.69 boy 71 kilo diyete devam! :) başarılar çıtırlarrrrrrrrr :)

Selenim hoşgeldinnnn sefalar getirdin..
O halde başlıyoruz.. Yediklerini yaz bize..
asla bize söylenenden dışarı çıkmayacaksın..Biz hep buradayız.. Akşamları hariç :KK43:
Yalan söylemecede yok oyun bozancılıkta :KK70: Evliysen yada nişanlı, bekarsan sokaktaki çıtırlar eşini, sevgilini ham yaparlar söylemiş olim :KK70:
Eminim sende bunu çok iyi biliyorsundur ama şişkomu :KK70: çıtırmı desem ?? artık karar senin :KK70:
Yaza bişey kalmadı bitanemmmmm gayret etcezz.

gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm

Merhaba canım benim.. Oooo başarılar diliyorum. Kesinlikle verirsin inanıyorum.. DÜZEnli yaptığın sürece.. Neler yiyorsun canım benim

OOOOOOOOOOOOO sen paso redbul içiyon anam böle kilomu vercen :KK70: hehe şişko patatesim beenim
Akşamda bana fazla gibi geldi yinede sen bilirsin.. 1 ini tercih et derim :KK70:
ÖPÜLDÜN ANAM.

Napiyim canim yaa redbullsuz duramiyorummmm cook seviyorummm patatess cok mu olmusda :KK43:

ÖPÜLDÜN ANAM.

cankız canem içme şu rebulu çok kalorili olduğunu duydum tam bilemiyorum ama onun yerine bir portakal veya bir elme daha iyi olmamı..karışmak gibi olmasında:KK17::KK17::KK17::KK17:

Birde hergün sakın tartılma .. Ya haftada bir tartıl. yada on günde
sanada süpriz olup sevindirici olur canım benim.

X