Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AKSAM 6 gibi 1 dilim kepek ekmegiyle brokoli corba icip,salata yedim
sonra saat 19 gibi esimle,esimin teyzesine gittik ve ben orda
2 pogaca
1 dilim su böregi
2 kabak tatlisi yedim
ve bütün bu tuzaga düsen tombalaklar gibi ,su an cok ama cok pismanim .Fakat ne care ,simdi onlar bana kalori,yag,et ve sabah kilo olarak geri dönecek..
Neyse artik olan oldu..aklimi basima devsirip daha fazla gecsemeden yola devam...
Hoşgeldiniz canlarım. .Bu yola yalnız devam etmek istemedim. Teşekkür ederim. Diyet listemide paylaşırım sizinle.. Beraber yapsak şöyle bi kilo versek ne güzel olurrr
gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm
Selamlar Buse..senin aksam yemegin muhtesem olmus,tebirk ederim..az sonra bende yediklerimi yazacagim..
haklisin her gün tartilmak stres yapioyr,gramlarla ugrasiyoruz
AKSAM 6 gibi 1 dilim kepek ekmegiyle brokoli corba icip,salata yedim
sonra saat 19 gibi esimle,esimin teyzesine gittik ve ben orda
2 pogaca
1 dilim su böregi
2 kabak tatlisi yedim
ve bütün bu tuzaga düsen tombalaklar gibi ,su an cok ama cok pismanim .Fakat ne care ,simdi onlar bana kalori,yag,et ve sabah kilo olarak geri dönecek..
Neyse artik olan oldu..aklimi basima devsirip daha fazla gecsemeden yola devam...
Bugünkü menüm
sabah
2dilim ekmek
2tane biber
2dilim peynir
4tane salam
ve menemenn
öglen
1tane redbull
aksam
1tane schnitzell
1kacik püre
ve cennet elmasii
2litre su
1saat yürüyüs
Nerdeymiss benimm siskooo kankammm :):)
teşekkür ederim canım benim.
Evet ben tam 15 gündür tartılmıyorum :)) kendimi ödüllendireceğim.. ödüllendirmek istiyorum bu yüzden çarşamba günü sabah tartılıp hemen size bildireceğim..
Burdaymış senin KANKAN
geldim burdayım .. Yoğunum birazcık okadar
Sen nerdesin bakim şimcik
bende seninle bu yola varımmm :)) 1.69 boy 71 kilo diyete devam! :) başarılar çıtırlarrrrrrrrr :)
gunaydın kızlar.bugun diyetımde 9 gun azımle devam edıyorum ama sankı hiç kılo vermemış gıbıyım zayıflayamayacakmıyım dıye korkuyorum mart 15 e kadar 10 kılo vermem laızmmmmm
OOOOOOOOOOOOO sen paso redbul içiyon anam böle kilomu vercen hehe şişko patatesim beenim
bak geldim artık senininm
Akşamda bana fazla gibi geldi yinede sen bilirsin.. 1 ini tercih et derim
ÖPÜLDÜN ANAM.
OOOOOOOOOOOOO sen paso redbul içiyon anam böle kilomu vercen hehe şişko patatesim beenim
bak geldim artık senininm
Akşamda bana fazla gibi geldi yinede sen bilirsin.. 1 ini tercih et derim
ÖPÜLDÜN ANAM.