Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ben canlı şahidiyimm :O
:))) $001.jpg

Arkadaşlar.. Kankim
bugün yoğun birgündü.. Yarında işlerim devam edecek ama ben yinede sayfayı açık bırakıp ara ara size gelişmeleri yazacağım.
Alışkanlık oldunuz ya vazgeçemiyorum sizden :KK70:

Ara öğünümü yemedim şimdi grissini yemeye gidiyorum.

Akşam çorbamı ve salatamı yiyeaeğim

iyi akşamlar canlarım
öptüm kocaman
bye

Ayy canimmm ben sana cook alistim kiz :)
Cikiyormusundaa
iyi aksamlarrrrr canim benimmm

Bu fazla kilo,bu göbek..sırf o son lokma arkamızdan ağlamasın diye var... Biz anneden böyle gördük :))))

Evet canım akşam çok güzel yemişsin.
Ama sana hak veriyorum. Bizler yemek yemeyi çok seven insanlarız
Zaman zaman bende kendime hakim olamıyorum :KK43: yiyorum.
Örneğin c.tesi günü dayım ailesiyle bize geldi. gelirken pasta getirmiş. Yemeden edemedim. Ama yedimde..
Ancakkkkkkkkkkkkkkk yedim yemesine o gün akşam yemeğimi ve ertesi gün yemeklerimi çorba ile geçiştirip kendime bir nevi ceza verdim.
Bilmem yanılıyormuyum ama hergün yemiyorum böyle tatlı , börek, çörekleri yiyincede cezalandırıyorum kendimi..
Sende dene.. Hep bunun arkasına sığınmasanda yardımcı olur sana hiç olmazsa :KK70:
Kıyamam afiyet, şeker bal olsun ama yaramasınn :KK70:

evet canım haklısındün bende dayanamadım cafede arkadaslar yerken cok cnm cektı 1 dilim pastada ben yedım ama öğlendi akşam yemeğide yemedim telafi edeyim diye :) napayım yemeseydim biyerim şişcekti :)

dün nete giremedim bugün yazayım menümü arkadaşlar;
sabah- 1 haslanmıs yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
öğlen- 1 dilim çikolatalı pasta :KK43:
akşam- 1 naneli yeşil çay
1 elma.yarım portakal..

5 zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
1 elma.yarım portakal..

Sindi tebrik ederim,pasta kismina pek takilma aksam yemeyerek arayi kapmissin..

Buse....Cankiz merhabalar..

bu gün cok kötü oldu,sabah kahvaltimi cok hafif yaptim..sonra disari ciktik ,benim doktor randevum vardi..disarda kebap yedik,cola ictim,pilav yedim,ben cok abarttim,pastada yedim..yrin artik kendime gelecegim

iyim geceler..

Sindi tebrik ederim,pasta kismina pek takilma aksam yemeyerek arayi kapmissin..

Buse....Cankiz merhabalar..

bu gün cok kötü oldu,sabah kahvaltimi cok hafif yaptim..sonra disari ciktik ,benim doktor randevum vardi..disarda kebap yedik,cola ictim,pilav yedim,ben cok abarttim,pastada yedim..yrin artik kendime gelecegim

iyim geceler..

Slmmm canimm
birdahaaa yemee bak kizarizz
gerci diyene bak :):)

Selam buse_33 Selam kızlar.
Ben burayı bir kaç kez gördüm, buse_33'ün yazdıklarını da okudum ve inşallah başarır diye dilemiştim. Sizde ticker olmadığından merak ettim, sorayım dedim, nasıl gidiyor kilo vermeler ? verdiniz mi ? ne kadar verdiniz ?
Belki bi yardımı olur: ben 5 kilo dukanla verdim, ama teyzem kendi çabaları ile diyet yapıp 8 kilo verdi kasımdan bu yana. Belki 10 bile olmuştur, eşyaları ile iş yerinde tartıldığı için 1-2kilo fark oluyor.
Kendisi sabah iki dilim esmer ekmekten yiyor. Ondan hariç un ve şeker yemiyor, kullanmıyor. Her gün mutlaka yürüyüşünü yapıyor, çok yorgun halde gelse bile iş yerinden.
Kendisi evli, 2çocuğu var. Yani o halde başardı. Dikkat ediyor yediklerine kısacası ve spor olarak yürüyüş yapıyor. Yanları ve göbeşi biraz da gidiği vardı teyzoşumun, vallah eridi gitti.
1.55 boyunda 71 kilo idi (botlar kıyafetler dahil tabii), şimdi en son aynı şekilde 62-61 gibi göstermış tartı. Kaçamak yapsa bile etresi gün yada gelecek bir kaç gün dikkat ediyor biraz daha.
Hem sizin ne durumda olduğunuzu merak ettim, hem de teyzemin kilo verme serüvenini paylaşmak istedim:126:

Merhaba arkadaslar 5 kilo fazlam var 10 günde vermem lazim spor falan herşey yapabilirim bana içinde spor olan ya da olmayan diyet listesi onerir misiniz 10 gün içinde 5 kilo versem yeter.

evet canım haklısındün bende dayanamadım cafede arkadaslar yerken cok cnm cektı 1 dilim pastada ben yedım ama öğlendi akşam yemeğide yemedim telafi edeyim diye :) napayım yemeseydim biyerim şişcekti :)

evet canım bir ortama girince yemeden edemiyorsun ancakkk bununda bence sebebi var. kendimden denedin gördüm. ara öğünlerimi atlamaz yersem önüme tatlı gelse öyle canım çekmiyor.
Benimde yanımda kebaplarmı, tatlılarmı ne dersen yeniyor ama yemiyorum. Arada kaçamaklarım hariç özellikle bunu belirtmek isterim :KK70:

5 zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
1 elma.yarım portakal..

YAf bitanem kahvaltın çok güzelde günün geri kalan kısmını nasıl aç kalmayı başardın :KK43: ayy kıyamam
ölür insan yaa :KK43: ben olsam kesin ölürdüm.. Bidaha yapma böyle büyük ceza vermişsin kendine :KK70:

Bu gün tika basa,patlayincaya kadar yedim:KK47::KK47:

cok ama cok iradesiz insanim

Hayır tabiki iradelisin ama biz kadınlar nezaman rejime başlasak açlıkdan ölecek duygusu biniyor üzerimize ozaman başlıyoruz yemeye..
Bence bu yemen piskolojik bitanem.. Aslında iradene sahip olabilir başarabilirsin.. Hadi beraber başlayalım nolursun.
Herzaman yanındayız.. Destek olacağızz..Burdayızz. Nolursun nolur nolurrrrr

X