Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
5-4 dilim salatalık

öğlen
1 porsyon künefe
1 fındık lahmacun

akşam
1 haslanmıs patates
yarın dilim ekmek
1 dilim peynir

gunaydın 1.öğün
1 dılım tb ekmegı
yarım dılım beyz peynır 1 dılım kasar 2 dılım salam cay

ben bildirdim kilomu işte neden bana bu sitem

CANIM sitem değildi ki söylediklerim...tmm sen kılo bıldırmıstın ama ne kadar vermıstın onu bılmıyordum o yuzden dedım boyleee..
yanı lafım tek sana değildi kırdıysam kusura bakma :KK54:

benide alın aranıza bir türlü beceremedim bu diyet işini 75 kiloyum düğün var eylüle kadar 8 kilo versem süper olcak

canımcım elbette alırız aramıza..
biz alıyoruz herkesi de sonradan kimseyi göremiyorum :KK1:

kizlar bu gun tartildim tam tamina 82 kiloyun budami gelicekti basima pazartesi yuruyusume basliycam cuma gunune kadar 2 kilo verirsem ne mutlu burdan yazarim öptum

valla canım abur cubur yersek herşey gelir basımıza :KK1: o yuzden dıkkat etmemız lazım....

Herkese iyi pazarlar.Bugün bahar temizliği var bende.Pencere, kapı, perde...Yorucu bir gün olacak.:KK50::KK50::KK50:
sabah:şekrsiz kahve
Öğle:yağsız yumurtalı ıspanak ve 1 domates
akşam: ızgara et ve salata

ıyı yapmıssın canım ben h.sonunu gezerek değerlendirdim cnku hava harikaydı...

selam kizlarnasilsiniz? benimmorelim OOOO çok üzülüyorum ya bu kilolarima
dün kiz arkada$larimla toplandik, en az 10 ki$iydik, neredeyse hepsini çocukluktan taniyorum
eskiden 3 ü benden kiloluydu $imdi görseniz gram yaglari yok incecikler ben ise $i$ko

kizlar bana ay çok güzelsin en güzeli sensin dedikce dpresiyona girdim ve onlar iltifat ettikce kendi kendime "en $i$manida benim" dedim
evet çünkü aralarindan en kilolusundan bile ben en az 10 kilo fazlayim!! hepsi manken gibi!!!!
psikolojim bozuldu resmen, fotograf çekiyoz benim yüzümü görseniz yusyuvarlak olmu$um!!

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
birde o kadar $imardimki, son bir yildir herkes iltifat edip duruyor bende $i$koysam bile iltifat aliyorum diyip yemeye devam ettim
artik millet ay ne kadar güzelsin ama...biraz kilo ver dese $a$irmayacagim :KK43::KK43:

canım evet sana gecende de yazdım bızım yasımıza boyumuza gore kılomuz cok...
güzel olsak ne farkeder..güzel ama şişman derler arkamızdan..o yuzden artık kendıne gelllllllllll :KK20:

sabah kahvaltım
2 mınık poğça
şekersiz çay
azcık peynir

kızlaaaarrrr yaa 4 nisan adet günüm inş olmam inş hamileyimdir yaaa dua edin :nazar:

ayy kıyamam tatlım..çalışmalara başladınız demek..
ınsallah ıstediğin haberı alırsın...

amiiinn mubarek ezan vaktı rabbım kabul eder ınsallah cnm benım ınsallah bebegın senınledır.

2.öğün

4yk pilav yarım porsıyon musakka

afiyet olsun cnm benım....

benim menüm ;
mecimek çorbası
tavuk
ayran

:KK56:

amiiinn mubarek ezan vaktı rabbım kabul eder ınsallah cnm benım ınsallah bebegın senınledır.

ayy kıyamam tatlım..çalışmalara başladınız demek..
ınsallah ıstediğin haberı alırsın...
sağolun fıstıklar inş :KK16: o kadar korkuyorum ki adet olacam diye annem eşim belirti var mı diye sürekli soruyolar :KK1:

CANIM sitem değildi ki söylediklerim...tmm sen kılo bıldırmıstın ama ne kadar vermıstın onu bılmıyordum o yuzden dedım boyleee..
yanı lafım tek sana değildi kırdıysam kusura bakma :KK54:

canımcım elbette alırız aramıza..
biz alıyoruz herkesi de sonradan kimseyi göremiyorum :KK1:

valla canım abur cubur yersek herşey gelir basımıza :KK1: o yuzden dıkkat etmemız lazım....

ıyı yapmıssın canım ben h.sonunu gezerek değerlendirdim cnku hava harikaydı...

canım evet sana gecende de yazdım bızım yasımıza boyumuza gore kılomuz cok...
güzel olsak ne farkeder..güzel ama şişman derler arkamızdan..o yuzden artık kendıne gelllllllllll :KK20:

yok cnm ne kırmasııı :KK70::KK70:: olur mu öle sey pardon dikkat ederm bundan sonra:KK54:

sabah kahvaltım
1 bardak süt
2 lokma ekmek
1 parca peynir minik

öğlen
1 dilim helva

akşam
2 kasık kıymalı erişte
2 dilim peynir
yarım bardak ayran

selam bacılar cumartesi günü nişan vardı çok az yedim baştan kahvaltı ama geç saatte sonra akşam üzeri gene hafif kahvaltı nişan düğününde kuru pasta kola 1 dilim pasta eve gelince arkadaşlarla şarap pazarada gelince kahvaltı ayıptır söylemesi sucuk yedim kendimi tüm gün tok hiisettim açlıkdan başım ağrıyomuş meğersi babişim doğum günüydü orada yemek yedikden sonra geçti ben ne oldum anlamadım cumartesi ve pazar 5er litre su içtim bugünde sabah 9 da kalktım 11 gibi arkadaşla buluştuk kahvaltı edelim dedik ya 4 tane ya 5 tane minik tatlı tuzlu kurabiye 2 tane çay sonra akşam üzeri 1 dürüm 1 ayran gene çay jübile türk kahvesi ve fal oldu eve geldim çorba dolma pilav ekmek yok 1 litre su içersem yattacam

sellam kizlar nasilsiniz? ben iyimmm, bugün çok motiveydim, en az 300 ip atladim 300 ü 3 e böldüm öglen ak$am ve gece atladim çok yorucuuuu,

çoocukluk arkada$larimi görmek bana tokat gibi geldi, herbiri incecik ben $i$koydum morelim o kadar bozulduku biri neden suratin asik dedi! o kadar belli etmi$im demekki!!

ah bi 62 kilo alsam daha ne isterim ya bende incecik olurum, kizlar nedense boyum 160 ama 58 kilo falan olunca bayagi zayif gözüküyorum hatta etrafimdakiler biraz yede kilo al diyorlardi o zaman, $imdi ise yorumsuz kaliyorlar, yüzümdende çok kilo aldim yaa

yok cnm ne kırmasııı :KK70::KK70:: olur mu öle sey pardon dikkat ederm bundan sonra:KK54:

TAMAM kuzucummmmm öptüm :)

sabah kahvaltım
1 bardak süt
2 lokma ekmek
1 parca peynir minik

öğlen
1 dilim helva

akşam
2 kasık kıymalı erişte
2 dilim peynir
yarım bardak ayran

afiyet olsun cnm..kuş gibi yemişsin :KK1: tebrikler valla..

selam bacılar cumartesi günü nişan vardı çok az yedim baştan kahvaltı ama geç saatte sonra akşam üzeri gene hafif kahvaltı nişan düğününde kuru pasta kola 1 dilim pasta eve gelince arkadaşlarla şarap pazarada gelince kahvaltı ayıptır söylemesi sucuk yedim kendimi tüm gün tok hiisettim açlıkdan başım ağrıyomuş meğersi babişim doğum günüydü orada yemek yedikden sonra geçti ben ne oldum anlamadım cumartesi ve pazar 5er litre su içtim bugünde sabah 9 da kalktım 11 gibi arkadaşla buluştuk kahvaltı edelim dedik ya 4 tane ya 5 tane minik tatlı tuzlu kurabiye 2 tane çay sonra akşam üzeri 1 dürüm 1 ayran gene çay jübile türk kahvesi ve fal oldu eve geldim çorba dolma pilav ekmek yok 1 litre su içersem yattacam

canım afiyet seker olsun da..bısey soylucem sana 5 litre su cok fazla bi gun için..benım doktorum 2-3 litre vermişti günlük..
cok su içmenınde zararları olduğunu bilmiyosun sanırım nete gır bak :KK50:

sellam kizlar nasilsiniz? ben iyimmm, bugün çok motiveydim, en az 300 ip atladim 300 ü 3 e böldüm öglen ak$am ve gece atladim çok yorucuuuu,

çoocukluk arkada$larimi görmek bana tokat gibi geldi, herbiri incecik ben $i$koydum morelim o kadar bozulduku biri neden suratin asik dedi! o kadar belli etmi$im demekki!!

ah bi 62 kilo alsam daha ne isterim ya bende incecik olurum, kizlar nedense boyum 160 ama 58 kilo falan olunca bayagi zayif gözüküyorum hatta etrafimdakiler biraz yede kilo al diyorlardi o zaman, $imdi ise yorumsuz kaliyorlar, yüzümdende çok kilo aldim yaa

evet cnm zayıf kızlara gorunce bende kendıme cok kızıyorum..benmde boyum 1.65 benım bıle 58 olmam gerekmıs ama nerdeeee....62 olsam banada yetcek oyle ıyı oluyorum bende...
yaza kadar ınsallah verırız

X