Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar
Akşam bi güzel sporumu yaptım. Artında ızgara tavuğumu yedim.
Sabah ise ; 1 simit yedim...
arada yiyeceğim yanımda birşeyim yoktu. Almayı unutmuşum yarım simit de öyle yedim
birazdan akşam yemeğime geçeceğim...
ya sizlerr ?
slm kızlarr..bende h.sonu diyeti bozdum zaten kendı kendıme bıseyler yapmaya calışıyodum h.sonu olunca bozuldu malesef..h.içi çalışıyoruz esımle kahvaltı yapamıyoruz h.sonu olunca kahvaltıya git aksam yemeğe git sonra bir yerlerde bişeyler içmeye git..:)) diyet falan kalmadı...
bugunde yemekte iskender vardı yedim valla
Kizlarr ben acayip kilo aldimm ya hep gece yemekten
birtürlü uykumu düzene sokamadimm böyle giderse kisa bir süre sonra 100kilo olurummm
geçenlerde saba tümere bi doktor çıkmıştı ve ürün tanıtmıştı ben almayı düşünüyorum. lipokes diye bişey. yağları tutuyomuş toz halinde bişey suya atıp eritip içiyosunuz yemekten önce. bana çok mantıklı geldi bence denemek gerek biz zaten hep yağ yüzünden kilo alıyoruz
mrb arkadaşlar ben 68 kiloyum boyum 1.64 diyetteyim ve motive olacak bişeyler arıyorum hedefim 4 ayda 12 kilo vermek yaşım 22 ve üniversite okuduğum için ders çalışmk için oturmk durumunda kalıyorum kilomun sebebinin hareketszlik olduğunu farkındayım ve evde spor yapmaya bbaşladım burda birileriyle kilo verebilirim diye düşünüyorum
Ben bozmadım şükür. Dün akşam eşim lokum almış ondan atıştırdım bikaçtane okadar.
Şükür devam edioyrum hala kendimde incelme hissediyorummmm.
aslında foruma yazdığınız ilk yazıyı okudum. şu an tamda senin diyete başlamadan önceki olduğun yerdeyim 65le hamile kaldım 95le doguma girdim ve şu an 85im. aynı zaman da hipotiroidim var ve benim eşimde zayıf seninki gibi:)bi türlü motive olup başlayamıyorum diyete yada iradesizim sanırım. sen nasıl motive oldun???
aslında liste olsa gerçekten çok iyi olur ben hergün giremiyorum nete hergün girebilen biri tutsa listeyi ne kadar iyi olur
napayım canım ya bız cok sık dısarı cıkıyoruz ve esıme uyum sağlamasam olmuyor sende ye diyor napayım kı..dedım zaten diyetisyene başladğım zaman uyucam bak ona göreee..
bakalım hayırlısı
canım ben de içinde etken madde olarak metformin bulunan ilaçlar yan etki olarak aşırı isal yaptı o nedenle kullanamıyorum.glifor da da metformin var. ben artık ilaç +insüline başladım gerçekten verilecek bu kilolar başka yolu yok.kilo vermende ilacın da etkisi var. o ilaç bağırsaktan şekerin emilimini azalttığı için zayıflamana neden oluyor. ben de kullanabilsem çok iyi olacaktı. benim de diyetisyenim ve özel şekerim için doktorum var onların ortaklaşa çalışmasıyla sürdürüyorum diyetimi.bakalım bu sefer çok inançlıyım olacağına
busecim dokorum bana sen diyet yapmayacaksın bu senin hayat tarzın olacak dedi.ama çalışan insanların yemekleri çok sıkıntı.öğlene ne yiyeceğimizi planlasak bile çoğu zaman uymuyor.erken kalk hazırla.arkadaşlar hadi bugün şunu yiyelim fala diyo olmuyo...hele birde çocuk olunca.... ne yani şimdi ben pilav yemiyorum diye oğluma da mı yapmayayım o çok seviyor. yapınca da bir iki kaşık yiyiyorsun ister istemez. şu boğazı bir tutabilsek.
Bence en kısa zamanda bunun önüne geçmelisin cankizzzzz nereye kadar be bitanem söyle nereye kadarr.