- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
evet canım 4,5 aylık adı aylın
MASALLAH canım ya cok tatlı.
Adaşım benim 41 kere Maşallah
Allah bize de böyle bir melek nasip etsin başka birşey istemiyorum.Dün facede bir video izliyordum yavru hayvanları gösteriyordu.Baktım benim gözlerden yaş süzülüyor meğer ne çok istiyormuşum anne olmayı düne kadar ben bile farketmemiştim.
ayy kıyamam sana yaa..artık bende istiyorum canım ya zamanı geldi..
Sevgili Pembe ve Aylin.Durumunuza çok üzüldüm..
Allah yardımcınız olsun..
Yalnız şunu bilir şunu söylerim ki,bir insana önce kendi ailesi değer verecek..
Kendi ailen sana değer vermiyorsa el neden versin ki.Ha arada verenler çıkar o binde birlik bir durum..
Çok şükür böyle bir şey HENÜZ yaşamadım ama yaşasaydım o adamla bir dakika bile aynı çatı altında yaşamazdım.
Diyeceksiniz ki davulun sesi uzaktan hoş gelir.İnanın öyle değil.
Bu dünyada yaşıyorsam,bir:çocuğum için,iki:gurur ve haysiyetim için yaşıyorum.
Bana değer vermeyen,beni yok kabul eden biri,bırakın beni tehdit falan etmesini,etimi lime lime doğrasa canım acımaz..
Şunu bilin ki siz bu hayata dur demediğiniz sürece,bu durumu ömrünüzün sonuna kadar yaşayacaksınız..
Sanmayın ki değişecek aklı başına gelecek.Bir insanın karakterinde,kişiliğinde bu varsa geçmiş ola..
Sanırım aylin yazmıştı,bana da aileme de bazı yalanlarını yakaladım ve affettim.Affettin de ne oldu,düzeldi mi?
Hayır sen affettiğinle kaldın,belki durum daha da vahimleşti değil mi?..
Çocuk durumu zor tabii.Ama inanın istenirse her türlü zorluk halledilebilir..
Bakın bir örnek vereyim:
Bana ev işlerinde yardıma gelen bir bayan var.Kadının 3 çocuğu var ve malum sebeplerden eşinden ayrı.
Çocuklarından en büyüğü 19 yaşında zeka özürlü,diğe iki kızı da okuyorlar..
Kadın tek başına özürlü çocuğu ve okuyan kızlarına hem analık hem babalık yapıyor.
Anne babasının İstanbulun gayet iyi yerlerinde 3-4 tane dairesi var ve
bu kadıncağız çocuklarıyla birlikte rutubetli,bodrum katı bir evde kirada oturuyor.
Anne ve babasının varlıkları var ama ruhları yok işte..
Oğlunu sabah bir vakıf ya da onun gibi bir yere bırakıyor,kızları okula yolluyor ve kendisi ev işlerine gidiyor.
Ekmeğini taştan çıkartıyor denir ya ayne onlardan işte.
Maddi anlamda çok sıkıntı çekiyorum,bunun dışında bir çok zorlukla mücadele ediyorum
ama o adamla bir arada olmadığım için o kadar mutluyum ki diyor.
Benim yapamayacağıma o kadar inanıyordu ki,şimdi gördü aracılar koymuş araya barışalım diye
ama asla ve asla açlığımızdan ölürüz yavrularımla ama o karaktersiz adama geri dönmem diyor..
Önümüzdeki ay da boşanma davaları var.
Yani kızlar (bu yazdıklarımdaki amacım) hiç birinize ''yuvanızı yıkın,evliliğinizi kurtarmak için sakın mücadele etmeyin'' demem.
Ama eğer gereken mücadeleyi verdiğinize inanıyorsanız da sadece biraz cesaret diyorum..
Ne anaya ne babaya,siz kendinize güvenin ve yapabileceğinize inanın..
Hiç biriniz bu şekilde bir ömür geçirmeyi haketmiyorsunuz .....
Sabah:
4 tane çeri domates
1 minik salatalık
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
1 dilim İHE'nin tam buğday ekmeği.(Dilimleri büyük oluyor biraz)
2 Kupa şekersiz çay
Ara falan yapmadım henüz..
Hazır çorba yapıcam galiba kendime..Zararlı diyorlar ama ben çok seviyorum.Bi de çok tok tutuyor..
cok doğru söylemişsin canım hayata bı kere gelıyoruz onun bunun ıcın yasamamamız lazım gerek...
afiyet olsun tatlımmm