1.pembe (2.2 kilo verdi)
2.aylin (1.9 kilo verdi)
3.diyon (1.1 kilo verdi)
TebriklerrrEki Görüntüle 647988
bugünki menüm
Sabah : misir gevregi+yulaf+yarim bardak süt
ara : $ekersiz sütsüz kahve
ögle : kizarmi$ balik (bir kase)
kizarmi$ patates (bir kase)
ye$il salata
ara : $ekersiz sütsüz kahve
ak$am : bir ka$ik makarna
bir lokma peynir
bir dilim pasta
kizlar yurt di$indayim, ve öglede restoranta gittik i$ yerinde, ve helal olmadigi için sadece balik yiyebiliyorum ve sadece kizarmi$ balik vardi onunla doymadim diye yaninda gelen patatesleride yedim
bu arada i$ yeri yemek+salata+içecek+tatli yi ödüyor, herses tatli aldi ben istemedim canim çekti valla 7-8 çe$it tatli vardi
ak$am dogum günü vardi bu yüzden ya$ pasta yedim kocaman dilim
yarindan itibaren kendime geliyorum ama öglede yine kizarmi$ balik yicem
emeğine sağlık cnm
cnm tulumba yemeseydim keşke yaa inan o ufak kaçırmalar fena etkiliyor kilo alımınıkızlarr akşam menüm
tarhana çorbası
balık
tulumba tatlısı (10 adet falan resmen doyamadım)
sabah kahvaltım
2 adet tulumba tatlısı
2 dilim kızamrış ekmek
zeytin
peynir
yumurta..
ayy patlıcam yaa..
merak ediyorum wallaha.. benim gecem çocuklarımla geçirdim adamdan paramı istedim.. bütün yardımıma rağmen bana diyor sen bana ne yaptın ki... ben de hiç bir şey yapmamış olayım ve paramı geri istedim 15,000 liraydı ben sadece 10,000 lira istedim neden efendi sigara parasınıda hesaplamamı istedi... sanki bu zıkkımın köküne can atıyorum.evet ya pembe neler yaptı acaba..gelişmeler varmı?
merak ediyorum wallaha.. benim gecem çocuklarımla geçirdim adamdan paramı istedim.. bütün yardımıma rağmen bana diyor sen bana ne yaptın ki... ben de hiç bir şey yapmamış olayım ve paramı geri istedim 15,000 liraydı ben sadece 10,000 lira istedim neden efendi sigara parasınıda hesaplamamı istedi... sanki bu zıkkımın köküne can atıyorum.
bugün 3. evliliğimizin yıl dönümü...Moralım iyice bozuldu.. 1 ay önce hediye arıyordum.. bulamadım ona tablet alacaktım.. baktım adam hiç düşünmedi.. söyleyince ettiği lafa bak: sen hediyeyi korumuyorsun sahip çıkmıyorsun neden alayım ki neden?3 sene önce bana cep aldı... oğlum bazen alıyor oynuyor onun için korumamışım... son şakayıda yedim oğlum artık her yere ulaşmaya başladı ve laptop bile çekti 2 defa düşürdü tamirat parası bana girdi o kadar söylendi sanki ben düşürdüm... hala kendimi soruyorum neden burada duruyorumEvet cnm bende merak ediyorum sesi cıkmadı bu saat oldu:18::18::18: off ya neden bu kadar anlayışsız bir eşin var..nasıl sen bana ne yaptın ya...maddiyatı geçtim ona bunca zaman hanımlık yapıyosun ne guzel evlat vermıssın daha ne konuşuyor ki..sigarana laf söyleyene kadar kendı adam olsun..
:) evet tatlışım ne guzell üçüncü oldun bundan da güzeli kilo verdin
günaydın kızlar iyim valla hemde çok iyim bir gelişme yok ayrılcaz yani. ama dün sinir oldum o ayrı gelmiş kaynanam sende evlilikten sıkıldın bahane arıyosun benim çocuğum evden işe işten eve geliyo hiç geç gelmez flan neyse bende dedimki ben suçluyum evet oğlunu istemiyom çok sıkıldım evlilikten dedim kapadım suratına kapıyı ama erken geliyo dediği adam dün gece 12:30 da gelmiş görsün erken gelen oğlunu
bugün 3. evliliğimizin yıl dönümü...Moralım iyice bozuldu.. 1 ay önce hediye arıyordum.. bulamadım ona tablet alacaktım.. baktım adam hiç düşünmedi.. söyleyince ettiği lafa bak: sen hediyeyi korumuyorsun sahip çıkmıyorsun neden alayım ki neden?3 sene önce bana cep aldı... oğlum bazen alıyor oynuyor onun için korumamışım... son şakayıda yedim oğlum artık her yere ulaşmaya başladı ve laptop bile çekti 2 defa düşürdü tamirat parası bana girdi o kadar söylendi sanki ben düşürdüm... hala kendimi soruyorum neden burada duruyorum
günaydın kızlar iyim valla hemde çok iyim bir gelişme yok ayrılcaz yani. ama dün sinir oldum o ayrı gelmiş kaynanam sende evlilikten sıkıldın bahane arıyosun benim çocuğum evden işe işten eve geliyo hiç geç gelmez flan neyse bende dedimki ben suçluyum evet oğlunu istemiyom çok sıkıldım evlilikten dedim kapadım suratına kapıyı ama erken geliyo dediği adam dün gece 12:30 da gelmiş görsün erken gelen oğlunu
ay saatidoğru yazamamşım kusura bakmayın. ay hepinizden Allah razı olsun böyle sizle derdimi paylaşyom sizde benim derdime ortalk oluyonuz sağolun