Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

hope (2 kilo aldı)
alya (0.2 kilo aldı)

AFİYET OLSUN CANIM ama pasta falann kotu olmus...
gerçi bende dün abartısız 10 adet tulumba tatlısı yedim ağlamak istiyorum

günaydın kızlar
bu sabah ki kahvaltı

1 dilim ekmek
8 g kadar labneh
büyük kupa az şekerli light sütlü kahve

pembecim nasıl oldun???

kızlarr akşam menüm
tarhana çorbası
balık
tulumba tatlısı (10 adet falan resmen doyamadım)

sabah kahvaltım
2 adet tulumba tatlısı
2 dilim kızamrış ekmek
zeytin
peynir
yumurta..

ayy patlıcam yaa..

evet ya pembe neler yaptı acaba..gelişmeler varmı?

kızlarr akşam menüm
tarhana çorbası
balık
tulumba tatlısı (10 adet falan resmen doyamadım)

sabah kahvaltım
2 adet tulumba tatlısı
2 dilim kızamrış ekmek
zeytin
peynir
yumurta..

ayy patlıcam yaa..
cnm tulumba yemeseydim keşke yaa inan o ufak kaçırmalar fena etkiliyor kilo alımını

evet ya pembe neler yaptı acaba..gelişmeler varmı?
merak ediyorum wallaha.. benim gecem çocuklarımla geçirdim adamdan paramı istedim.. bütün yardımıma rağmen bana diyor sen bana ne yaptın ki... ben de hiç bir şey yapmamış olayım ve paramı geri istedim 15,000 liraydı ben sadece 10,000 lira istedim neden efendi sigara parasınıda hesaplamamı istedi... sanki bu zıkkımın köküne can atıyorum.

Evet cnm bende merak ediyorum sesi cıkmadı bu saat oldu:18::18::18: off ya neden bu kadar anlayışsız bir eşin var..nasıl sen bana ne yaptın ya...maddiyatı geçtim ona bunca zaman hanımlık yapıyosun ne guzel evlat vermıssın daha ne konuşuyor ki..sigarana laf söyleyene kadar kendı adam olsun..

:) evet tatlışım ne guzell üçüncü oldun bundan da güzeli kilo verdin

bugün 3. evliliğimizin yıl dönümü...Moralım iyice bozuldu.. 1 ay önce hediye arıyordum.. bulamadım ona tablet alacaktım.. baktım adam hiç düşünmedi.. söyleyince ettiği lafa bak: sen hediyeyi korumuyorsun sahip çıkmıyorsun neden alayım ki neden?3 sene önce bana cep aldı... oğlum bazen alıyor oynuyor onun için korumamışım... son şakayıda yedim oğlum artık her yere ulaşmaya başladı ve laptop bile çekti 2 defa düşürdü tamirat parası bana girdi o kadar söylendi sanki ben düşürdüm... hala kendimi soruyorum neden burada duruyorum

günaydın kızlar iyim valla hemde çok iyim bir gelişme yok ayrılcaz yani. ama dün sinir oldum o ayrı gelmiş kaynanam sende evlilikten sıkıldın bahane arıyosun benim çocuğum evden işe işten eve geliyo hiç geç gelmez flan neyse bende dedimki ben suçluyum evet oğlunu istemiyom çok sıkıldım evlilikten dedim kapadım suratına kapıyı ama erken geliyo dediği adam dün gece 12:30 da gelmiş görsün erken gelen oğlunu

ay saatidoğru yazamamşım kusura bakmayın. ay hepinizden Allah razı olsun böyle sizle derdimi paylaşyom sizde benim derdime ortalk oluyonuz sağolun

yaa ne biçim bir kaynanalar böyle yaa... sinir olma canım bir daha hiç değmiyor.. senin iyi olmana bak ayrılıyorsan hayırlısı .. maşallah çok tatlı gencecik bir kızsın.. hayatına devam edersin canımm

sinir olmamak elde değilki Allah kendi gibi ona gelin versin ihşallah bana ettiklerini oda ona etsin. benim için sadece artık hayatta çocuklarım var bakalım neolcak zor

ayy kıyamam ya.bugun senın en mutlu olman gerekn gun aslında..yazık cok yazık esine bu kadar da mal olunmaz yani..ne var yanı cana geleceğine mala gelsin..ala ala sankı atla deve aldıkları..boşver kızım ya uzulme sende bişey alma bırak ne hali varsa görsün..

kızımm zaten anneler oğullarını hep korurlar afedersın adam aldatsa sen suclu olursun oğlunun sucu olmaz.boşver elbet bılır oğlunun ne mal olduğunu ama sana bana överde överr..

ay saatidoğru yazamamşım kusura bakmayın. ay hepinizden Allah razı olsun böyle sizle derdimi paylaşyom sizde benim derdime ortalk oluyonuz sağolun

ay tatlışım ne demek yaaa...her zmn anlatabılırsın tabıkı burası her yonden cok ıyı bır sıte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…