Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun hiç düzelceğine inanmıyorum canım doğru belki ailem sahip çıksaydı başkada olabilirdi ama bilmiyorum insan babasından nefret edermi hemde çok keşke ölse diyorum.sende zor şeyler atlatmışsın inşallah eşin hep böyle kalır canım

pembe neler dıyosun ya nasıl öldürür yada öldürtür..ala ala..ya kızm kızma ama neden hemen cocuk yaptın hemde 2 tane..
madem oyle bırak cocukları onayoluna bak..ya sen nasıl gecıncen baska türlü cocuklar sende kalsa nasıl calışcanda onlara bakcan

Kızlar üzmeyin kendinizi.Bu hayatta en değerli şey sizsiniz.
Erkekler kadar ahmak bir canlı var mı acaba dünyada?Elindeki eşi hoş tutacağına yeni heyecanlar arıyorlar.Düşünmüyorlar ki yeni tanıştıkları insan da bir kadın.Bir süre sonra oda evlilik ısrarlarına başlayacak,sonra oda ilgi isteyecek,beklentileri olacak.Eşinden bir farkı kalmayacak.Halbuki eşine bir ay süpriz yapsa,onu gezdirse,hediyeler alsa evliliği kurtulacak.Ama yooooooooook paşalarımız başka kadınlarda boncuk buluyorlar
Yanımızda eşlerimiz olsada aslında hepimiz yalnızız şu hayatta.Bana birşey olsa birtek annem ,babam üzülür,onlarda kaç yıl hayatta olacaklar belli değil.Ben önce can,sonra canan diyenlerdenim.Benim eşim de sessiz,yola gelen bir tip ama ailesiyle olan sorunlarda o bile bana neler söyledi.Oysa bende eşim için çok fedakarlık yaptım.9yıllık çalışmam tüm birikimim gitti.Düğünümüzü ben yaptım,evimizi ben ve ailem kurduk.Buna rağmen biz maaşımızın yarısını hala onun ailesine ödüyoruz.Onun ailesi hiçbir özveri yapmazken yeri geldi biz aç kaldık.Sonunda anladım ki birgün ben bıktım gidiyorum dese (ki ben işten çıktım)ben ortada kalacağım.O yüzden önce "ben" demeyi öğrenmek lazım.Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama önce iş için uğraşın.Bu devirde herşey maddi güç.Kadınlara destek olan birçok program var.Mesala işyeri açacaksanız kosgep gibi kurumlar evhanımlarına destek oluyor.Yada belediyeler ücretsiz kurslar açıyor.
Çocuklarımla ne yaparım demeyin.Ailemin karşı komsunun eşi öldü.Evleri inşaat halindeydi, adam kendisi yapıyordu evini.Kadın lise çağında 3 çocukla ortada kaldı.Evlere temizliğe gitti hergün.Evini 3 katlı apartmana dönüştürdü ve 2kızı ile 1 oğlunu evlendirdi.Hepsi kendi evinde oturuyorlar şuan.Bunların hepsini 7 yıl içerisinde yaptı.İmkansız diye birşey yok yeterki yapacak gücü kendinizde bulun.

tatlım benım bı arkadaşım var esınle azıcık sorunları oldu abısı esını baya benzettı dusun nasıl yaparsın kardesıme dıye bıde aldı evden 1 ay salmadı kızı burnunu surte surte aklına basına getırdı..oyle bır aıle olcak arkadan yada ekonomık ozgurluğun olsa bu kız benı bırakır korkusu olur

onlar pisliğin teki canım çocuklarımı bırakamam çünkü onun anası istemiyor zaten ben onlarsız yaşayamamki bilmiyorum neyapacağım evinden attığı an ilk çocuğum kendi isteğimizle oldu ama ikinci çocuğum korunmam iğnem vardı ama yinede oldu bizde aldırmadık

malesef öyle bir ailem yok zaten bunlarla baş etmek öyle kolay değil hem para var hemde çevre çok sen diceksin şimdi ne bu kadar gözünde büyütüyosun diye onların içinde olduğum için neler yaptılarını kendi gözlerimle gördüm ve para verip hallediyolar anladın cnm

işte herkesın baska baska hayatları var..kımı esının çapkınlığından kımı aılesıne duskunluğunden kımı ılgısızlığınden kımı çalışmamasından kımı içkisinden kumarın kımı dayağından vs işte çekıyor..iş yıne ekonomık ozgurluğe gelıyor canlarım..adam bu bana muhtac ne yaparsam ceker fıkırnde..bıde karnımıza verıyorlar cocuğu al sana işte eve tıkılıp kal..sen cocukla uğras o baska karılarla allahım cok sınırlerndım yaa..

yok kötü davranmadı...ama hiç bi şey olmamış gibi davranması ve mevzuyu açınca benim yaptıklarımı hiçe sayması.. yanı sıra çok takıldım o aldatma muhabbeti ve bundan bahsedince hiç kabul etmiyor yaptığını kusurusuz kendini görüyor.
venelergördüm kadın ne taciz yaptı bana eve arıyordu cebe ariyordu yetmemiş gibi akrabasını fransadan arattırmış bile.bana gönderdiği mesajlar hala duruyor metres bana dedi bela okudu ve bu büyük bir yara açtı atlatamadım her defada bu yarayı açan bi olay çıkıyor
örnek eşmin kardeşi da aldatılmış.. ve eşimin çocukları halalarına aradılar annelerin telefondan hemen açmış telefonu eşime soruyor eski eşin biliyor mu diye bana demesin bana nasıl olduysa sana da oldu (nasıl aldatıldıysam sen de aldatıldın abin beni aldattı madalya takarsınız)....
çocukları varken görünmez oluyorum ki çocuklarına iyi davranıyorum elimden geleni yaptım inan bana 5000 lira cevarında harcama yaptım çocukları için ama yok.. geldiler bu hafta sonu yanımdan geçip selam söyleyen allah ın kulu yok.. tamam dedim anneleri beni nasıl tanıttıysa ona göre davranırlar
eşimden istedim ki arabulucu olarak konuşsun.. yok idare edeceksin diyor..
evlendiğimde ne düğün ne hiç bir değer verecek bi şey yaşamadım..değersizce davrandılar.. sonuçta çok farkli bir kültürden geldim uyum sağlamaya çalıştım Türkçe öğrenmek olsun türk adetleri uygulamak da olsun borçlarını ödemek da olsun bunların hepsini hiçe saydı ve ailesinin gözünde de metres kaldım sadece resmiyete geçtik sanki haysiyetim yok

canımcım anladım da madem para var cocuklarına baksın madem ya..boyle sacma sey mı olur.madem bakamayacaktın bı yerlerıne guvenmıyordun neden cocuk yaptın allahım ya

hakkaten allah belasını versin.. kızım elinden geçen bir kanıt varsa sakla tehdit edecek bir duruma gelirse eline geçir kanıt olarak yaklaştıramazsın onu evinden atması hakkı yok.. türk kanuna göre herşey yarı yarıya ve seve seve verir nafakayı tehditte bulunduğu ispatla bir şeyle

bıraz karısık yazıyosun zaten zor anlıyorum :) canım esının kac cocuğu var kı ılk esınden..ya smdı senın haberın yoktu esın senı kandırmıs bekarım dıye ama otekı esının tarafından bakınca da kotu gozle gormesı normal bıraz.bız nasıl esımız bızı aldattığında kadına demediğimiz lafı bırakmayız onun gıbı bısey..ama sende kı durum farklı tabı

canımcım anladım da madem para var cocuklarına baksın madem ya..boyle sacma sey mı olur.madem bakamayacaktın bı yerlerıne guvenmıyordun neden cocuk yaptın allahım ya

o anca yemeyi biliyo cnm hiç bakar mı haram olsun ama kardeşlerimi aldım yanıma onlar 18 19 yaşında onlarda babamın yanında kalmak istemiyolar kızları odaya hapsediyo bide üstüne dövüyo kovuyo ben sizi sevmiyorum gidin evimden diyo anlıcağın onlarla birlikte bir hayat kurcax onlarda şimdiye kadar çalışmadılar onun için biraxz zorlancaz çocukları salak cahil büyüttüler bizi

HImm 2 side kız mı canım kardeşlerının? en guzelı canım oyle yapın onlar çalışır sende cocuklarını buyutursun evınızın ıslerı yapar onlara yemek yaparsın sonra evlatların buyunce sende calışırsın belkı karsıma helal sut emmış biri cıkar yıne kuva kurarsın belli mi olur..ınsallah hersey ıyı olur hakkında..
hepimizi allahım ıyı ınsanlarla karşılaştırsın ıyı yazılar yazsın

amin cnm ama çocuklarımı büyütesiye kadar istemem hayatıma kimseyi aman zaten ben hep burdada okuyorum erkeklerin hepsi aynı yani bence hiç evlenmicen

Siz böyle üzülüyorsunuz ya Allah bir kapıyı kapatırken bir kapıyı açıyor kızlar.Dua edin bol bol.Ben bunun örneğini çok gördüm.Ne zaman çaresiz kalsam,günlerce dertlenip ağlasam o haftanın sonunda hep iyi birşeyler oldu.
En son geçen yıl ocak ayında çok sıkıştık.Eşimin ailesi kiralarını(550)+faturalarını(350)+1100liralık kredilerini üstümüze yıktılar.Kendi kiramız 850.Eşim alıyor 3000.Hesap ortada büyük şehirde ne yiyip ne içeceğiz?Kartlardan boğulduk.6aylık evlilik işkenceye döndü.Dönem ortasında iş aradım mecburen ki ben bel fıtığından ayakta duramadığım için evlendiğim yaz işten ayrılmıştım.Özeldeki öğretmenler için başvurular genelde mayısta olur,ağustosta işe başlarız, ekimde ilk maaşı alırız.Çaresiz, her işe başvurdum çok ağladım o dönem.Maaş günü bir baktık ki 4 yıldır zam almayan eşime 1000liralık artış yapıldı.Sanki ben işe girmişim gibi oldu.O dönemde int.kablolu yayın gibi ana ihtiyaç olmayan şeylerden bile vazgeçmeyip bize ödeten ailesi utanmadan benim için "neden çalışmıyor" dediler hep.Bende çalışayım ki biraz daha sömürsünler biziBende o hırsla birdaha iş aramadım.
Şimdi sizin durumunuzda olsam inanın şu iş bu iş demem 1 dakika durmam çalışır ucuzundan ayrı bir eve çıkarım.
Kimseden korkum olmaz,ucunda ölüm bile olsa donuna kadar isterim mahkeme de.Nasıl olsa öleceğiz birgün,ha bugün ha yarın farketmez benim için.Neden korkup siniyorsunuz ki?Gerekirse koruma isteyin.Panik buttonlar dağıtılıyor artık malum.
Hem madem o çucukları yaptılar afedersiniz ama bal gibi de nafaka ödeyecekler+size tazminat +düğün takılarınızı+evlilikte edinilen malların yarısını verecekler.Sonuna kadar ısrar edin.Gözünüz kara olsun biraz.

hakkaten allah belasını versin.. kızım elinden geçen bir kanıt varsa sakla tehdit edecek bir duruma gelirse eline geçir kanıt olarak yaklaştıramazsın onu evinden atması hakkı yok.. türk kanuna göre herşey yarı yarıya ve seve seve verir nafakayı tehditte bulunduğunu ispatla bir şeyle

sağol canım hakikaten zillet görüp durmak bi sağlığımıza mal oldu .. benim takılarım hepsini sattım borcunu ödemek için ve annesinden gelen bir tanecik bilezikti.. düğün annem yaptı 20.000 lira wallah patladı bize --ama insan olduğunu sandım çok yanıldım,
ev döşemesini neredeyse ben ödedim , bana aldığı şeyler parmaklar ucunda sayılır .. kıyafetlerimi ve ihtiyaçlarımı hep ben karşılıyorum maddi sıkıntılar var diye bi şey diyemiyorum
aldığı 2900 lira maaş 600 i 2 çocuğun nafakasına, kiraya 550i, faturalar 500i veriyor... 2 ufak çocuklarım var şimdi mama bez derken bi şey koyamıyoruz kenara millet gibi. bıraz dişimizi sıkalım deyince evimiz olsun ve aldığım cevap: ev alsak almasak ne olacak ki!!!! çalışmak istiyorum ben de çalışamıyorum şu an

ve bu kadar sıkıntı çektiğimde hala ondaki güzelliğini bulmak isterken hala bu evliliği sürdürmek için uğraşırken bunların hiç değeri tutmadı beyefendinin gözünde, herşey başından atmaya hazır evlilik boşanma artık çocuk oyunu oldu

amin cnm ama çocuklarımı büyütesiye kadar istemem hayatıma kimseyi aman zaten ben hep burdada okuyorum erkeklerin hepsi aynı yani bence hiç evlenmicen

valla cnm haklısın ama oyle dmee yaa ne ıyı ınsanlarda var ama denk gelmır mı bılmem yNI..bak benım bı arkadaşım var esınle cok sorunları oldu ayrıldı bı oğluda var oğlan baba da bu arada smdı ıkıncıye evlendı esını gorsen ağzının içine düşecek ne dese yapıyor yanı..
elbette suan senın ılk dusuncen evlatların once onları bı buyutte sonra hayatına bakarsın yanı..

valla cnm cok doğru cok guzel konuşmussun..

aynen canın seve seve deıl mecbur yapıcak yapmalı yani..kanun var herşey var bu devlette

ohoo senmısın erkek tarafı o mu bellı deıl.ne demek ya herşeyı ben yapıcam oldu canım..senın ılk evlılığın mı bu arada canım?
aldığı maaşta az deıl hanı ıstesenız kenara koyarsınız azda olsa ama baksana gıderde cok kı...
aılen uzakta mı canım cocuklarına bakmazlar mı çalışmak istesen

kızlar öğlen menüm
yayla çorbası
sebzeli köfte
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…