Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

hm anladım cnm tartıdan tartıya fark oluyor desene..tmm madem senı dırek 103.5 yazalım bakalım pazartesiye ne kadar vercez kilo mu gram mı görcez

kızlar yemeğe cıkıcam az sonra görüşürüz gelince öptüm

Aylincim (gerçek isminse adaşız buarada ) aynı durumdayız seninle.4 ay oldu ben hala alışamadım.Bazen kaçamak yapıp 1 tane şeker atıyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr,

ben bu ayın 8inde başladım diyete 82.600 kiloydum ve şimdi 78.1 kiloyum demeeeek 4.5 kg vermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm Yuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppyy

2 hafta içindi olmuş ama sanki bir ay geçmiş başlayalı çok hırs yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm

Ne güzel, tebrik ederim.Darısı başımıza

öğlen menüm:
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepek ekmeği
az yağlı kaymaksız yoğurt
3 adet derisiz kanat... :) afiyet olsun banaaaa

oo canım masallah yaa tebrıklerr.. :)

süpersin darısı bana inşallah

Öncelikle alinsaad seni can-ı gönülden tebrik ediyorum...

Şu tatlandırıcı kullanma meselesinde ise,ben de kesinlikle şekere ve tatlandırıcıya karşı biri olarak

kafamı karıştıran bir şey var.Madem tatlandırıcılar kanser yapıyor şeker hastaları neden kullanıyor bunu..

Bir arkadaşım kendini bildi bileli şeker hastası ve 40'ına merdiven dayamış durumda..Tatlandırıcı kullanıyor senelerdir..

Bu konuyu defalarca doktoruyla konuşmuş ve kanıtlanan herhangi bir şey yok,kullanabilirsin demiş.(Doktor prof.bu arada)

Hatta daha da öteye gitmiş,

tatlandırıcıya kadar o kadar çok şey var ki etrafımızda kanser yapan demiş.Mesela cep telefonları.Her şeye bu kadar

hassassan cep telefonunu hemen çöpe at demiş..

Vallahi ben de anlamadım gitti....:44::44::44:

sadece 2tane incir 5 tanede fındık (kavrulmamış tabi ki de)çünkü akşama güne gideceğim orada da kaçırmamam lazım gidecek kilolarım inşallah çok azimliyim ben vermeliyim ipin ucunu kaçırınca ne olduğunu gördüm sonuç 4 kilo olarak geri döndü ama ben bu aralar herkes zayıflamışsın dedikçe yedim:18:ama artık daha da zayıflamak için yemek yok diyet ve spor var

canım hemen veririsin aldığın kiloları.. ha gayret

afiyet olsunn cnmm.
yalnız salata yemiyor musun?? ekmek yerine salata alsaydın keşke

tatlım ben salata yemiyorum zaten doktorum da sabah ve oğlen 1 dilim ekmek vermıstı o yuzden yedım cnm..

kilo bildirimi yoksa 2 haftada bir mi? merakettim cevap lütfen.

canım 2 hafta yapmıştık ilk ama benım kararım her pazartesi olsun katılanlar ?

yazmıstım tatlım gecen hafta 79,5 bu hafta 79 (

kız zaten ilk baslarken senın ıcın 79 yazmısım canım kılo veremedın mı yoksa ılk baslarken eksık mı yazdın anlamadım yahu
listeye baksana 79 yazıyor senın ıçin

kızlarya benım öğlen menum cok mu fazla oldu kı acaba karnım cok şiş..cok tokum.oysa ki yemek yiyeli 2.5 saat oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…