Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİDEMM masallah 3 kilo vermıssın 2 haftada kızımm
kilom 62.660 hedefe 2.660 kaldı
boy 1.78
yaş 21
evet canım çok çok hırslıyımmm mılletın gözune gözune sokacam zayıflayınca
ohh valla ne guzel canım sende 1.34 kilo vermısın... :)
hemde hedefin azcık ne güzelll
nsallah canım yaaa senın hedef az verırısın yanı..ben napayım 10 kilo offfsağol tatlım şu kalan kiloyuda 1 haftada versem keşke
kızlarr çayınızı neyle tatlandıryorsunuz... ben itiraf ediyorum şekerden hiç vazgeçemiyorumm.. hep koyuyorum az da olsa.. yerine ne kullanıyorsunuzz ??
kızlarr çayınızı neyle tatlandıryorsunuz... ben itiraf ediyorum şekerden hiç vazgeçemiyorumm.. hep koyuyorum az da olsa.. yerine ne kullanıyorsunuzz ??
nsallah canım yaaa senın hedef az verırısın yanı..ben napayım 10 kilo offf
kızlar cumartesi misafirlerim gelcekti ya baya hazırlık yaptım hani..bende azcık kaçırdım ama allahtan tartıda o kaçamakları görmedim yanı 2 haftada az kilo vermısım ama allahtan almamısım
...ay ne güzel yansimadi desene, demekki ko$turmaktan verdin :)
valla ben cumartesi günü aldim yanima bir paket K fleks, cips niyetine yedim birde baktimki yarim olmu$! yani 300gr falan yemi$im yani 1400 calori!!!!! bu yüzden verdiklerimden birazini aldim ö
Selam kizlar ben dünki kilomu yazmi$tim bugün zamanim olmayacak diye, ama zamanim oldu maalsef dün kaçirdim ve kilo aldim birazzz
ben ilk hafta adet dönemindeydim ve bu dönemde hiç kilo veremem 100gr verdim
ikinci hafta az çok dikkat ederek 800gr verdim
yani toplam 1.100 degilde 900gr verdim
iki hafta önce : 70.3
Bugün : 69.4
hedefe çok var yaa 62 olmam lazimm
canim ben eskiden $eker kullaniyordum ve bir kupa bardagina 3 4 tane atardim
sonra tatlandiriciya ba$ladim ama arkada$ima doktoru demi$ki normal $eker kullansan daha az zararli olur çünkü tatlandirici kanser yapiyormu$, o gün annem evdeki tatlandiricilarimi atti !!!
sonra yakla$ik 1 ay çaydan tad alamadim $imdi ise $ekerlisini içemiyorum
kahveyi $ekersiz asla içemem diye steviya aldim annem kizdiysada ama nedense 1 ay kullandiktan sonra artik tiksindim :))
neticede $ekersiz çay içiyorum artik ve kahveme bir çay ka$igi bal atiyorum bazen
ay ne güzel yansimadi desene, demekki ko$turmaktan verdin :)
valla ben cumartesi günü aldim yanima bir paket K fleks, cips niyetine yedim birde baktimki yarim olmu$! yani 300gr falan yemi$im yani 1400 calori!!!!! bu yüzden verdiklerimden birazini aldim öysa 68 leri görmü$tüm
canım ben şeker kullanmıyorum
Bende haftaiçinde verdim karnım indi farketmiştim değişikliği ama yeni tartı beni şaşrttı.Birde haftasonu bende sürekli patlamış mısır yedim.Birde çikolata vardı 300gr'lık onun yarısını eşim yarısını ben yedim.Dünyanın kalorisi
ben bugün denedim şekersiz midem bulandı
kilo bildirimlerinizi bekliyorum huu..hope sen 100 kiloydun ılk demı canım