Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlar cumartesi misafirlerim gelcekti ya baya hazırlık yaptım hani..bende azcık kaçırdım ama allahtan tartıda o kaçamakları görmedim yanı 2 haftada az kilo vermısım ama allahtan almamısım :KK1:

kızlarr çayınızı neyle tatlandıryorsunuz... ben itiraf ediyorum şekerden hiç vazgeçemiyorumm.. hep koyuyorum az da olsa.. yerine ne kullanıyorsunuzz ??

sağol tatlım şu kalan kiloyuda 1 haftada versem keşke :KK9:
nsallah canım yaaa senın hedef az verırısın yanı..ben napayım 10 kilo offf :KK43:

kızlarr çayınızı neyle tatlandıryorsunuz... ben itiraf ediyorum şekerden hiç vazgeçemiyorumm.. hep koyuyorum az da olsa.. yerine ne kullanıyorsunuzz ??

canım ben şeker kullanmıyorum :21:

gunaydın kıslar

gecen hafat apazartesı 79.50 idim bu sabah 79 olmuşum ama hala sısım adet olamadım ustelık tuvaletede cıkamıyorum ne olucak benım bu halım ya :KK43:

tatlım 15 gun sonra cayın gercek tadını alıyosun alışıyo bende suan sekerlı cay ıcemıyorum tuhaf gelıyo

Günaydın kızlar.Bende tartıldım.103.5:KK17::KK17::KK17: haftasonu ben çok kaçırdım.Eşim yedikçe bende yedim.cumartesi sabahı 102.2 göstermişti oysa.Şimdi dumur oldum.Şu tartılma işini cumalara alsak haftasonu ipin ucu kaçıyor ya :KK1::KK1::KK1:
buarada benim boyum 170,yaşım 33.Benide eklerseniz listeye sevinirim.

Selam kizlar ben dünki kilomu yazmi$tim bugün zamanim olmayacak diye, ama zamanim oldu maalsef dün kaçirdim ve kilo aldim birazzz

ben ilk hafta adet dönemindeydim ve bu dönemde hiç kilo veremem 100gr verdim
ikinci hafta az çok dikkat ederek 800gr verdim

yani toplam 1.100 degilde 900gr verdim

iki hafta önce : 70.3
Bugün : 69.4

hedefe çok var yaa :KK43: 62 olmam lazimm

canim ben eskiden $eker kullaniyordum ve bir kupa bardagina 3 4 tane atardim
sonra tatlandiriciya ba$ladim ama arkada$ima doktoru demi$ki normal $eker kullansan daha az zararli olur çünkü tatlandirici kanser yapiyormu$, o gün annem evdeki tatlandiricilarimi atti !!!
sonra yakla$ik 1 ay çaydan tad alamadim $imdi ise $ekerlisini içemiyorum
kahveyi $ekersiz asla içemem diye steviya aldim annem kizdiysada ama nedense 1 ay kullandiktan sonra artik tiksindim :))

neticede $ekersiz çay içiyorum artik ve kahveme bir çay ka$igi bal atiyorum bazen

kızlar cumartesi misafirlerim gelcekti ya baya hazırlık yaptım hani..bende azcık kaçırdım ama allahtan tartıda o kaçamakları görmedim yanı 2 haftada az kilo vermısım ama allahtan almamısım :KK1:

ay ne güzel yansimadi desene, demekki ko$turmaktan verdin :)
valla ben cumartesi günü aldim yanima bir paket K fleks, cips niyetine yedim birde baktimki yarim olmu$! yani 300gr falan yemi$im yani 1400 calori!!!!! bu yüzden verdiklerimden birazini aldim öysa 68 leri görmü$tüm:KK47:

...ay ne güzel yansimadi desene, demekki ko$turmaktan verdin :)
valla ben cumartesi günü aldim yanima bir paket K fleks, cips niyetine yedim birde baktimki yarim olmu$! yani 300gr falan yemi$im yani 1400 calori!!!!! bu yüzden verdiklerimden birazini aldim ö

Bende haftaiçinde verdim karnım indi farketmiştim değişikliği ama yeni tartı beni şaşrttı.Birde haftasonu bende sürekli patlamış mısır yedim.Birde çikolata vardı 300gr'lık onun yarısını eşim yarısını ben yedim.Dünyanın kalorisi:KK17::KK17::KK17:

Selam kizlar ben dünki kilomu yazmi$tim bugün zamanim olmayacak diye, ama zamanim oldu maalsef dün kaçirdim ve kilo aldim birazzz

ben ilk hafta adet dönemindeydim ve bu dönemde hiç kilo veremem 100gr verdim
ikinci hafta az çok dikkat ederek 800gr verdim

yani toplam 1.100 degilde 900gr verdim

iki hafta önce : 70.3
Bugün : 69.4

hedefe çok var yaa :KK43: 62 olmam lazimm

Hımmmm..anladım cnm.nese bu hafta dıkkat etcez napalımm yaa.benımde oyleydı bı haftası regli dönemime denk geldi çok dıkkat edememiştim..bu gun ıtıbarıyle daha cok dıkkat edıcez..okiş :KK66:

canim ben eskiden $eker kullaniyordum ve bir kupa bardagina 3 4 tane atardim
sonra tatlandiriciya ba$ladim ama arkada$ima doktoru demi$ki normal $eker kullansan daha az zararli olur çünkü tatlandirici kanser yapiyormu$, o gün annem evdeki tatlandiricilarimi atti !!!
sonra yakla$ik 1 ay çaydan tad alamadim $imdi ise $ekerlisini içemiyorum
kahveyi $ekersiz asla içemem diye steviya aldim annem kizdiysada ama nedense 1 ay kullandiktan sonra artik tiksindim :))

neticede $ekersiz çay içiyorum artik ve kahveme bir çay ka$igi bal atiyorum bazen

ay ne güzel yansimadi desene, demekki ko$turmaktan verdin :)
valla ben cumartesi günü aldim yanima bir paket K fleks, cips niyetine yedim birde baktimki yarim olmu$! yani 300gr falan yemi$im yani 1400 calori!!!!! bu yüzden verdiklerimden birazini aldim öysa 68 leri görmü$tüm:KK47:

sanırım canım ya baya yoruldum cnku calışınca evın ısı de bırıkıyor h.sonuna e bıde mısafır gelınce ohooo adam akıllı oturamadım bıle yerımee..kızım sende ne cok yemıssın yaa..bakma o form bıskuvılerı k fleksler falan kalorili yanı..en ıyısı aynı kaloride karnımızı doyurcak şeyler yiyelimm :KK34:

kilo bildirimlerinizi bekliyorum huu..hope sen 100 kiloydun ılk demı canım

Bende haftaiçinde verdim karnım indi farketmiştim değişikliği ama yeni tartı beni şaşrttı.Birde haftasonu bende sürekli patlamış mısır yedim.Birde çikolata vardı 300gr'lık onun yarısını eşim yarısını ben yedim.Dünyanın kalorisi:KK17::KK17::KK17:

ohoo sızı de anlamıyorum kızlar neden h.sonu kendınızı dağıtıyorsunuz ya..bakın mıs gıbı tatlılar yaptım mısafır gelcek dıe bırer tane tatlım sadece vede kalmasın dıe de kalanlrı ese dosta verdım..dıkkat edın azcık ya..aaa azimli bayanlar istiyorum topikte :KK20:

ben bugün denedim şekersiz midem bulandı

tatım bırden kesemezsın zaten yavas yavas bırakcann..ıkı sekerse 1 e dusurcen 1 se yarıma..ınsan alışıyor gercekten..
sekersız alışınca da sekerli içince miden bulanır gibi oluyor içemiyosun yanı

kilo bildirimlerinizi bekliyorum huu..hope sen 100 kiloydun ılk demı canım

Tatlım eşim bana dijital tartıyı yeni aldı yazmıştım buraya.Eski tartıda 100 görünüyordum ama diğeriyle neredeyse 3kg fark var arada.Sen benim başlangıç olarak bugünki kilomu yaz.103.5 çıktım bugün.Haftaiçi biraz gitti farkediyorum ama böyle kafam karıştı benim muhtemelen en başta 105 gibi birşeydi ki şimdi 103.5 çıktı.Ben bugün başlamış sayıyorum artık kendimi.
Haklısın daha azimli olacağım.Aslında yemeklerde çok dikkat ettim.eşime bile haşlama et,sebze yedirdim ama abur cuburda ipin ucu kaçtı.Eşimede aldırmam birdaha eve getirmesin.

Son düzenleme:
X