Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kısceler menum soyle busaate kadar;

1 buyuk bardak sekersız cay
20,gr teryag
20,gr bal
4 dılım ekmek((

öğlen

yarım yayla corba
tavuk halama
bol yesıl salata

bu saate kadar Toplam :

768.5 kal. olmus(( sabah batırdı benı ya:)

moralım çok bozuk tartım 74 :18::18::18:gösterdi ne ara 4 kilo aldım farkında bile değilim ya oysa 68 70 arası gidip geliyordum yardım lütfen

moralım çok bozuk tartım 74 :18::18::18:gösterdi ne ara 4 kilo aldım farkında bile değilim ya oysa 68 70 arası gidip geliyordum yardım lütfen

Bu 4 kiloyu eger kısa zamanda almissam inan kısa zamanda verebilirsin. Zararın neresinden dönersen kardir hayatım. Burasi gercekten motivasyon için doğru bir yer. Ben bura sayesinde kilo vermeye başladım bile..

ah kizlar ahhh bu hafta sonu beni mahfediyor, bile bile yedim yaaa, sanki kendimi bilmioyormu$um gibi yedim ah kafam ah, ben bir haftada verdigimi bir günde alabilecek metabolizmaya sahibim ama yinede yedim offf

utanarak menüm :
geç kalktim kahvalti 12de

1 yemek ka$igi reçel
1 tatli ka$igi bal
bir tatli ka$igi findik ezmesi
2 tatli ka$igi dolusu Nutella
1 avuç tatli misir gevregi
bir bisküvi
1 ha$lanmi$ yumurta
2 parça az yagli peynir

ara : çay ve malesef 3 kase hatta 4 kase cips niyetine sütsüz K fleks yedim

ak$am
yarim parça peynir
bir buçuk kase yagsiz sebze çorbasi
bir ka$ik bulgur
bir ka$ik yumurtali kiymali ye$il fasülye

Son düzenleme:

evet canım haşlanmış ve közlenmiş sebze diyette sınrsız ama bu haşlanmış veya közlenmiş sebzelerin üzerine yag konulursa bu yemek olarak geçiyor diyette bunda o zaman miktarla tüketebilirsin oda 4 yemek kaşıgını geçmemek şartıyla diyelimki benim öğünümde 3 kaşık yoğurt var bunu haşlanmış sebzenin üzerine dökersem daha doyurucu oluyor tabi yanında salatada olunca ye ye bitmiyor.

iyi akşamlar kızlar,

gördüğüm gibi çoğumuz kaçamakları olmuştur.. benim de bugün tavan yaptımmm
bugün menüsü bu

1 dilim kepekli ekmek
1 omlet
cherry domates, biber,marul,salatalık
4 yeşil zeytin
1 k.k. kadar tam yağlı beyaz peynir
az şekerli siyah çay

ara: şekerli adağayılı yeşil çay, sütlü kahve

öğlen :
7-8 kaşık bulgur pilavı
7 tane köfte
karışık salata

ara yeşil çay kahve 10 g iki çıkolatalı gofret (10gr)

akşam ise : tarçınlı yoğurt
6 tane badem
2 hurma
2 tum ceviz
2 kuru erik

akşam sütlü kahve + elma

yani bugün hedef kaloriye göre 400 Cal fazla aldım ve mönüye bakınca : bulgur ve köfte beni yaktı:26:

yarın mutlaka telaff etmem lazım

iyi geceler sizeee opüldünüzz

gunaydın kıslar bugun kahvaltıda mercımek corba ıcıyım dedım amanın 270 kaloriymışya bıde corba dersın ya toplamda gene 400 kaloruı oldu bu sabah

Bu 4 kiloyu eger kısa zamanda almissam inan kısa zamanda verebilirsin. Zararın neresinden dönersen kardir hayatım. Burasi gercekten motivasyon için doğru bir yer. Ben bura sayesinde kilo vermeye başladım bile..

nasıl aldığımı bile anlamadım :18::18::18::18::18:inşallah veririm dünden beri deli gibi spor yapıyorum bakım hayırlısı 1 haftaya kadar vermeliyim çok kararlıyım

bugün sabah kahvaltımda 5 tane yeşil zeytin bir tane haşlanmış yumurta ve de domates biber salatalık var yeşil çaya 2 gün ara bakalım ne olacak.

ben şimdi sporumu yapım 300 bacak sonra eliptik bisiklet sonrada twist yapmalıyım yani yarım saat spordayım byyy....

Ya kızlar tartı gunu neden p.tesi yaaa..
C.tesi sabah olaydı keske. Hafta sonu yemek ister istemez kaçıyor. Hiç olmazsa tartiya yansımaz ve hafta içi de aldığımız fazla kalorileri telafi ederdik... Benimki nacizane bir tavsiye...

iyi akşamlar kızlar

bugünkü yediklerim

kahvaltı :
yarım muz
1 kase tarçınlı yoğurt
2 hurma
2 tüm ceviz

öğlende : 1/4 elma yanında türk kahvesi.. çay.. sütlü kahve artık allah ne versiyse içecek olarak

dünden moralım bozuk kaldı fazla kalorilerden, akşam bir salata yesem 755 Cal olacak ancak bu şekilde dengeleyebilirim...
yarın mübarek tartıya geçeyim bakayım ne bomba çıkacak bana

akşam yemeğimde:
avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs haşlama
yeşillik salatası çok az
2 kaşık yoğurt
hadi bana afiyet olsun 2 günde kaç kilo gitti bakım ben daha çok yeniyim aranızda.

Kızlar benim canım çok sıkkın ya.Eşimi evden çıkaramadım.Ben zaten günlerdir evdeyim.Cumartesi-pazar evde ama bu güzel havada oralı olmadı.Bende çıktım 4 saat yürüdüm dıışarda.Evimiz şehir merkezinde,mağazaları dolaştım geldim eve hala bil.başında.Onada çemkirdim oturdum yerime.
Birde evde eski basküllerden vardı onu kullanıyordum.Dijital baskül istemiştim eşimden cuma akşamı getirdi.Neredeyse 3kg fark var arada.Ben ne güzel 100 oldum, yakında 2 haneli rakamları göreceğim, diye sevinirken canım sıkıldı.Demekki en başta da 114 değil 117kg mışım.Kendime bu kadar kötülüğü nasıl yaptım anlamıyorum Daha 43 kg var vermem gereken, gözümde büyüyor şimdi.offfff ....
Pazartesi nasıl olacak kilo takibi, açıklarsanız sevinirim.

canım
vereceğimiz kiloya bakınca hepimiz sıkıntılı oluyoruzz ... kilolardan kurtulacağına inan yeter isteğin yerinde olsun zamana bakma... senin durumunda olmuştum da bir kere ve inan o ilk kilolardan kurtulacaksın sabırlı ol kendine zaman tanı.

Hafta sonu rejimi bırakmayan arkadaşları ayakta alkışlıyorum vallahi..

Beni hiç sormayınnn Allah ne verdiyse şu an midemde,yarın üzüleceğim biliyorum...

Ne yapsam müsli falan mı içsem acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…