Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce diyetisyene gittiğimde bisikleti önermedi bacaklarda kas yapıyor sonra sarkmalar oluyor diye.Dışarıda da olsa yürüyüş yapsan daha zevkli olmaz mı?
Basenler için bir önerim var.Ben üni.de 4 ayda 25kg vermiştim.yürüyüş ve diyetle.Babam futbol antranörü ve bu hareketi o göstermişti bana.Arkadaşlarım merak edip sormuşlardı "nasıl erittin yanlarınış duvaramı vurdun" demişlerdi
Eki Görüntüle 639349
bu hareketi mutlaka yap.Yanlar tamamen gidiyor.Yalnız öne çıkan bacak yere 90 dik olacak,dirseğinde yerden yüksek olacak bu resimde bayan tam yere uzanmış.Altta kalan bacağı kaldırıp indirdikçe yanlarının ezildiğini hissedeceksin.
KIZLARR ben cıkıyorum...h.sonu girebilirmiyim bilmiorum ama şimdiden herkese mutşu haftasonlarıı
sizi seviyorum
Yemedim canım ama zero da almış kolayı seviyorum diye. keyifle içiyorum 0,02 kalori nasıl olsa.kızıyorum falan ama seviyorum ben kocişimi ya
kızlarrr herkese kocaman günaydınn :)
haftanın son iş günüü bugun çok mutluyumm yupii :)
aksam menüm..
etli bezelye yemeği
azcık yoğurt
koşu bandında 40 dakika yürüyüş (325 kalori)
1 bardak taze sıkılmış portakal ile greyfurt suyu (ikisini karıştırdım yani ayrı ayrı içmedim)
bu sabah :
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 siyah zeytin
azcık yumurta
azcık peynir
az once de lipton form çayı içtim şekersiz
Sorun sadece göbekse eğer yine babımın tarifi olacak ama bu hareket iyi geliyor.
Eki Görüntüle 639394
Resimde kollar açık yukarıda ama aslında yerde dirseklerinizin üzerinde uzanıp ayaklarınızı yere değdirmeden kaldırıp indiriyorsunuz.Bir süre sonra karnınıza kramplar giriyor.Ben 10 kereden fazla yapamadım açıkcası.
Kızlar sizce nescafe 2'si 1 arada mı daha kalorili,
yoksa nescafe crema latte mi?
Bana sorsalar hiç tereddütsüz,hem de açık arayla crema latte derim.Sonuçta 2'si 1 arada şekersiz,hem de lattenin krema oranı daha fazladır diye düşünürüm..
Fakat şimdi elimde iki üründen de var..Şöyle ki:
2'si 1 arada (14gr) =59 kcal.
crema latte (13,2gr)=50 kcal.
Evet diyeceksinizki gramajları farklı ama.Peki 0,8gr fark bu kadar farkeder mi.
Öyle ise tatlı krizine girmiş olan ben neden 2'si 1 arayı içeyim,elbette latte'yi tercih ederim..
Allah Allah ben bu işi hala anlamadım çıtır adayları
kızlar yarın günüm varrrr :) bu gece eve gıder gıtmez baslıcam hazırlıklara anca 7 çeşitt :)
bugün yediklerimm
sabah
1tane cok kücük kurabiye
1fincan kahve
öglen
tavuk
aksam
1dilim pasta
2litre su
1saat yürüyüs
Ara öğün:1 portakal,1 çay bardağı süt(1 çay kaşığı kahve koydum içine) 2 3 bardak su
Cnm ben hic yorulmuyom alistm artik bir atlaysta 235 yapiym
tatlım ben ip atlayalı 3 haftaya yakın oldu bende ilk başlarda 15 te takılıyodum sonradan benden çok atlarsın bende astım olduğu için devam edemiyom yoksa 300 yaparım
Günaydın kızlar .Sabah menüm:canim ben bir dergide okudum, zero ve tatlandirici içeren gidalar ve içecekler, $ekeri yükseltmiyormû$ ama insülini yükselttigi için vücut yag depoluyormu$ hatta ara$tirma yapmi$lar bilmem kaç ki$i üzerinde, ve normal kola içenler zero içenlerden daha zayif kalmi$ yillar sonra
ben çayimda hep kullanirdim $imdi birakali 4 ay oldu
bilgiler için te$ekkürler bende denicemm