Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

KIZLARR ben cıkıyorum...h.sonu girebilirmiyim bilmiorum ama şimdiden herkese mutşu haftasonlarıı:KK16:
sizi seviyorum :KK54:

Ben daha önce diyetisyene gittiğimde bisikleti önermedi bacaklarda kas yapıyor sonra sarkmalar oluyor diye.Dışarıda da olsa yürüyüş yapsan daha zevkli olmaz mı?
Basenler için bir önerim var.Ben üni.de 4 ayda 25kg vermiştim.yürüyüş ve diyetle.Babam futbol antranörü ve bu hareketi o göstermişti bana.Arkadaşlarım merak edip sormuşlardı "nasıl erittin yanlarınış duvaramı vurdun" demişlerdi:KK52::KK52::KK52:
Eki Görüntüle 639349
bu hareketi mutlaka yap.Yanlar tamamen gidiyor.Yalnız öne çıkan bacak yere 90 dik olacak,dirseğinde yerden yüksek olacak bu resimde bayan tam yere uzanmış.Altta kalan bacağı kaldırıp indirdikçe yanlarının ezildiğini hissedeceksin.:KK34:

bende 74 kilodan 55 e düşmüştüm ama bekarken şimdi kızım var çıkamıyorum yürüyüşe malasef...inşallah şimdide verebilirim...

bugün yediklerimm
sabah
1tane cok kücük kurabiye
1fincan kahve

öglen
tavuk

aksam
1dilim pasta

2litre su
1saat yürüyüs

Yemedim canım ama zero da almış kolayı seviyorum diye. keyifle içiyorum 0,02 kalori nasıl olsa.kızıyorum falan ama seviyorum ben kocişimi ya :KK9::KK9::KK9:

canim ben bir dergide okudum, zero ve tatlandirici içeren gidalar ve içecekler, $ekeri yükseltmiyormû$ ama insülini yükselttigi için vücut yag depoluyormu$ hatta ara$tirma yapmi$lar bilmem kaç ki$i üzerinde, ve normal kola içenler zero içenlerden daha zayif kalmi$ yillar sonra

ben çayimda hep kullanirdim $imdi birakali 4 ay oldu

kızlarrr herkese kocaman günaydınn :)
haftanın son iş günüü bugun çok mutluyumm yupii :)

aksam menüm..
etli bezelye yemeği
azcık yoğurt
koşu bandında 40 dakika yürüyüş (325 kalori)
1 bardak taze sıkılmış portakal ile greyfurt suyu (ikisini karıştırdım yani ayrı ayrı içmedim)

bu sabah :
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 siyah zeytin
azcık yumurta
azcık peynir

az once de lipton form çayı içtim şekersiz

canim menülerin zaman geçtikce güzelle$iyor ma$allah :)

Sorun sadece göbekse eğer yine babımın tarifi olacak ama bu hareket iyi geliyor.
Eki Görüntüle 639394
Resimde kollar açık yukarıda ama aslında yerde dirseklerinizin üzerinde uzanıp ayaklarınızı yere değdirmeden kaldırıp indiriyorsunuz.Bir süre sonra karnınıza kramplar giriyor.Ben 10 kereden fazla yapamadım açıkcası.:KK17::KK17::KK17:

bilgiler için te$ekkürler bende denicemm

Kızlar sizce nescafe 2'si 1 arada mı daha kalorili,

yoksa nescafe crema latte mi?

Bana sorsalar hiç tereddütsüz,hem de açık arayla crema latte derim.Sonuçta 2'si 1 arada şekersiz,hem de lattenin krema oranı daha fazladır diye düşünürüm..

Fakat şimdi elimde iki üründen de var..Şöyle ki:

2'si 1 arada (14gr) =59 kcal.
crema latte (13,2gr)=50 kcal.

Evet diyeceksinizki gramajları farklı ama.Peki 0,8gr fark bu kadar farkeder mi.

Öyle ise tatlı krizine girmiş olan ben neden 2'si 1 arayı içeyim,elbette latte'yi tercih ederim..
Allah Allah ben bu işi hala anlamadım çıtır adayları :KK50:

canim ikiside aynidir, nede olsa toz halinde yapmi$sin heralde
ama bir tavsiyem var sizlere, ben ünlü bir kafede bir cafe latte içeyim dedim kocaman bir bardakta getiriler çok büyük zevkle içtim ama nasilsa içtikten sonra agzimda yagli bir tat gibi bir$ey hissettim, neyse eve gittim internetten kalorisine bakayim dedim ve $ok oldum 260 hatta 300 kalori yaziyordu!! megerse toz halinde degilde kendileri yapinca yarisi krema oluyormu$ o yüzden agzima yag tadi gelmi$ çok üzülmü$tüm bo$yere 300 kalori yani, dikkat edin di$arda içtigimiz içecekler bazen masum olmayabiliyor

kızlar yarın günüm varrrr :) bu gece eve gıder gıtmez baslıcam hazırlıklara anca 7 çeşitt :)

mmmmm günlere bayilirim hem gitmeye hem davet etmeyeeee ama i$ten dolayi her$eyden mahrumum :KK43:

bugün yediklerimm
sabah
1tane cok kücük kurabiye
1fincan kahve

öglen
tavuk

aksam
1dilim pasta

2litre su
1saat yürüyüs

:KK47::KK47::KK47: tam benlik bir menü olmu$ :KK47::KK47::KK47:

selam kizlar dün hiç giremedim vallahi bugün çok mutluydum haftanin son i$ günü diye, ne bu yaa i$lerimiz çok yogun günde 9 saat çali$tim çogu gün üfff ya çali$mak ne kadar zormu$ ne kadar fedakarlikmi$....zaman geçtikce anliyorum

neyse her zamanki gibi kötü ama benim sevdigim menümü payla$ayimm

Sabah : yulaf ezmesi+k fleks+ yarim bardak süt hepsini bir bardaga koydum yani toplam sütle birlikte bir bardak

ögle : 250gr ha$lanmi$ mantar
yarim kase hazir çorba yagsiz
bir tane diyet yogurt
bir ka$ik kakao+sicak su

ara : bir avuç yer fistigi + bir tatli ka$igi kiyma

ak$am : iki kase yagsiz sebze çorbasi
bir tatli ka$igi bulgur
biraz çikolata
bir ka$ik fistik ezmesi $ekersiz

kizlar bu arada hani bazi diyetisyenler diyorya ara ögün yapmayin ve 4 ssat geçsin diyorlar bende öyle yapiyorum tabi evde olsam duramam
mesela :

Sabah kahvaltimi 6.45 te yaptim

ögle : 12.45 te

ara ; 6.50 de

ak$am : 8 e yakin

Sabah-ögle arasi 6 saat bir$ey yemedim

ögle ve ara ögün arasi 6 saat

ara ile ak$am 1 ssat

bakalim bu $ekilde kilo veriliyormuymu$, ama inanin ögle ile ak$am arasi çok acikiyorum karnimda orkestra oluyor :KK70:

Ara öğün:1 portakal,1 çay bardağı süt(1 çay kaşığı kahve koydum içine) 2 3 bardak su

Akşam yemeğim:7.8 kaşık lahana musakkasi,(bol limon ve biraz kırmızı biber koyarak yedim.3 bardak su. Akşam misafir geldi kek ve poğaça yaptım kekten bir çatal 1 poğaçaninda yarısıni yedim kocaman bir pogaca değildi ama:)zaten yeşil çayla birlikte tükettim:) 1 saat önce su içmek için mutfağa gittigmde akşam yedigim pogaçanin yarısı bana bakıyodu onuda yedim:KK43: regle bi iki gün kala olduğu için böyleyim galiba:KK43:yememem gerekti aslında:KK43: Son olarak pilates yaptım 30 dk kadar.Yarın brokoliye tekrar başlıyorum:)

gunaydın kıslar dun resmen 1394 kaloriyle kapatmısım gunu ama benım sadece 1094 kalori alamam lazım ehedefim için farka bakarmısınız banakalım bugun ne olucak kahvaltıda sadece 407 oldu aksama kadar bısey yememem lazım off nezamandır yemıyodum pıknık tıpı tereyag bal yedım hemde 3 dılım ekmekle:KK43: olcagı buydu hay salak kafam

tatlım ben ip atlayalı 3 haftaya yakın oldu bende ilk başlarda 15 te takılıyodum sonradan benden çok atlarsın bende astım olduğu için devam edemiyom yoksa 300 yaparım

kahvaltı
yumurta
peynir
domates
salatalık

ara
yoğurt

öglen
pırasa
yoğurt

ara
1 avuç fındık

akşam
et haşlaması
salata

canim ben bir dergide okudum, zero ve tatlandirici içeren gidalar ve içecekler, $ekeri yükseltmiyormû$ ama insülini yükselttigi için vücut yag depoluyormu$ hatta ara$tirma yapmi$lar bilmem kaç ki$i üzerinde, ve normal kola içenler zero içenlerden daha zayif kalmi$ yillar sonra
ben çayimda hep kullanirdim $imdi birakali 4 ay oldu
bilgiler için te$ekkürler bende denicemm
Günaydın kızlar .Sabah menüm:
1haşlanmış yumurta
1domates
3 zeytin
Öğle:
haşlanmış göğüs eti
Akşam:
Kayınvalide ne pişirmişse :KK25:
Bilgi için teşekkür ederim leyyacım.Aynı haberi habertürkte okumuştum bende ama kolayı çok seviyorum,acayip canım istiyor:KK17: Kalorisiz tek içecek diye onu içiyorum. Bende 4 aydır şeker kullanmıyorum ama şekersiz çay kahveden tat alamıyorum hala..50: Azaltırım mümkün olduğunca.

Sabah
Sirkeli ılık su

Kahvaltı
1 kk kadar peynir
1 yumurtadan yağsız omlet
1 domates
Yarim salatalık
3 tane yeşil zeytin
3 tane yeşil biber
1 dilim tam bugday ekmegi
2 kupa şekersiz çay

Ne kadar çok gözüküyor dimi...