- 11 Ocak 2011
- 2.477
- 31
Ya kızlar tartı gunu neden p.tesi yaaa..
C.tesi sabah olaydı keske. Hafta sonu yemek ister istemez kaçıyor. Hiç olmazsa tartiya yansımaz ve hafta içi de aldığımız fazla kalorileri telafi ederdik... Benimki nacizane bir tavsiye...
ama canim böyle olunca az çok dikkat etmeye çali$iyoruz, yani cumartesi olsa artik hafta sonu rahatlayip her$ey yeriz yani pazartesi olmasi daha iyi
Kızlar benim canım çok sıkkın ya.Eşimi evden çıkaramadım.Ben zaten günlerdir evdeyim.Cumartesi-pazar evde ama bu güzel havada oralı olmadı.Bende çıktım 4 saat yürüdüm dıışarda.Evimiz şehir merkezinde,mağazaları dolaştım geldim eve hala bil.başında.Onada çemkirdim oturdum yerime.
Birde evde eski basküllerden vardı onu kullanıyordum.Dijital baskül istemiştim eşimden cuma akşamı getirdi.Neredeyse 3kg fark var arada.Ben ne güzel 100 oldum, yakında 2 haneli rakamları göreceğim, diye sevinirken canım sıkıldı.Demekki en başta da 114 değil 117kg mışım.Kendime bu kadar kötülüğü nasıl yaptım anlamıyorum Daha 43 kg var vermem gereken, gözümde büyüyor şimdi.offfff ....
Pazartesi nasıl olacak kilo takibi, açıklarsanız sevinirim.
ah canim dijital tartilar hep öyle, bende bundan 3 yil önce aldigimda $ok geçirmi$tim
Hafta sonu rejimi bırakmayan arkadaşları ayakta alkışlıyorum vallahi..
Beni hiç sormayınnn Allah ne verdiyse şu an midemde,yarın üzüleceğim biliyorum...
Ne yapsam müsli falan mı içsem acaba..
bende çok yedim yaaa