- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralım çok bozuk tartım 74 :18::18::18:gösterdi ne ara 4 kilo aldım farkında bile değilim ya oysa 68 70 arası gidip geliyordum yardım lütfen
Ben akşam yemeklerinde salata yada çorba içiyorum.
Ama fasulye yaptıysak dediğim gibi tüm öğünlerimde azar azar yiyorum ondan.:)
Gerçekten haşlanmış ve közlenmiş sebzeleri sınırsız tüketebilirmiyiz?
Bu 4 kiloyu eger kısa zamanda almissam inan kısa zamanda verebilirsin. Zararın neresinden dönersen kardir hayatım. Burasi gercekten motivasyon için doğru bir yer. Ben bura sayesinde kilo vermeye başladım bile..
Kızlar benim canım çok sıkkın ya.Eşimi evden çıkaramadım.Ben zaten günlerdir evdeyim.Cumartesi-pazar evde ama bu güzel havada oralı olmadı.Bende çıktım 4 saat yürüdüm dıışarda.Evimiz şehir merkezinde,mağazaları dolaştım geldim eve hala bil.başında.Onada çemkirdim oturdum yerime.
Birde evde eski basküllerden vardı onu kullanıyordum.Dijital baskül istemiştim eşimden cuma akşamı getirdi.Neredeyse 3kg fark var arada.Ben ne güzel 100 oldum, yakında 2 haneli rakamları göreceğim, diye sevinirken canım sıkıldı.Demekki en başta da 114 değil 117kg mışım.Kendime bu kadar kötülüğü nasıl yaptım anlamıyorum Daha 43 kg var vermem gereken, gözümde büyüyor şimdi.offfff ....
Pazartesi nasıl olacak kilo takibi, açıklarsanız sevinirim.
akşam yemeğimde:
avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs haşlama
yeşillik salatası çok az
2 kaşık yoğurt
hadi bana afiyet olsun 2 günde kaç kilo gitti bakım ben daha çok yeniyim aranızda.