- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
Gece ku$uyuz demekki :)
evet buna $ükür :)
yap yap yap :)
evet canim karnim çok $i$mi$ti bugün indi ama :)
evetttt canimmm gece kusuyumm ben:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece ku$uyuz demekki :)
evet buna $ükür :)
yap yap yap :)
evet canim karnim çok $i$mi$ti bugün indi ama :)
vay beeee ma$allah canimmm
selam kizlar nasilsiniz?? gece ku$u oldum gündüz i$teyim giremiyorum i$ yerimde çekiniyorum aslinda büromda benden ba$ka kimse yok ama :)
Menümü yazayimm :
Sabah saat 6 da : mate çayi iki bardak
bir bardak süt
bir kase dolusu k fleks+ yulaf ezmesi
ara : sekersiz sütsuz kahve
Ögle : ha$lanmi$ ye$il fasülye
2 küçük dilim pastirma
1 diyet yogurt
ara : bir diyet yogurt bir kuru erik
ak$am : 1 büyük kase yagsiz hazir sebze çorbasi
5-6 tane makarna
bir tatli ka$igi $ekersiz findik ezmesi ve bir ka$ik Nutella
bir çay ka$igi labne ve bir lokma $eftali
kizlar ya ben hep iki litre su içiyorum ama ak$amlari yatana kadar içiyorum çogunu çünkü i$ yerine yeni girdim ve her tuvalete gittigimde sekreterlerin önünden geçiyorum bu yüzden utaniyorum :26: yinede iki kere gidiyorum bir litre su içiyorum, kalan bir litreyi ak$am 7 den sonra içiyorum
mesela yarin ba$ka bir $irkete gidecegim, kimseyi tanimiyorum bu yüzden Sabah su içmeden gidecemm
dayanamadım tartıldım 63 kiloyum :))))) kaldı 3 kilo sonra gelsin inş bebeğim :))
kizlarrrrr coook üzgünùmm ama ben bir dilim elma yedimm
afiyet olsun tatlım nolacak o kadardan :)
kiz aksam aksam kilo yapar yaa
bir dilimcik elma yapmaz tatlım sıkma canını
iyii canimm dahaa gencsinn olur insallahhh benim ikitane var:)
kizimm zatenn tatlii yemeeeeee:)
byeeee byeeee canimmmm coook yemeeee
kizlarrrr 51dk yürüdümmmm ve
316kaloriiii yaktimmmm :)
slm kızlar bugün avukatıma gittim öğleden sonra işim vardı bürosu kemeraltında ama evden çıkmadan 2 porsiyon sebze yemegimi (8 yemek kaşıgı ) 3 kaşık yoğurt yagsız salata ve 50 gr ekmegimi bir güzel yedim tok çıktım evden kızım biraz acıktım anne desede onada dışarıda yemek yedirmeden geldim sadece bir cafede bir tane orta türk kahvesi içtim onada 2 tane olmak şartıyla diyetimde yer var çünki kızımada evde kendim tost yaptım oda sağlıklı beslendi benim sayemde eskiden olsa kesin yemek yemeden gelmezdim ama şimdi bilinçli olma zamanı gidicek bu kilolar
akşamada ızgara tavuk yapıcam tabi oda 150 gr
iyi cnm benim 982 listeyi yaptım şaşırdım ne yiyeceğime doğrusu hem de hergün aynı şey yemek sıkıcı bayağı değişiklik yapmak zor kaloriler uçarrrrrrrrrrr ama yine ben temmuza kadar ve senin vereceğin kiloların iki katını vermem lazım bazen imkansız görüyorummmm
bazen kaçırsakta son gaz dıyete devam kızlar az önce akşam yemeğimi yedim çorba 1 dilim ekmek ve pırsa yemeği yedim bgn kapattık artık suyla geceyi ederiz inş. sizler kalorı hesaplayarakmı yıyıyorsunuz nasıl beslenıyorsunz?
kizlarrr olmayan pantolonlarimi denedimm veeee olmadiiiiii
cooook kizdimmm kendimeee yaaa
Slm kızlar.Hoşbulduk.Hemen yazıyorum boyumu kilomu...
Boyum 170,kilom 100 33 yaşındayım.Henüz çocuğum yok ve anne olmak istiyorum artık.Vermem gereken en az 40 kilo var daha.Desteğe ihtiyacım var açıkcası.Kasım ayında diyete başladım 2 ayda 14kg verdim azimle.Ocak ve şubat boş geçti desem yeri.Ne kilo aldım ne verdim nede spor yaptım.
3 gün önce yeniden başladım ama azmimi kaybettim aklımda hep yemek var
bugün biraz halsiz düştüm tatlım bezelye yemeği yedim canım
kizlarr az önce geldim kv gittimm
cikolata getirdi birde benim cok sevdigim karamelli sekerdenn
dolmaaaaa yapmisss menemen filann ye diye tuturduuu diyetteyim yaa yoksa zorlamaz hic kendimii zorr tutumm veeeee yemedimmmmm iyikide yememisim diyorumm ama aklimm orda kaldiiiiii
birdee coooook aciktimmm ben ya
selam kizlar nasilsiniz?? gece ku$u oldum gündüz i$teyim giremiyorum i$ yerimde çekiniyorum aslinda büromda benden ba$ka kimse yok ama :)
Menümü yazayimm :
Sabah saat 6 da : mate çayi iki bardak
bir bardak süt
bir kase dolusu k fleks+ yulaf ezmesi
ara : sekersiz sütsuz kahve
Ögle : ha$lanmi$ ye$il fasülye
2 küçük dilim pastirma
1 diyet yogurt
ara : bir diyet yogurt bir kuru erik
ak$am : 1 büyük kase yagsiz hazir sebze çorbasi
5-6 tane makarna
bir tatli ka$igi $ekersiz findik ezmesi ve bir ka$ik Nutella
bir çay ka$igi labne ve bir lokma $eftali
kizlar ya ben hep iki litre su içiyorum ama ak$amlari yatana kadar içiyorum çogunu çünkü i$ yerine yeni girdim ve her tuvalete gittigimde sekreterlerin önünden geçiyorum bu yüzden utaniyorum :26: yinede iki kere gidiyorum bir litre su içiyorum, kalan bir litreyi ak$am 7 den sonra içiyorum
mesela yarin ba$ka bir $irkete gidecegim, kimseyi tanimiyorum bu yüzden Sabah su içmeden gidecemm
dayanamadım tartıldım 63 kiloyum :))))) kaldı 3 kilo sonra gelsin inş bebeğim :))
kizlarrrrr coook üzgünùmm ama ben bir dilim elma yedimm
sen devam et moralını böyle bozma canım ben de öyle bi şey yapmaya niyetliyim ama daha sabrederim bir kaç kilo verdikten sonnnraaaakizlarrr olmayan pantolonlarimi denedimm veeee olmadiiiiii
cooook kizdimmm kendimeee yaaa
[FONT=Arial Black]yeni arkadaşlarımız geldi aramızaa çok sevindim öncelikleeee [/FONT]
demem o ki şimdi ben bi liste yapmıştım ya 15 gun sonunda kilo bildirim yapcaktık hani..pazartesi kilo bildirim yaptıktan sonra yeni arkadaşlarım da o gun tartılıp bana (kilo-yaş-boy ) oranlarını yazsınlar yeniden bir liste oluşturalım..bu sefer 1 hafta sonunda kilo bildirimi yapalım... TAMAM MI ????
[FONT=Arial Black]yeni arkadaşlarımız geldi aramızaa çok sevindim öncelikleeee [/FONT]
demem o ki şimdi ben bi liste yapmıştım ya 15 gun sonunda kilo bildirim yapcaktık hani..pazartesi kilo bildirim yaptıktan sonra yeni arkadaşlarım da o gun tartılıp bana (kilo-yaş-boy ) oranlarını yazsınlar yeniden bir liste oluşturalım..bu sefer 1 hafta sonunda kilo bildirimi yapalım... TAMAM MI ????