AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Kan sekerim dusuyor tatli krizlerine giriyorum hep canim cikolata istiyor ben hoc boyle olmazdom bi baslayinca sonunu getirirdim ama su ara olan oldu istah kesici seyler icmem lazim tarcinli sut icsem iyi olcak sanirim

Bana meyvalar iyi geliyor böyle uzuuun uzuuun keyifle yiyorum bi arkadaşım hep derdi bana çiğnenecek meyvalar tüket çok çiğne beyin bi algılasın diye. Onu yapıyorum hele bu ara erik bu kadar revaçtayken. Dur bu da aranın arası olsun deyip zırt pırt erik yiyom

:))))bende oyle yapim iyi olur kendimi tutucam insallah.. birde ben ilk kez gecen ay regel oldum iki gun sonra regel olcam acaba ondanki boyleyim bilemedim

Canm smdi gitsen hem ramazanida kilo almadan kapatms olursn sanki daha iyi olur senin icin maddi skinti yoksa biran önce başla derim

Yok canim maddi sıkintim ogretmenim.ben cok sukur iyi durumumuz.

Simdi ben yazin adanada kaliyorum dytsyene gitsem sadece biray gitmis olucam devami gelmeyecek yani bi bakayim.bbi bakmisin gitmisim.benim sagim solum.belli.olmaz

Yok canim maddi sıkintim ogretmenim.ben cok sukur iyi durumumuz.

Simdi ben yazin adanada kaliyorum dytsyene gitsem sadece biray gitmis olucam devami gelmeyecek yani bi bakayim.bbi bakmisin gitmisim.benim sagim solum.belli.olmaz
Canm özele gideceksen zaten online diyet bile yaptiriyorlar bu arada ne ögretmenisin canm ?

Gunaydin. Anasinifi ogretmeniyim.

Bakalimm.canim duruma zamana gore hareket edicem.

Oyyy bıdıklar. Bizim de dönemimiz 27 Mayıs da bitiyor yazın çocuklar gelicek. Daha okula gitmediği halde gönderenler oluyor kursa. Onlara boyama gibi metaryeller için faydalandığın bi kaynak varsa paylaşırsan çoook makbule geçer.
Şimdiden söyleyim cuma günü program var kilo bildirimini fırsat bulursam sabahtan yaparım yoksa akşama kalır. Bi kaç kişi dukan diyetine başladı arkadaşlardan ona başlamak gibi bir niyetim vardı. Ama annem bir arkadaşının resmini attı 1 yıldır düzenli aralıklarla yapıyormuş diyeti karaciğer den kaynaklanan bir rahatsızlık başlamış resmini attı yüzü çok kötü olmuş. Tereddüt e düştüm

Canim bize meb veriyo kaynak o nedenle kaynak yok. Ama farkli cocuk diye bi ysyin evi var ark kullaniyo iyi demislerdi.

Sen ne isle mesgulsun?

Olur canim kg bildirimi musait zamanda yaparsin.

Canim bize meb veriyo kaynak o nedenle kaynak yok. Ama farkli cocuk diye bi ysyin evi var ark kullaniyo iyi demislerdi.

Sen ne isle mesgulsun?

Emelcik sen Adanalı mısın?
Bende yazı Adanada geçiririm Adana kebaplarının içinde diyet yapmak zor okuyor ama dayanacağız artık :

Sen ne isle mesgulsun?

Diyanet te canım kuran kursunda yım. Kış dönemi kadınlarla yaz dönemi çocuklarla geçiyor

Aleyküm selam hoşgeldiiinnn

Emelcik sen Adanalı mısın?
Bende yazı Adanada geçiririm Adana kebaplarının içinde diyet yapmak zor okuyor ama dayanacağız artık :

Mrb canim. Nasilsin? nasil gidiyor?

Yok ben.degil esim adanali tatilde full adanadayim. Bide kokar ki o kebaplar :)

84 leri gormus haldeyim durum.feciii

KAHVALTİ 07.00
1 ç.ekmegi
2 yk.patatesli yumurta

Cocuklarla at ciftligine gittik sabahi az tuttum

SAAT 11.30
1porsiyon kiymali pide
1 kutu ayran

SAAT 12.30 da tek sekerli t.kahvesi

SAAT 16.00 1 minicik muz

AKSAM birazdan yicem.azcik gec kaldim islerim.vardi yetistiremedim yemegi

Et sote
Ayran

Su 1lt oldu belki ama icerim insallah ( su icmeyi unutmusum)

Mrb canim. Nasilsin? nasil gidiyor?

Yok ben.degil esim adanali tatilde full adanadayim. Bide kokar ki o kebaplar :)

84 leri gormus haldeyim durum.feciii
Şükürler olsun canım.Iyi olmaya çalışıyorum.
ayy Adana'nın herşeyi güzel kebabı,lahmacunu,şalgamı.. sömestr tatilinde oradaydım dikkat ettiğimden birşey yemedim ama bu yaz Allahın izniyle tadımlık yerim artık:)
Seminerini de orda mı yapıyorsun ben bu yıl Eylül seminerini orda yapmayı planlıyorum.

Kısslar ben de size katilabilir miyim ben de tam ramazana kadar kilo vermem lazim diyordum. Bir ay var. Ben 24 yasinda 61 kiloyum. Boyum 162. 5-6 kilo vermek istiyom. Önerileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…