- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
:))))bende oyle yapim iyi olur kendimi tutucam insallah.. birde ben ilk kez gecen ay regel oldum iki gun sonra regel olcam acaba ondanki boyleyim bilemedimBana meyvalar iyi geliyor böyle uzuuun uzuuun keyifle yiyorum bi arkadaşım hep derdi bana çiğnenecek meyvalar tüket çok çiğne beyin bi algılasın diye. Onu yapıyorum hele bu ara erik bu kadar revaçtayken. Dur bu da aranın arası olsun deyip zırt pırt erik yiyom
Canm smdi gitsen hem ramazanida kilo almadan kapatms olursn sanki daha iyi olur senin icin maddi skinti yoksa biran önce başla derimVar var imkanim ramazan sonrasi dusunuyorum.
Canm smdi gitsen hem ramazanida kilo almadan kapatms olursn sanki daha iyi olur senin icin maddi skinti yoksa biran önce başla derim
Canm özele gideceksen zaten online diyet bile yaptiriyorlar bu arada ne ögretmenisin canm ?Yok canim maddi sıkintim ogretmenim.ben cok sukur iyi durumumuz.
Simdi ben yazin adanada kaliyorum dytsyene gitsem sadece biray gitmis olucam devami gelmeyecek yani bi bakayim.bbi bakmisin gitmisim.benim sagim solum.belli.olmaz
Gunaydin. Anasinifi ogretmeniyim.
Bakalimm.canim duruma zamana gore hareket edicem.
Emelcik sen Adanalı mısın?Canim bize meb veriyo kaynak o nedenle kaynak yok. Ama farkli cocuk diye bi ysyin evi var ark kullaniyo iyi demislerdi.
Sen ne isle mesgulsun?
Olur canim kg bildirimi musait zamanda yaparsin.
Selam canmSelam canlar
Canim bize meb veriyo kaynak o nedenle kaynak yok. Ama farkli cocuk diye bi ysyin evi var ark kullaniyo iyi demislerdi.
Sen ne isle mesgulsun?
Olur canim kg bildirimi musait zamanda yaparsin.
Aleyküm selam hoşgeldiiinnnSelam canlar
Emelcik sen Adanalı mısın?
Bende yazı Adanada geçiririm Adana kebaplarının içinde diyet yapmak zor okuyor ama dayanacağız artık :
Şükürler olsun canım.Iyi olmaya çalışıyorum.Mrb canim. Nasilsin? nasil gidiyor?
Yok ben.degil esim adanali tatilde full adanadayim. Bide kokar ki o kebaplar :)
84 leri gormus haldeyim durum.feciii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?