- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Tamam emel o zaman kararlı bi sekilde hergün birbirimize diyet ve spor anlaminda ne yaptığımızı soralım olur mu ? Ben kararlıyım inş.Canim konu benim.ama.bende hic motive olamadim.
Slm kizlar 2 ögün beslenmeye basladim artk bana en uygun beslenme sekli bu cünkü. Kahvaltiyi genelde yumurtayla geciriyorm baska alternetifim cok olamiyor. Evde biseyler hazirlayip ise getirmeye kalksam cok zorlaniyorm cocuguda krese biraktigim icin hem vakit yok hem yüküm fazla oluyor. Aksamlarida evde ne varsa artk kücük porsiyonla salata ve yogurt esliginde yiyorm. Yarin icin cok umutlu olmamakla birlikte (cünkü yeni basladm 2 gün oldu) haftaya güzel bir sonuc bekliyorm. Biraz uzun yazdm kusura bakmayin:)
Eger cok su ayran falan icmezsen bu yeme alışkanlığı ile metabolizman cok yavaşlar bence öğlen bi salatalik ve ayran falan ye iç. En azindan ayran.Slm kizlar 2 ögün beslenmeye basladim artk bana en uygun beslenme sekli bu cünkü. Kahvaltiyi genelde yumurtayla geciriyorm baska alternetifim cok olamiyor. Evde biseyler hazirlayip ise getirmeye kalksam cok zorlaniyorm cocuguda krese biraktigim icin hem vakit yok hem yüküm fazla oluyor. Aksamlarida evde ne varsa artk kücük porsiyonla salata ve yogurt esliginde yiyorm. Yarin icin cok umutlu olmamakla birlikte (cünkü yeni basladm 2 gün oldu) haftaya güzel bir sonuc bekliyorm. Biraz uzun yazdm kusura bakmayin:)
Yogurt yemeye calisiyorum cnm.Eger cok su ayran falan icmezsen bu yeme alışkanlığı ile metabolizman cok yavaşlar bence öğlen bi salatalik ve ayran falan ye iç. En azindan ayran.
@EMELinEMELi cnm kapandi yazisinida kaldir bence yarin kilolarimizi yaz tekrar
Emelcim merhaba.Ben işte o dediğin ramazan ayına kadar 10 kilo vermek isteyen azimli kişiyim.8 gün önce başladım 3.3 kilo verdim. Tartı günlerin haftanin gangi günüyse tarti takibi yapabiliriz.Çok motive ediyo gerçekten...
Mrb canim. Burger disinda guzel oda sagliksiz diye :)Çok uykum geldi kızlar ve adet oldum bu gün ben yatiyorum. Umarim yarin kendimiz için daha güzel seyler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?