AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Slm kizlar 2 ögün beslenmeye basladim artk bana en uygun beslenme sekli bu cünkü. Kahvaltiyi genelde yumurtayla geciriyorm baska alternetifim cok olamiyor. Evde biseyler hazirlayip ise getirmeye kalksam cok zorlaniyorm cocuguda krese biraktigim icin hem vakit yok hem yüküm fazla oluyor. Aksamlarida evde ne varsa artk kücük porsiyonla salata ve yogurt esliginde yiyorm. Yarin icin cok umutlu olmamakla birlikte (cünkü yeni basladm 2 gün oldu) haftaya güzel bir sonuc bekliyorm. Biraz uzun yazdm kusura bakmayin:)

Hadi bakalim insallah canim. Basarilar.

Eger cok su ayran falan icmezsen bu yeme alışkanlığı ile metabolizman cok yavaşlar bence öğlen bi salatalik ve ayran falan ye iç. En azindan ayran.

Emelcim merhaba.Ben işte o dediğin ramazan ayına kadar 10 kilo vermek isteyen azimli kişiyim.8 gün önce başladım 3.3 kilo verdim. Tartı günlerin haftanin gangi günüyse tarti takibi yapabiliriz.Çok motive ediyo gerçekten...

Bizim.tarti gunumuz yarin canim.

Tebrik ederim cok.iyi ben cok artiyim ramazana 10 olmasada 5 versem bile sukerdicem. 84 u gordum

Merhaba emel ben bu güne bi küçük tost ile başladım. Öğlen sadece ayran salatalik domates yedim arada bol su içtim. Aksam dışardaydık esimle burger yedik ama ben en küçük tavuk burger olandan yedim. Spor olarak da bilincli bisey yapmadim ama resmi islerim vardı baya yürümek zorunda kaldım. Sen naptin ?

Günaydın şekerler
sabah ılık limonlu suyumu içtim çok şükür.
ve tartıldım
geçen hafta 62 kg
bu hafta 61.5 kg çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum.
Emelcim lütfen üzme kendini
ama biraz toparla tatlım kendini bu senin elinde

Günaydın.
4 mayısta 75.0
Bugün 13 mayıs 71.9
Haftaya 6 lı kiloları görücem inşallah.Sonrası daha kolay...

Eklentiler

• 20160513_062749~2~2.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…