- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 41
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
İdare ederiz o zaman.boyle :)
Canım selam kapanmasın sayfa böyle devam edelim :) Benim telefonumun dokunmatiği bozulmuştu yazamadım.Ben geçen Cuma 100 gr vermişim yani 62 kg olmuşum bunada şükür :):) alemsin
Canım maşallah kilo vermişsin devamı gelsin inşallahHayırlısı olsun canım. Bnde anca eve geldim kilo bildirimi yapayım diye girdim ama kapatmışsın. 97.5 i görmüştüm oysa yarın kapat sen
Tatlm niye bu kadar saldin kendini yaTamam kapatmayalim
Ben.her nekadar bolllca arti olsamda olsun yazalim yine :)
Tatlm yapma lütfen ya yaz gelince cok pisman olcaksin bak yapma lütfen motivasyonunu kendi kendine düşürmeAh bi bilsem eesmerrr
Imkanin varsa bi diyetisyene mi gitsen ki canmToparlamayi cok istiyorum. Ama beynim le.kavga icindeyiz
Evet yaa bende kizi okula gotur getie bebekle felan ilgilen pek fazla vakit bulamadim yazamadim sonrs bi girdim ne gorim konuyu kapatmis emelim bende her zaman yazamiyorum ama daha sik girmeye calisirimCanım benim bu da böyle günlük olsun yeteri kadar takım var yeteri kadar menü okuyabilir yada menü atacakları grup bulabilirler. Bence bnm gibi çalışan bide bebeği olan kişiler için düzenli menü paylaşımı çok zor ve sıkıcı ama kilolar somut değerlerdir. Günlük demek hem "özel " demek değil mi ? Bu da bize özel olsun. Gevezelik yaparak zayıflarız
Canım maşallah kilo vermişsin devamı gelsin inşallah
Kizlar bende saldim kendimi gecen hafta oruc tuttum sonrasini ne siz sorun ne ben soyleyim toparlamam laizm artik verdiklerimide geri aldim moralim sifir yarin tam gaz devam etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?