• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

İdare ederiz o zaman.boyle :)

Ederiz tabisi dünyayı biz mi kurtarcaz birlik mi hazırlıyoz motive de çığır açacak. Ayrıca bugün canım sıkkın şöyle oldu böyle oldu yaz gitsin. Bide cuma pazartesi kilolar oldu da bitti maşallah. Olur yani... umarım... kilolar gitmeye devam ederse bundan sağlam motivasyon mu olur.

Screenshot_2016-05-10-01-39-47-1.png

Canım benim bu da böyle günlük olsun yeteri kadar takım var yeteri kadar menü okuyabilir yada menü atacakları grup bulabilirler. Bence bnm gibi çalışan bide bebeği olan kişiler için düzenli menü paylaşımı çok zor ve sıkıcı ama kilolar somut değerlerdir. Günlük demek hem "özel " demek değil mi ? Bu da bize özel olsun. Gevezelik yaparak zayıflarız :KK70:
Evet yaa bende kizi okula gotur getie bebekle felan ilgilen pek fazla vakit bulamadim yazamadim sonrs bi girdim ne gorim konuyu kapatmis emelim bende her zaman yazamiyorum ama daha sik girmeye calisirim

Kizlar bende saldim kendimi gecen hafta oruc tuttum sonrasini ne siz sorun ne ben soyleyim toparlamam laizm artik verdiklerimide geri aldim moralim sifir yarin tam gaz devam etmeliyim

Canım maşallah kilo vermişsin devamı gelsin inşallah
:KK76::KK76::KK76: ayy inşallah ama herkes fark ediyor. Aslında bu kiloyla kolay kolay fark edilir bi rakam değil verdiğim. sanırım doğum sonrası vücut ancak kendini toparlıyor onun da etkisi olmalı. Sonuç itibariyle onları duymak bile bana iyi geliyo:cool:

Son düzenleme:
Kizlar bende saldim kendimi gecen hafta oruc tuttum sonrasini ne siz sorun ne ben soyleyim toparlamam laizm artik verdiklerimide geri aldim moralim sifir yarin tam gaz devam etmeliyim

Geçmişe mazi derler. Yarın yeni bir gün. Hiiiçç takma kafana kiloyla alıp gramla verenlerdenim bnde hele bide ödeme çatarsam 2-3 kilo fark ediyor. Isırgan otu çayının faydasını gördüm ben tavsiye ederim

Aagol canim yarin aktardan alirim bende su tatli krizlerimsen kurtulmam lazim ve yeme istegimden sabahdan aksama kadar cok guzel gidiyor hersey ne oluyorsa aksam oluyor sanirim aralarda biseyler yemem gerekiyor.. laratay en az 5 saat birakin diyoe daha guzel yag yakiyormus ama sanirim ben o kadar cok beklwyonce 7 saat felan cok acikiyorum karnim doysada gozum doymuyor en azindan ilk etapta ara yapim ben

Back