AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Amin canım inşallah.
Sen de mi hamilelik için uğraşıyorsun?
1.5 seneden fazladir uğraşıyorum ne tedaviler gördüm nelerle ugrastim bi bilsen..
Polikistik over var bende ondan kaynakli yumurtaliklarim tembel esimdede sperm azligi ve harektsizligi var o yüzden baya tedavi gördüm de biraktm en son ekim gibi felan suan dinlenme aşamasındaym doktor en son tüp bebek yapalm artk dedi ve beklemye aldim kendimi

Geçmiş olsun canım.
Belki de tüp bebeğe kalmadan kendi kendine hamile kalırsın.
Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Bugünkü menüm sabah 1 bardak süt bi kac cilek
Ara 1 tutam yaban mersini 2 ceviz
Öglen 1 kase corba salata 1 kase yoğurt ve mantar
Ara 4 hurma 8 ceviz
Aksam 2 haşlanmış but salata ve soda
Su 2 litre spor şimdilik yok

Amin canm insallah ya simdide onun icin kilo vermeye çalışıyorum az biraz etkisi azalsin diye

Canım kilo vermek pko'yu %95'e kadar azaltıyormuş.
Tabi kilo vermeyi de zorlaştırıyor o da var malesef.
Bende de hipotiroid var hem metabolizma yavaşlığına hem de yumurtlama düzensizliklerine neden o.

neredeyse aynı şeyleri yaşamışız ve aynı rahatsızlık gülüm.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

neredeyse aynı şeyleri yaşamışız ve aynı rahatsızlık gülüm.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Asya bana Dr um bulantı için bir hap yazmıştı ya ama özel yanı azcik da pahalı ama adını ver desen veremem çünkü İstanbul da bıraktım ama bulantı bilekligi alabilirsin oda baya ise yariomus bi bak istersen

Kizlar oglumu acile goturduk

2saat araliksiz agladi

Hava verdi dr durmadi simdi uyutmaya calisiyorum gecmisede baktim.ama cvp yazamicam. K.bakmayin iyi geceler kizlar yarin grsrz

Canım kilo vermek pko'yu %95'e kadar azaltıyormuş.
Tabi kilo vermeyi de zorlaştırıyor o da var malesef.
Bende de hipotiroid var hem metabolizma yavaşlığına hem de yumurtlama düzensizliklerine neden o.
Evet canm bende o yüzden kilo vermeye calisiyorm..
O hipotiroit de hamileligi zorlastiriyo mu canm

Yaaa gercekten mii ? Sonra nasil hamile kaldin canm ?
Diyet spor derken kafam ilgi alanım başka şeylere kaydı canım zayıfla dım falan tabi o sıra tedavide görüyordum tedaviyle oldu ama neler çektim hani derler ya bir bebek bir Allah bilir diye aynen öyle. Burda ablalarim arkadaşlarım sağolsun çok dertlestim onlarla.öyle işte canım 1 yıl önce 1 kayibim oldu o yüzden korku içindeyim suan tam olarak sevinemiyorum bile.Rabbim hiçbirimiz kucağıni boş bırakmasın inş

Canım sen 2 li test yaptın mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…