• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Mefkurem Mefkurem ablacim nasilsin ? Seker orucun bozulmus sanirim suan kilon ne durumda ? Dikkat ediyosundur yediklerine eminim ki
Sağolasın Cnm iyiyim
Burda havalarda biraz düzeldi
Dışarda yürüyüş yapmak çok iyi geliyor
2 gündür yürüyüşe başladım

Iyi geceler kizlar benim bir onerim var ama kimler katlr bilmiyorum bu sekilde siteye girip yazmak cok uzun is benim icn heleki bu telefonla olum onkere basyorum harflere yazablmek icn ben diyorumki bu sekilde ugrasmak yerine watsapp gurup kursak tabiki burda telfn numarası paylassk sknti olablr ama mrsela bu gurubun kurucusu emelya hepimiz telfnlarimizi mjla yazalm ona o bir grup kirup toplasn hepimizi hem uzun uzun menuleri yazmak yerine foto ceker atarz boyle gorselle dahada motive edick olir hem porsiyonlarida görmüş oluruz acil isimiz oldugnda sesli mesaj gndeririz hem sesli mesajlada motive edebiliriz birbirimizi bilmiyorum siz nasl bakarsnz bnm dusunceme onetilerinizi fikirlerinizi bekliyorum :-)

Ben mesela suan yazyorum ama sizler neler yazdnz merak ediyorum ama birturlu gecmise dnupte bakamyorum sinir oldum

Günaydın
günümüz aydınlık,sağlıklı,kaçamaksız geçsin inşallah
dünkü Menümü yoğunluktan vermemiştim.
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltım
2 yumurta
maydasoz
tere
birkaç kıvırcık

2. Öğünüm
2 bardak süt
1 tabak mantar
100 gr tavuk göğsü
bir kase yoğurt

su 2 lt
1saat 15 dk yürüyüş yapıldı.Çok şükür.

Iyi geceler kizlar benim bir onerim var ama kimler katlr bilmiyorum bu sekilde siteye girip yazmak cok uzun is benim icn heleki bu telefonla olum onkere basyorum harflere yazablmek icn ben diyorumki bu sekilde ugrasmak yerine watsapp gurup kursak tabiki burda telfn numarası paylassk sknti olablr ama mrsela bu gurubun kurucusu emelya hepimiz telfnlarimizi mjla yazalm ona o bir grup kirup toplasn hepimizi hem uzun uzun menuleri yazmak yerine foto ceker atarz boyle gorselle dahada motive edick olir hem porsiyonlarida görmüş oluruz acil isimiz oldugnda sesli mesaj gndeririz hem sesli mesajlada motive edebiliriz birbirimizi bilmiyorum siz nasl bakarsnz bnm dusunceme onetilerinizi fikirlerinizi bekliyorum :-)

Bence instagramdan diyet hesabı yapabilir sadece buıradaki kişilerle takipleşebiliriz gizli hesapla. Çünkü herkes tel no vermek istemeyebilir.

Kuzuya geçmiş olsun canım.
Bu sene hastalıklar peşimizi bırakmadı.

Aynen canim.yaaaa bi yaz geleydi hayirla...

Merhabalar kızlar Nasılsıniz.

İyiyiz asyacim sen.nasilsin canimm?

Benim diyet hakgetire bebisten firsat bulup yemekte yapamiyorum. :(

Amannn offf.

Kimseciklerde yok niye boyle oluyo kizlar acaba eger motive edici gelmiyorsa baska gunluklere gecebilirsiniz.

Aynen canim.yaaaa bi yaz geleydi hayirla...

İyiyiz asyacim sen.nasilsin canimm?

Benim diyet hakgetire bebisten firsat bulup yemekte yapamiyorum. :KK43:

Amannn offf.

Kimseciklerde yok niye boyle oluyo kizlar acaba eger motive edici gelmiyorsa baska gunluklere gecebilirsiniz.

Gerçekten neden kimse uğramıyor ki :110:

Ben menümü vereyim kimsecikler yok.

08:30
1 kase çilekli corn flakes ve yarım yağlı süt

11:00
1 fincan şekersiz Nescafe
1 kare fındıklı çikolata

13:00
2 kepçe sütlü kabak çorbası
4 kaşık kadar tavuk sote
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurtsuz havuç salatası
1 bardak maden suyu

14:50
1 tane yeşil elma

18:00
1 tane tam tahıllı Uno sandviç ekmeği
Yarım kutu ton balığı
Yeşillik

Su: 1.5 lt ama artacak.
100'er tane bacak hareketi yaptım sadece.

Back