- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Ben yaptirmadimda ya aslında ben İzmir e gelince bide annemin durumu falan pek odaklanamadim hamileleihime şekerim ama sen haftan geldimi yaptır ikili test dovn sendromu varmi DİE bakilio ilk çocuğum da yaptirmistim sende yaptırCanım sen 2 li test yaptın mi.
Günaydın emelcim geçmiş olsun canım insallahhh hemencik iyileşir oglusunMefkurem sagol abla. Ogle sonu bidaha hastaneye goturcez.
Evet sabah gelıp aksam doncez gezıye hava nasıl orda
Evet canm bende o yüzden kilo vermeye calisiyorm..
O hipotiroit de hamileligi zorlastiriyo mu canm
Canım sen 2 li test yaptın mi.
Dr um 11. Hafta çağırdı ne der bilmiyorum DrKuzum ikili testte bebekte engel var mı diye bakılıyor.
Eğer bir engel varsa bebeği aldırırım diyorsan yaptır.
Yok ben ona rağmen aldırmam diyorsan yaptırmana pek gerek yok.
Rabbim bebisini sana bagislasn inşallah canm Allahm biz isteyenlerede nasip eder insallahDiyet spor derken kafam ilgi alanım başka şeylere kaydı canım zayıfla dım falan tabi o sıra tedavide görüyordum tedaviyle oldu ama neler çektim hani derler ya bir bebek bir Allah bilir diye aynen öyle. Burda ablalarim arkadaşlarım sağolsun çok dertlestim onlarla.öyle işte canım 1 yıl önce 1 kayibim oldu o yüzden korku içindeyim suan tam olarak sevinemiyorum bile.Rabbim hiçbirimiz kucağıni boş bırakmasın inş
Yumurtalıklara mi skinti yapiyo canm ?Evet canım zorlaştırıyor malesef
Yumurtalıklara mi skinti yapiyo canm ?
Aminn canım inşallahRabbim bebisini sana bagislasn inşallah canm Allahm biz isteyenlerede nasip eder insallah
Allahm bizlere sifa versin inşallahYumurtlama düzensizliği tatlım.
Selam Canlar
Bugünüm
sabah bir bardak ılık limonlu su
kahvaltım
bol lor peyniri
tere
maydanoz
1 greyfurt
2. Öğünüm 15:00
2 kase mercimek çorbası
1 tabak salata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?