AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Bende kilo almaya basladim

Alacaksın tabi kuzum. Doğumdan sonra nasılsa verirsin.
Keşke ben de hamile olsam da kilo alsam.
İnş bacim Allah in izniyle en kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz.ilk 3 ay hıc almak istemiyodum ama Dr sürekli dinlen yat deyince hareketsizlikten almaya basladim.bebeğin sağlığı için de kilo iyi değil

Asyam hamissin.sen alcan.ama temkini elden.birakma canimmm
Bulantı mahfetti canım süt yoğurt peynir yiyemiyorum hele sabah.sadece midemi kabul ettiği tost simit poca falan yemedigimdede açlıktan sarı sarı şu istifra ediyorum.anlicagin evdeki hesap çarşıya uymadı.ekmek ağzına almayan ben ekmekle karnını doyurur oldum.artık mecbur düzen oturana kadar böyle devam edicem

İnş bacim Allah in izniyle en kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz.ilk 3 ay hıc almak istemiyodum ama Dr sürekli dinlen yat deyince hareketsizlikten almaya basladim.bebeğin sağlığı için de kilo iyi değil

İnşallah canım.
Canım sonraki aylarda mide bulantın geçince fazla almazsın belki.

İyi aksamlar menumj veriyim

07:05 3 ceviz

13:20 2 yumurtadan omlet,3 cecil peynir,1 koz kirmizi biber,2 yk koz patlican

16:30 halk ekmeginden kayisili altin ekmek aldim

19:10 2 bardak ayran

Su 2 lt

Spor 80 dk yuruyus 11,457 adim bugun tempoyu arttirdik :)

Yarin menu veremiycem çanakkeleye geziye gidiyorum :) valla sumdiden heyecan yaptim

Kızzzz Çanakkale'ye mi geliyorsun

Canm merhaba seninde gebelikle alakali skintin var sanirim her hangi bir sebepten kaynakli mi gebelik gerçekleşmiyor yoksa sebepsiz infertilite mi ?

Sadece rahim filmi çektirmedim canım. Onun dışındaki testlerde bir sorun gözükmüyor.
Ama benim daha çok yeni. 2 aydır deniyoruz bu 3. ay olacak.
Ama korunmayı bırakalı daha uzun zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…