- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 34
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Bende kilo almaya basladimAynen canim.yaaaa bi yaz geleydi hayirla...
İyiyiz asyacim sen.nasilsin canimm?
Benim diyet hakgetire bebisten firsat bulup yemekte yapamiyorum.
Amannn offf.
Kimseciklerde yok niye boyle oluyo kizlar acaba eger motive edici gelmiyorsa baska gunluklere gecebilirsiniz.
Bende kilo almaya basladim
İnş bacim Allah in izniyle en kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz.ilk 3 ay hıc almak istemiyodum ama Dr sürekli dinlen yat deyince hareketsizlikten almaya basladim.bebeğin sağlığı için de kilo iyi değilAlacaksın tabi kuzum. Doğumdan sonra nasılsa verirsin.
Keşke ben de hamile olsam da kilo alsam.
Bulantı mahfetti canım süt yoğurt peynir yiyemiyorum hele sabah.sadece midemi kabul ettiği tost simit poca falan yemedigimdede açlıktan sarı sarı şu istifra ediyorum.anlicagin evdeki hesap çarşıya uymadı.ekmek ağzına almayan ben ekmekle karnını doyurur oldum.artık mecbur düzen oturana kadar böyle devam edicemAsyam hamissin.sen alcan.ama temkini elden.birakma canimmm
Kizlar nabersiniz bu bi kac gündür motivasyonum düşük o yüzden yazmadim felan hic burayada sizlerinde motivasyonunu düşürmek istemedigim icin
@EMELinEMELi bende katılmak ıstıyorum suan cok hırs yaptım boy 1.60 kılo 96 hedef sımdılık 80
İnş bacim Allah in izniyle en kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz.ilk 3 ay hıc almak istemiyodum ama Dr sürekli dinlen yat deyince hareketsizlikten almaya basladim.bebeğin sağlığı için de kilo iyi değil
Umud ediyorum gülüm. Sende ne var ne yok.araştırıyor musun drİnşallah canım.
Canım sonraki aylarda mide bulantın geçince fazla almazsın belki.
İyi elhamdülillah alinin kitlenin ve lenf bezinin sonucunu beklioz insalllah oda bir temiz çıksa insalllahhhh rahatlicazBos bos bakiniyozzz
Sen.naptin asil annen.nasil.iyi mi?
Umud ediyorum gülüm. Sende ne var ne yok.araştırıyor musun dr
İyi aksamlar menumj veriyim
07:05 3 ceviz
13:20 2 yumurtadan omlet,3 cecil peynir,1 koz kirmizi biber,2 yk koz patlican
16:30 halk ekmeginden kayisili altin ekmek aldim
19:10 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 80 dk yuruyus 11,457 adim bugun tempoyu arttirdik :)
Yarin menu veremiycem çanakkeleye geziye gidiyorum :) valla sumdiden heyecan yaptim
Niye herkes bi anda böyle oldu ki yaaaZaten cok bos canim buralar da motive yerlerde
Motive olurmusun bilmem bura baya durgun
Canm merhaba seninde gebelikle alakali skintin var sanirim her hangi bir sebepten kaynakli mi gebelik gerçekleşmiyor yoksa sebepsiz infertilite mi ?Ben aynı tatlım bir değişiklik yok.
Yok araştırmıyorum canım gitmicem doktora.
Anladım gülüm.kafanı dinle biraz sonra iyi bi Dr araştırma yap senBen aynı tatlım bir değişiklik yok.
Yok araştırmıyorum canım gitmicem doktora.
Canm merhaba seninde gebelikle alakali skintin var sanirim her hangi bir sebepten kaynakli mi gebelik gerçekleşmiyor yoksa sebepsiz infertilite mi ?
Anladım gülüm.kafanı dinle biraz sonra iyi bi Dr araştırma yap sen
Hmm korunmayi birakali ne kadar oldu canm ?Sadece rahim filmi çektirmedim canım. Onun dışındaki testlerde bir sorun gözükmüyor.
Ama benim daha çok yeni. 2 aydır deniyoruz bu 3. ay olacak.
Ama korunmayı bırakalı daha uzun zaman oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?