- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Ayy ne güzel Rabbim tamamina erdirsin inşallah canmayyy evettt çok heyecanlıyım ve o zamana kadar incecik olmalıyımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel Rabbim tamamina erdirsin inşallah canmayyy evettt çok heyecanlıyım ve o zamana kadar incecik olmalıyımm
Kiz ne pazartesisi yarin kilo bildircez ya yarindan sonra yarışa basliyoruz demektiresmerm91 tamam haftalık yapalım o zaman çok güzel oldu bu ne zaman başlıyoruz şimdi pazartesi kilo bildirip mii başlasak napsak kiiiii ?
Yürüyeceğim inşallahOhh süper ne yapacaksin canm spor olarak
waow bu kadar çabuk he kendimi rocky balboa gibi azimli hissettim tamamdır kız hadi bakalımKiz ne pazartesisi yarin kilo bildircez ya yarindan sonra yarışa basliyoruz demektir
cok teşekkür ederim cok saol Allah isteyen herkeze nasip etsin herklezi mutlu mesut etsin inş.Ayy ne güzel Rabbim tamamina erdirsin inşallah canm
Süper bende birazdan gidecegim insallah yürüyüşeYürüyeceğim inşallah
Ne kadar erken o kadar iyi bizim içinwaow bu kadar çabuk he kendimi rocky balboa gibi azimli hissettim tamamdır kız hadi bakalım
Amin amincok teşekkür ederim cok saol Allah isteyen herkeze nasip etsin herklezi mutlu mesut etsin inş.
Canim yarim ekmek olmamis ama sabah yedigin icin cokta vahim olmaz sanirim ama birdahaki sefere daha dikkatli olursunMENUM
KAHVALTİ (10.00)
•2yk tulum peyniri
•1yk tavuk gogsunden sote
•1 zeytin
•1h.yumurta
•neredeyse yarim ekmek
OGLE (14.00)
•1minicik biber dolma
(Ceviz kadardi)
SAAT (16.00)
tek sekerli t.kahvesi
AKSAM (19.00) (yicem)
•etli patlican (et yagsiz)
•cacik
Su 2.5 olur
Kizlar sabah annedeydim orada mama sandalyesi yok oglusumla 50 kez otur kalk ne yedim.anlamadim ama yarim.ekmek olmustur bide sicakti ki
Menu guzel biskuvi yi gormezden gelirsemMerhaba arkadaşlar
bıgünüm
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltım
2 yumurta
maydanoz
2 ceviz
2. Öğünüm 15:00
200 gr kadar tavuk göğsü
bol mevsim salata
yarım ayva
1 bisküvi
1 fincan sade türk kahvesi
su 1 lt olmuştur
2 lt ye tamamlarım inşallah
Afiyet olsun canim menu gayet guzelKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yesillik ve 3 ceviz
Ara 1 bardak süt 3 incir
Öglen 4 kasik kıyma ve yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 2 top dondurma
Aksam 2 kase corba ve salata
Su 1.5 (devami gelir umarim) spor 10 bin adim
Hayirli gunler kizlar nasilsiniz??Selam kızlar.
Bugün geç kalktığım için öğünlerim geçe kaldı.
Normalde eşim gidince uyumam ama bugün çok erken gitti ve ben uykumu alamadığımdan tekrar uyumuşum.
Menüm
11:15
1 kepekli sandviç ekmeği içine 2 dilim cheddar peyniri, 3 ince dilim salam, domates ve salatalık
12:30
1 fincan mistik chai tek şeker, süt ve tarçınlı
14:30
1 tane tabak büyüklüğünde lahmacun
Bol yeşillik ve domates
18:30
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı ve 2 kaşık mısırlı göbek salata
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Ara ögün yemiyomusun canm ? Karatayci misin yoksamHayirli aksamlar kizlar ben buhin oglende mesaj yazdim ama gelmemis..neyse
Sabah yuruyuse giderken iki ceviz
Kahvalti iki tam b. Ekmegi. Menemen zeytin kasar 1 cay kasigi ev yapkmi cilek marmelati
Aksam 2 kozlenmis patlican 2 cerry 1 haslama yumurta
Su 3 litre yuruyus 40 dakika
Iveett karatayci olmaya calisiyoeum ama ekmek yiyorum ogunler arasi minimum 5 saat birakinca guzel yag yakiyormus zaten ara ogun yemegede pek firsat bulamiyorumAra ögün yemiyomusun canm ? Karatayci misin yoksam
Canim sen bebegini emziriyo musun?
Masallah börekler havada uçuşmuşBugun benım ınternetjmde sıkıntı vardı anca gırebıldım
10:30 1 mini nektari
14:00 gıbı 2 yk omlet,1 dılım börek
Yarım gül böregi
19:00 4 yk yagsız makarna ,2 yk yogurt
Su 2 lt
Bugun yedıgımden ben bıse anlamadım teyzem ıcın yemek yaptım :) kokudan dünyaları yemıs gıbıyım :))))acayıp yorgun hıssedıyorum
Yürüyüşümü yaptım çok şükür.Süper bende birazdan gidecegim insallah yürüyüşe
Ohh ohh iyi yapmışsın canm simdi nasil rahat uyursunYürüyüşümü yaptım çok şükür.
Canim sen bebegini emziriyo musun?