Azıcık fikir alayım :)

yldzkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
132
89
45
1 aylık evliyim. iyi gidiyo çok şükür. . :nazar:
bir şey soracağım size yani 1 aydır evli olunca pek durmuyoruz 2 gunde bir birlikte oluyoruz. İşleri çok yogun bu aralar . bazen 3 gunde 1 yorgunluk durumuna göre yani ben hep hazırım da :eek: heyecan var guzel oluyo özellkkle şarap içtiğimiz geceler :)
ben film izlemek (şu meshur film var ya 365 gun mesela.. ) yada şu geciktirici azdırıcı kremlerden de kullanmak istiyorum. yoksa daha şimdiden erken mi ? bilemedim.

bir şey soracağım size yani 1 aydır evli olunca pek durmuyoruz 2 gunde bir birlikte oluyoruz. İşleri çok yogun bu aralar . bazen 3 gunde 1 yorgunluk durumuna göre yani ben hep hazırım da :eek: heyecan var guzel oluyo özellkkle şarap içtiğimiz geceler :)
ben film izlemek (şu meshur film var ya 365 gun mesela.. ) yada şu geciktirici azdırıcı kremlerden de kullanmak istiyorum. yoksa daha şimdiden erken mi ? bilemedim.
Krem bilmiyorum ama geciktirici kondom var korunuyorsanız

İki günde bir cima eyliyorsunuz, daha ne istiyon? 😀

Nasıl istiyorsanız öyle takılın bence cinselliğin erkeni geçi yok. Ayrıca 365 gün filmi kadar saçma, eril bir film görmedim. Izledigim en kötü ve keske izlemeseydim dedigim nadide eserlerden

Neden bıyık kokusu alıyorum acaba 🤔

Yorgun haliyle 3 günde bir isteği gelen erkek. Hem de daha 1 aylık evlisiniz. Umutsuzluk aşılamak istemem ama 10 seneye emekli memur amca olur :KK48:

ya benim koca da öyle ya ereksiyon oluyo işe gitcem yorgun gitmiyim diye köşe bucak kaçıyor uyuz oluyorum halbuki daha 1 buçuk ay oldu ne yorulması ben hep tetikteyim kendimi sapık gibi hissediyorum 😁

ya benim koca da öyle ya ereksiyon oluyo işe gitcem yorgun gitmiyim diye köşe bucak kaçıyor uyuz oluyorum halbuki daha 1 buçuk ay oldu ne yorulması ben hep tetikteyim kendimi sapık gibi hissediyorum 😁
3 yıldır kendimi erkek gibi hissediyorum. Adam tecavüze uğradım esprisi yapıyor. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Neden bıyık kokusu alıyorum acaba 🤔
sosyalleş biraz. çünkü yeni tanısmıslıklar ya sehre yabancı biri gelir yada tatile çıkılır..
ve lutfen canınızı sıkmayın bende 34 yasımdayım evleneli 1 ay oldu. eşim 40 yasında o da hiç evlenmedi.
ilk evliliklerimiz.
herşeyin zamanı var. ve siz de kendnizi kapatmayın , tatile çıkın sosyalleşin :KK66:
Biyik kokusunu ben de aldim. Profilinde 41 yasinda yaziyor. Burada 34 yazmis.

Bu Erkekler hep mi aynı Ben sadece Benimki böyle sanıyorum😂😂 yazınızı görünce benim lafım aklıma geldi Ben de bazen eşime tecavüz mü edeyim sana yani Bunu mu istiyorsun diyorum🙈😂😂😂
Çocuk olunca bi haller oldu yav. Daha önce Johnny sins gibiydi.

X