henüz nişanlı değilim ama elimden geldikçe almaya çalışıyorum ufak tefek şeyler tabi :) bardakları 1 alana bir dedava kampanyası olunca kaçırmadan alıyım demiştim :) bornoz takımımı annem almış çok önceden (belki ilerde bi tane de ben alırım ).. grili nevresim takımını arkadaşım hediye etmişti :) veee lifler işte onlar tamamen el emeğim göz nurum :) onları sattım ama benzerleri var benımde yanımda onların fotografı olunca onları atıyım dedm :)
İlk mesaj benden olsun bir yerlerden baslamakla iyi etmissin aldikca devami geliyor ve bir turlu eksik bitmiyor demedi deme Hepimiz güzel günlerde mutlulukla huzurla kullanalim insallah
Azıcık demişsin ama önemli parçalardan almışsın kolay gelsin :)) o bardaklar benimde almak icin NOT aldığım takımlar. Lav marka dimi 3lü satılıyor 2şer almak lazım 1 alana 1 bedavaysa süper almışsın nerden aldın acaba canım? Ben su , meşrubat ve kadeh olarak üçünüde alıcam o yuzden soruyorum
İlk mesaj benden olsun bir yerlerden baslamakla iyi etmissin aldikca devami geliyor ve bir turlu eksik bitmiyor demedi deme Hepimiz güzel günlerde mutlulukla huzurla kullanalim insallah
Azıcık demişsin ama önemli parçalardan almışsın kolay gelsin :)) o bardaklar benimde almak icin NOT aldığım takımlar. Lav marka dimi 3lü satılıyor 2şer almak lazım 1 alana 1 bedavaysa süper almışsın nerden aldın acaba canım? Ben su , meşrubat ve kadeh olarak üçünüde alıcam o yuzden soruyorum
çok teşekkür ederim. geçen yıl kipa'dan almıştım evet Lav marka. 6lı takım yaptım :) çay bardağı seti de yarı fiyatına düşmüştü..28 di ben 14'e almıştım :)
çok teşekkür ederim gerçekten uzun bir süre oldu :) ufak ufak içime sinenleri almaya çalışıyorum acele etmiyorum bu yüzden :) Sahan takımını annem almış uzun zaman önce sanırım Emsan olmalı :)