Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
evet erkekler böyleler ama benim eşim çok sinirli o sebeple bel fıtıgı oldu bide şimdi koltuk değneğiyle yaşıyor tamda o sırada çocuklara konuşuyordu bizde sinirli falan girince oda sinirlendi o diyorki neden herşeyi kafaya takıyorsun sanki benim elimde bende beni böyle sevdin evlendin ayrılalım dedim oda olur diyor aman kendi bilir

canım canım ben çalışmıyorum
eşimin okulunun karşısındaki ilkokula biz bilerek benim oğlanı vermiştik amaç babasıyla okula gitsin çıkıştada babasıyla eve gelsinlerdi ben ben geçen seneye kadar çalışıyordum ya benim çalıştığım okul başka yerdeydi
şimdi oğlanın okulu eşimin lisesinden 15 dk falan daha önce dersi bitiriyorlar o sırada ilkokul sıraya girdi istiklal marşı okundu çocuklar çıkarken kadını gördüm bende konuşmak istedim belirteyim oğlum 4 dd gidiyor ilk kez bir veliyle konuşacaktım sonuçta hepsi çocuk ama penisine tekme atması tehlikeli kadın bana ters ters konuştu arkasını döndü gitti bende arkasından eşimin okuluna gidiyordum okulun önünde kadına neden böyle yapıyorsun ayıp değilmi dedim aman kadın bana nah işareti yaptı gitti

ay abla olur mu
yapmayin lutfen boyle bi sey icin ayrilir mi

dogru diyosun valla abla
aslinda insan buyuk tartismalarda sesini cikarmiyo cikarmiyo sonra yillarin birikimiyle kucuk bi seyde kiyameti kopara biliyo
sende de oyle olmus heralde

vallahi öyle oluyor onun için herşeyi hemen söylemek lazım
adamda sinir boşalması yaşadı aman herşeyi kafaya takıp bana patlar zaten başka bildiği bişe yok

vallahi öyle oluyor onun için herşeyi hemen söylemek lazım
adamda sinir boşalması yaşadı aman herşeyi kafaya takıp bana patlar zaten başka bildiği bişe yok

aslinda hakikaten en guzeli hic bi seyi kafaya takmamak ama onu da becerebilmek gerekir
o da bizde yok
bu arada biraz havayi degisiyim abla
nilu nun baligi olmus kocasi kizmis alip niye olduruyosun diye

aslinda hakikaten en guzeli hic bi seyi kafaya takmamak ama onu da becerebilmek gerekir
o da bizde yok
bu arada biraz havayi degisiyim abla
nilu nun baligi olmus kocasi kizmis alip niye olduruyosun diye

ciddimisin işte diyorum erkekler karılarına kızmak için her türlü şeyi kullanabiliyorlar
kadın sanki bilerekmi öldürmüş

yok be canım yanlış anlaşılma
evet oğlanın okulunda dün oldu kızı bizim oğlanın şeyine tekme atmış gittimki kan falan gelmiş oğlan ağlıyordu öğretmen heyecanla gelince falan ben kötü oldum kıza neden vurdun demek için gidecektim ama bir annesi var terbiyesiz herkesin içinde basit basit bana laf yetiştirdi
bide oğlanı öyle görünce ben hastanelik oldum
kızlar ben yazdıkça yazarım kafa şişiririm yazık size[/QUOTE]

geçmiş olsun anlattıklarını hayretle dinledim ne terbiyesiz özür dileme özürlü insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…