Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
incimcim niye bizden yavaş yavaş kopmaya çalışıyo anlamadım ki :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar ben sizden niye kopmaya çalışıyımki :26:
siz beni yanlış değerlendirmişsiniz sadece ben bu sıralar çok zor günler geçiriyorum moralim sıfır buraya gelip yazıp sizlerin canını sıkmak istemediğimden gelmedim lütfen kimse üzerine almasın

siz beni yanlış değerlendirmişsiniz sadece ben bu sıralar çok zor günler geçiriyorum moralim sıfır buraya gelip yazıp sizlerin canını sıkmak istemediğimden gelmedim lütfen kimse üzerine almasın

abbo ne oldu kıs olur mu öle şey asıl böyle zamanlarda gelip yazıcanki buranın da bi anlamı olsun ama dimi

hosgeldin abla:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
ya bi kac gundur kk gelip topige ugramiyosun da o yuzden oyle sandik
abla biz burda her seyimizi paylasiyoruz sen de bizimle her seyi konusa bilirsin:KK19:
bu arada dun bi veliye sinirlenmisin galiba:KK34:

abbo ne oldu kıs olur mu öle şey asıl böyle zamanlarda gelip yazıcanki buranın da bi anlamı olsun ama dimi
canım aman ne biliyim ben çok üzgün olunca böyle silik oluyorum sessiz çok ince fikirlidirim kimseyi üzmek kırkmak istemiyorum siz burda neşeli neşeli yazarken bende keyif kaçırmak istemedim yoksa kimseyle bir şeyin yokki
[
QUOTE=azerinnn;24448593]hosgeldin abla:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
ya bi kac gundur kk gelip topige ugramiyosun da o yuzden oyle sandik
abla biz burda her seyimizi paylasiyoruz sen de bizimle her seyi konusa bilirsin:KK19:
bu arada dun bi veliye sinirlenmisin galiba:KK34:[/QUOTE]

yok be canım yanlış anlaşılma
evet oğlanın okulunda dün oldu kızı bizim oğlanın şeyine tekme atmış gittimki kan falan gelmiş oğlan ağlıyordu öğretmen heyecanla gelince falan ben kötü oldum kıza neden vurdun demek için gidecektim ama bir annesi var terbiyesiz herkesin içinde basit basit bana laf yetiştirdi
bide oğlanı öyle görünce ben hastanelik oldum
kızlar ben yazdıkça yazarım kafa şişiririm yazık size

canım aman ne biliyim ben çok üzgün olunca böyle silik oluyorum sessiz çok ince fikirlidirim kimseyi üzmek kırkmak istemiyorum siz burda neşeli neşeli yazarken bende keyif kaçırmak istemedim yoksa kimseyle bir şeyin yokki
yok be canım yanlış anlaşılma
evet oğlanın okulunda dün oldu kızı bizim oğlanın şeyine tekme atmış gittimki kan falan gelmiş oğlan ağlıyordu öğretmen heyecanla gelince falan ben kötü oldum kıza neden vurdun demek için gidecektim ama bir annesi var terbiyesiz herkesin içinde basit basit bana laf yetiştirdi
bide oğlanı öyle görünce ben hastanelik oldum
kızlar ben yazdıkça yazarım kafa şişiririm yazık size

aaaa gecmis olsun oglan nasil simdi
ya ne terbiyesiz insanlar var ya oyle bi kadinin buyuttugu cocuktan nolucak.ozur dilegeceyi yerde bi de laf yetsdiriyo
sana da gecmis olsun abla simdi iyimisin

Son düzenleme:
aaaa gecmis olsun oglan nasil simdi
ya ne terbiyesiz insanlar var ya oyle bi kadinin buyuttugu cocuktan nolucak.ozur dilegeceyi yerde bi de laf yetsdiriyo
sana da gecmis olsun abla simdi iyimisin

canım vallahi sırf orada kalsa kadın bana eşimin okulunun bahçesinde tüm öğrenciler istiklal marşı için sıradayken eşimde kürsü konuşurken bende oğlanla okula girerken kadın bana afedersiniz ama nah işareti çektü benim sinir iyice tavan
insan kusura bakmayın çocuk nasıl der demi ben öyle demesini beklerken kadın aman banane ya gibilerinden konuşuyor bide nah işareti yaptı şok oldum
neyse eşimin odasında baktım çocuğun pipisi morrarmış ben iyice kötü oldum çocuğu acile götürdük ama ben daha kötü oldum kalp krizi gibi birşey geçirdim sanki acayip bir acı Allah kimseye vermesin neyseki çocuğun şeyine zarar gelmemiş
sonra eşim saatlerce kızdıda kızdı neymiş biz herşeyi abartıyormuşuz
pazarteside acildeydik ya bir haftada 400 liraya yakın parası gitti ondan bana sardıda sardı teyzesinin yanında söylendi biraz önce kaynanam geldi o gitti bağırdı ayyy vallahi kimseye iyilik yaramıyor
kızlar ben yazdıkça yazıyorum kusura bakmayın

canım vallahi sırf orada kalsa kadın bana eşimin okulunun bahçesinde tüm öğrenciler istiklal marşı için sıradayken eşimde kürsü konuşurken bende oğlanla okula girerken kadın bana afedersiniz ama nah işareti çektü benim sinir iyice tavan
insan kusura bakmayın çocuk nasıl der demi ben öyle demesini beklerken kadın aman banane ya gibilerinden konuşuyor bide nah işareti yaptı şok oldum
neyse eşimin odasında baktım çocuğun pipisi morrarmış ben iyice kötü oldum çocuğu acile götürdük ama ben daha kötü oldum kalp krizi gibi birşey geçirdim sanki acayip bir acı Allah kimseye vermesin neyseki çocuğun şeyine zarar gelmemiş
pazarteside acildeydik ya bir haftada 400 liraya yakın parası gitti ondan bana sardıda sardı teyzesinin yanında söylendi biraz önce kaynanam geldi o gitti bağırdı ayyy vallahi kimseye iyilik yaramıyor

hakikaten de terbiyesizmis ama:KK47::KK47::KK47:
tum erkekler ayni abla kendileri buyutmedikleri icin bilmiyolar
ben kizi uyuturken hep esim ya kapiyi carpar ya bi seyi devirir kizi uyandirir ben de sinir olurum
dun ben uyutiim dedi zar zor uyuttu kizi
ben kapiyi kapatirken ses geldi hemen kizdi bana yavas olsana cocuk uyuyo diye
ben de ee nasil oluyomus cocugu uyutunca dimi dedim:KK1:
senin esinin de tam para degildir sorunu okul muduru ya cocuguna torpil geciyor falan denilmesin diye demistir bence abla:26:

e bize dmiycen de kime anlatıcan yaf boşuna kadınlar kulübüyüz
ama dur ben şimdi anlamadım bu kadın kim eşinle sen aynı okuldamı çalışıyosunuz kadın veli mi tam anlamadım bi anlatsana baştan oğluna nasıl vurmuş ki

X