- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.781
evet erkekler böyleler ama benim eşim çok sinirli o sebeple bel fıtıgı oldu bide şimdi koltuk değneğiyle yaşıyor tamda o sırada çocuklara konuşuyordu bizde sinirli falan girince oda sinirlendi o diyorki neden herşeyi kafaya takıyorsun sanki benim elimde bende beni böyle sevdin evlendin ayrılalım dedim oda olur diyor aman kendi bilirhakikaten de terbiyesizmis ama
tum erkekler ayni abla kendileri buyutmedikleri icin bilmiyolar
ben kizi uyuturken hep esim ya kapiyi carpar ya bi seyi devirir kizi uyandirir ben de sinir olurum
dun ben uyutiim dedi zar zor uyuttu kizi
ben kapiyi kapatirken ses geldi hemen kizdi bana yavas olsana cocuk uyuyo diye
ben de ee nasil oluyomus cocugu uyutunca dimi dedim
senin esinin de tam para degildir sorunu okul muduru ya cocuguna torpil geciyor falan denilmesin diye demistir bence abla:26:
e bize dmiycen de kime anlatıcan yaf boşuna kadınlar kulübüyüz
ama dur ben şimdi anlamadım bu kadın kim eşinle sen aynı okuldamı çalışıyosunuz kadın veli mi tam anlamadım bi anlatsana baştan oğluna nasıl vurmuş ki
canım canım ben çalışmıyorum
eşimin okulunun karşısındaki ilkokula biz bilerek benim oğlanı vermiştik amaç babasıyla okula gitsin çıkıştada babasıyla eve gelsinlerdi ben ben geçen seneye kadar çalışıyordum ya benim çalıştığım okul başka yerdeydi
şimdi oğlanın okulu eşimin lisesinden 15 dk falan daha önce dersi bitiriyorlar o sırada ilkokul sıraya girdi istiklal marşı okundu çocuklar çıkarken kadını gördüm bende konuşmak istedim belirteyim oğlum 4 dd gidiyor ilk kez bir veliyle konuşacaktım sonuçta hepsi çocuk ama penisine tekme atması tehlikeli kadın bana ters ters konuştu arkasını döndü gitti bende arkasından eşimin okuluna gidiyordum okulun önünde kadına neden böyle yapıyorsun ayıp değilmi dedim aman kadın bana nah işareti yaptı gitti