Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
fazla ümitlenme ama bişey çıkmayabilir boşver sen beni dinle bu topiğe heyecan gelsin biraz ne yapabiliriz biraz düşünelim :44::44::44:

azo kuzu birak konussun sen tepki verme olan ona olur

aman cikmazsa da cikmasin en azindan ceza ala bilir
zaten kendisini arkadasliktan cikardim heralde o yuzden yapiyo
neyse ya kizlar biz eglencemize bakalim
bana 10 dakika musade kizin altini acip geliyorum

Son düzenleme:

canım eşin okusa ne olurki sen veya o biraz öncesine kadar birbirnize yanlış bişe yazmadınızki
ayrıca gerçekten aranızda bence sorun olacak düzeyde bişe olmadıki bence birbirinizi yanlış anladınız
canım sonuçta ben ikinizide çok seviyorum yani tarafsızım ama sen onu yanlış anladın oda senş yanlış anladı çok büyük tepkiler verdi böyle oldu üzüldüm açıkçası

evet cok buyuk tepkiler verdi hem de cok
girip kisaca olayi anlatsaydi bunlar olmazdi ama sen aksam yazdigi msj i gormushsundur cok cocukca ve terbiyesizce
ben kendisine en ufak hakaret etmedim ama kendisinin yaptigi ortada
neyse abla bu konuya girmek istemiyorum
topigimin keyfi kacmasin bi problemli ergen yuzunden

Son düzenleme:

hiç cevap vermeseydi aslında ah bu azerin hiç dinlemiyoki geçen seferde dedim boşver bişey yazma cevap verme ama işte.....

o konuda haklısın keşke arada uprayıp topicte slm verseydi aslında oda gerçekten yogundu ben onda arada bana sen azından iyiyim diye mesaj at dedim oda bana mseaj atıp çıkıyordu bazen yarım mesajı bile geliyordu gerçekten çok yogundu aslında senle ilgili hiçbişe demedi
canım sende alınganlık yaptın sanırsam onunda kendince baya sorunları var ergenlikten daha çok sorunlar belki oda o sebeple gergindi ya neyse
canım yeni topicin bak baya güzel gidiyor umarım istediğin gibi bol ziyaretçilerinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…