Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ben hemmen geliyorum dağılmayın yakarım dikkaaaaaaaaaaaaat komutan sağda :KK37::KK37: ben bugün yine iyi değilim farkettiniz değil mi :KK9::KK9::KK9:

hayır yani o haldeyken bağırıp çağıran bi kadını dinleyerek uyumak zorunda kalmayı accık anlasaydı. hani erkek olsam neyse işime yarar belki onu dinlemek:KK9::KK9::KK9::KK9: ayrıca arkadaş, ben böyle fantazileri olan insanların apartmanda yaşamalarına karşıyım git müstakil yaşa kim tutuyor ki seni. şimdi o hanımefedye sabah karşılaşıldığında benin kardeşim "gece bi harikaydınız" dese kimin kabahati o zaman hemen kavga çıkar dimi. sen ne demek istiyosun diye ona da cevap var ya aslında " e ben bişey demek istemiyorum denilmesi gerekenlerin hepsini siz gayet net ve yüksek bi sesle gece yüksek bir tempoyla dediniz" diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: saygı kardeşim saygı herkes öğrenecek şehirde yaşamayı öğrenemiyosan bu ülkenin köyleri boş güle güle :KK9::KK9::KK9:
sonuna kadar haklısın saygısızlar şehirde yaşamamlı
esim anlatir koyde bi komsulari varmis kucuk bi kuyu kazip cocuklari icerisine koyuyolarmis kenarlarina da dikenli tel cekip gidiyolarmis tarlaya falan:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
yuh artik diyorum her seferinde
hadi ya inanılır gibi değil
KIZ:
Eda
Ela
Azra
Berre
Ecrin
Eslem
Yaren
Berrin
Gögem
Bade
Bedia
Yelda
Arya
Ipek
Sahra
Tuana
Ceylin
Esim
Ayda
Elnaz
Aide

ERKEK:
Kaan
Kayra
Efe
Berat
Berke
Can
Cem
Enes
Ugur
Utku
Eldar
eldar ilk kez duyuyorum diğer isimler güzeller canım
isim kısa ne öz olmalı bence

kizlar kusura bakmayin cok sinirliyim yazamiyorum
hayirdir kuzu ne oldu?

sonuna kadar haklısın saygısızlar şehirde yaşamamlı

hadi ya inanılır gibi değil

eldar ilk kez duyuyorum diğer isimler güzeller canım
isim kısa ne öz olmalı bence

begendigine sevindim abla :KK1:

kuzular reklam yapmamiz lazimm topigimizee :KK52:

azi sen şimdi niye gidip baktın ki oraya deli misin ayrıca kısım bak unutma burası sanal evet tamam sen ben birbirimizi sevdik arkadaşız ama burası sanal nihayetinde bunu unutma orada şunu demiş bunu demiş takılma bu kadar boşver zaten geldiği yoktu böyle kabalaşınca kimsede konuşmaz onunla o olur sen bak keyfine boşver biz buradayız sen bizi istremiyo musun o kadar mesele bitmiştir . hadi anacım bak keyfine :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

azi sen şimdi niye gidip baktın ki oraya deli misin ayrıca kısım bak unutma burası sanal evet tamam sen ben birbirimizi sevdik arkadaşız ama burası sanal nihayetinde bunu unutma orada şunu demiş bunu demiş takılma bu kadar boşver zaten geldiği yoktu böyle kabalaşınca kimsede konuşmaz onunla o olur sen bak keyfine boşver biz buradayız sen bizi istremiyo musun o kadar mesele bitmiştir . hadi anacım bak keyfine :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok ya sorun o degil de benim esim her an bakiim ne yazmishsin diye bilir ve bunu gordugunde o insanin terbiyesizligini nasil acikliicam
yoksa oyle insanlarin benim hayatimda yeri yoktur ergenlik bosveriyorum zaten
evli ve cocuklu bi anneye problemli bi ergenlik geciren biriyle agiz agiza vermek yakismaz

aslında hareketli olsak bişeyler yapsak gelen olur geçen bi baktım 32 kişi okuyodu bizi ama anacım sizin içiniz geçik hareketiniz yok yani ben napayım :KK9::KK9::KK9::KK9:

X