- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
kuzular cogu kisi eger forum takipten konualari takip ediyorsa cok heyecanli bi konu acalim konusalim en azindan ugrarlar :26: olmazmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla ümitlenme ama bişey çıkmayabilir boşver sen beni dinle bu topiğe heyecan gelsin biraz ne yapabiliriz biraz düşünelim :44::44::44:
azo kuzu birak konussun sen tepki verme olan ona olur
kuzular cogu kisi eger forum takipten konualari takip ediyorsa cok heyecanli bi konu acalim konusalim en azindan ugrarlar :26: olmazmi?
yok ya sorun o degil de benim esim her an bakiim ne yazmishsin diye bilir ve bunu gordugunde o insanin terbiyesizligini nasil acikliicam
yoksa oyle insanlarin benim hayatimda yeri yoktur ergenlik bosveriyorum zaten
evli ve cocuklu bi anneye problemli bi ergenlik geciren biriyle agiz agiza vermek yakismaz
sen varya çok kafa birine benziyonhah prenses nihayet mevzuya uyandı kıs yoksa yataktan çıktında o yüzden mi böylesin
sen varya çok kafa birine benziyonhah prenses nihayet mevzuya uyandı kıs yoksa yataktan çıktında o yüzden mi böylesin
hah prenses nihayet mevzuya uyandı kıs yoksa yataktan çıktında o yüzden mi böylesin
canım eşin okusa ne olurki sen veya o biraz öncesine kadar birbirnize yanlış bişe yazmadınızki
ayrıca gerçekten aranızda bence sorun olacak düzeyde bişe olmadıki bence birbirinizi yanlış anladınız
canım sonuçta ben ikinizide çok seviyorum yani tarafsızım ama sen onu yanlış anladın oda senş yanlış anladı çok büyük tepkiler verdi böyle oldu üzüldüm açıkçası
canım eşin okusa ne olurki sen veya o biraz öncesine kadar birbirnize yanlış bişe yazmadınızki
ayrıca gerçekten aranızda bence sorun olacak düzeyde bişe olmadıki bence birbirinizi yanlış anladınız
canım sonuçta ben ikinizide çok seviyorum yani tarafsızım ama sen onu yanlış anladın oda senş yanlış anladı çok büyük tepkiler verdi böyle oldu üzüldüm açıkçası
sen varya çok kafa birine benziyon
o zaman kafa nereye biz oraya akidişim
hoş geldinben geldimmm beni de alınn aranızaaaa
ben geldimmm beni de alınn aranızaaaa
o konuda haklısın keşke arada uprayıp topicte slm verseydi aslında oda gerçekten yogundu ben onda arada bana sen azından iyiyim diye mesaj at dedim oda bana mseaj atıp çıkıyordu bazen yarım mesajı bile geliyordu gerçekten çok yogundu aslında senle ilgili hiçbişe demedievet cok buyuk tepkiler verdi hem de cok
girip kisaca olayi anlatsaydi bunlar olmazdi ama sen aksam yazdigi msj i gormushsundur cok cocukca ve terbiyesizce
ben kendisine en ufak hakaret etmedim ama kendisinin aldigi terbiye ortada
neyse abla bu konuya girmek istemiyorum
topigimin keyfi kacmasin bi problemli ergen yuzunden
ben geldimmm beni de alınn aranızaaaa