- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #10.421
cnm görüşemiyos ne zmndır
nasılsın arkadaşım
nasılsın arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm görüşemiyos ne zmndır
nasılsın arkadaşım
evet haklısın aslında özledim sizi ama bazen olmuyor denk gelmiyor bazende hiçbişey istemiyor canım öylece sessizce duruyorum ondan görüşemiyruz
nasılsın
iyi diyelim hamdolsun
sen kaç yıldır çalışıyosun :26:
10 yıl oldu aslında 15 ama beş yılı kafama göreydi
ikinizde ayni seyi söyledinizzzgunaydin bebekim
estos da mi ayni seyi soyledi
hadi bakalim hayirlisi ne giycen nikaha
hadi bakalım kıs hayırlısı
ben çarşamba didim
sen de öyle didiysen aynı dimişiz
ikinizde ayni seyi söyledinizzz
elbise giycem gri siyah kisa diz kapaklarimin biraz üstünde
hayirlisida ben kendimi daha hazir hissetmiyorum sanirim :26:
anliyorum seni canim keske elimden bi sey gelse boyle uzaktan izlemek zor geliyor patsy myok azi hiçbişeyim elde var sıfır yani
uykular artık benimle değil ki kaçsın eskiden ne güzeldi yastığa bi karış kala uyumuş olurdum şimdi yastık batıyor. başımı neresine koysam uymuyor.. ne biliim işte öyle
sen nasılsın
aklin yolu bir tabi bi de basak kadiniyiz ikimiz deikinizde ayni seyi söyledinizzz
elbise giycem gri siyah kisa diz kapaklarimin biraz üstünde
hayirlisida ben kendimi daha hazir hissetmiyorum sanirim :26:
su akar yolunu bulur cnm dert etme
hele bi yarın olsun da ilk intiba önemli ona göre şekil alıverir durum
merhaba kizlaaarr??? nasilsiniz??
nikahlar süperdi. tabiki size anlaticaklarim var
ooo superdi dedgine gore durumlar iyi galiba selcos
2. nikahta damadim kardesi ile tanistim "tesadüfen" nr´mi aldi. dünden beri mesajlasiyoruz iyi birine benziyor bakalim neler olucak.
bu dedigim o eskiden nisanli olan degil baska biri
nasil yani gecen soyledigin cocuk noldu peki onu gormedin mikiz ne umduk ne bulduk
o nikahta yoktu sansini kaybetti bakalim artik hayirlisi olsun diyelim. hani derler ya kime niyet kime kismet
valla oyle olmus kuzum sasirdimmmmmmm
kac yasinda neler konusuyosunuz hepsini anlat
himm bence de olmaz bastan icime sinmeni konu nedense bi de kucukmus olmaz arkidis bu is vermem kizibenden malesef 1 yas kücük 22 yasinda, meslegini eline almis (evlerin catilarini yapiyor).
valla dün konsolosluga gitti isleri varmis onlari halletmeye ordan burdan konusuyoruz iste. bugünde dogum günü var ama pek olmicak gibi gözüküyor bence... icimde öyle bir his var ama olsun arkadas olsak daha iyi olur bence
himm bence de olmaz bastan icime sinmeni konu nedense bi de kucukmus olmaz arkidis bu is vermem kizi
akisina biraktim herseyi. o bana yazarsa bende ona yaziyorum yazmazsa bende yazmiyorum bakalim artik..