- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #10.381
selam kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız
sagol canim sen necesen?oglun necediSlmm ben geldim yine uzun bir aradan sonra ncsn Zulya?
merhaba canlar nasılsınız
sagol canim sen necesen?oglun necedi
iyim ablacim valla yilbasi geliyo ya acaip heyecanliyim
evet az kaldı siz gençsiniz tabi heyecan olur bizden geçti artık siz neler yapacaksınız planınız varmı
mrb hgmerhaba canlar nasılsınız
sagol canim sen necesen?oglun necedi
sağol canımda işte bizde ne yaparız belli değil ben zaten kızımdayım onlar dıarı çıkarlar bizd evde bebişle oluruzniye oyle diyosun abla senin de icin genc
valla bi planimiz yok daha ama dusunuyoruz hep boyle oluyo zaten dusunuyoruz dusunuyoruz sonunda evde geciriyoruz
mrb hg
men de yaxwıyam cnm. :13: oğluş da yaxwıdı. herzamanki kuduruk 5.5 aylıg oldug şükür
oyy masallahuje elave yemeklere gecmisiz canimmrb hg
men de yaxwıyam cnm. :13: oğluş da yaxwıdı. herzamanki kuduruk 5.5 aylıg oldug şükür
sağol canımda işte bizde ne yaparız belli değil ben zaten kızımdayım onlar dıarı çıkarlar bizd evde bebişle oluruz
merhaba canım nasılsın
iyiyim oğluşla oynuyoruz. sen nasılsın?merhaba canım nasılsın
oyy masallahuje elave yemeklere gecmisiz canim
indiden basliyib decelliye gor boyuyende nece olacaqmamagil necedi o vaxtdan sonra gelibler yene turkiyeyeiyiyim oğluşla oynuyoruz. sen nasılsın?
çox sağol cnm. he kecdik, çox eylencelidi. yemekleri püskürdür heryere.
hahhsha hec deme. yox cnm ele o vaxt geldiler i vse. Tekem ozum baxiram. Azerin necedi? Bebis yoxddu?:44:indiden basliyib decelliye gor boyuyende nece olacaqmamagil necedi o vaxtdan sonra gelibler yene turkiyeye
hahhsha hec deme. yox cnm ele o vaxt geldiler i vse. Tekem ozum baxiram. Azerin necedi? Bebis yoxddu?:44:
azerin yaxsidi canim sagol danisir uje
bebis var idi 8 heftelik aldirmali oldum ureyi atmadi
Ayy kiyamam. Allah boyukdu cnm. Yene olar. Calismalara devam. masallah azerinimize
sagol canim Bakida aldirdim narkoznan hekim 1 ay gozleyin dedi ama ben xestelenmeyimi gozluyurem olum basliyaciq
merhaba kizlar müdürün tekrar geldigi belli oluyor dimi` artik sabahlari giremiyorum