- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.941
anlatacak bi sey yok ki canim eve gelen misafire sarktim cocuk da evlenmek zorunda kaldi benle
ben halamin oglunu kaptim
dürüst agedeşim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlatacak bi sey yok ki canim eve gelen misafire sarktim cocuk da evlenmek zorunda kaldi benle
sus bakiim en bebe napcan evlilik hikayelerini
sanırsın ne evlenmişler işte biri halasının oğlunun aklını çelmiş öbürü süzülmüş nazlanmış işte o kadar bakma sen onlara oki bakiim sen okulunu
İstanbula mı geldin kısıııım bu şehir seni taşımaz ben söyliyim sana bu şehirde sana yetecek kadar kuaför yok burada
dürüst agedeşim benim
amaa amaa niye kızıyon ki aplaa okuyom zaten.d okulu sevmiyorum gerci o ayrida :)
Allahim ya anlatt anlatt :)
sen de amma merakli karu ciktin ya
dur bi dur sen benim heruf olmayasin agzimdan laf almak icin uye falan mi oldun acaba hem yeni de uyesin:18::18::18::18::18:
anaaaaaaaaaaam sey kem kum ben esimi cok severim bi kereeeeeeem:18:
dur ya onun turkcesi bu kadar iyi olamaz
kizlar ben kacar malum sizin de isleriniz var evleri bi guzel temizlicem
patsy yarin da sizdeyim soyle bi guzel temizleyelim evi
dur bi dur sen benim heruf olmayasin agzimdan laf almak icin uye falan mi oldun acaba hem yeni de uyesin:18::18::18::18::18:
aa yok artık üstüme iyilik sağlık.d tamam susuyorum ben.. :)
tamam tamam esim olsan kesin ele vermistin kendini zaten
sen okuldamisin kuzu?
Evet canım okuldayım :) derse gırcem birazdan.. cok sıkıcı :))
aman ettik bi cahillik evlendik işteIkinizde benim yaşımda evlenmişsnz :) evlilik hikayelerinzi anlatsanza :)
atar mı atar belli olmaz yanitaam bi dahakine artikin
hadi git de bak benim kiz gibi yataktan atmasin kendini sonra
dur kıs bi atraksiyon heyecan neyin arıyo kızcağızsus bakiim en bebe napcan evlilik hikayelerini
sanırsın ne evlenmişler işte biri halasının oğlunun aklını çelmiş öbürü süzülmüş nazlanmış işte o kadar bakma sen onlara oki bakiim sen okulunu
aaa ben de diyorum öyleazi bazen metroda otobüste falan kadınlar kızlar görüyorum ellerinde telefon yazıyolar falan diyorum içimden içlerinden kk ya üye olan vardır kesin belki benim tanıdığımda vardır ama kim bilecek hangisi kim
Evet canım okuldayım :) derse gırcem birazdan.. cok sıkıcı :))
estos Allah seni ne etmeye hikayene oldum bittimne guzel anlatmisin hislerime tercuman olmusun
sa bi sey diyem mi bu lilliyum karusu skildigina ve bize benim yasimda evlenmisiniz dedigine gore azmis bu kiz
ayy doğaçlama olarak yazıverdim şikerim
evet kıs ben de çok merak salardım aşk hikayelerine evlilik ve tanışma hikayelerine
çok geçmedi ben anlatmaya başladım hikayemi
ay bizim bi tanisma hikayemiz bilem yokne ka kotucocuklarimiz sordugunda ne dicez yavrum biz dogdugumuzdan beri tanisiyoz mu dicez hec romantik degil
siz de çocukkene birbirimizden habersiz bakışırdık hoşlanırdık fln dersiniz kuzum
ee onlarda bununla idare ediversinler artıkın
söylersin aziye şöyle ekşınlı bi tanışmayla evlensin
bak dersin ilerde anlatacağın ormantik macera dolu bi tanışma anınız olsun gibisinden
ya da olmadı ona kardeş yaparken parka şutlama maceralarını anlatırsın
ne dayı kaldı ne dede ne anneanne dersin önüme gelene şutladım seni dersin
yada boyacıyla gözgöze geldiğin anları
ay o boyaciyi hatirlatma hic bana korkumdan 1 ay o sicakta pencere acamamistim
onu kesin anlatirim
ya su azi varya ne ormantik olucak gor bak icime dogdu anasi kilikli olucak keske onune cikan babasi kilikli olmasa
o zman tecrübeli olarak onun piri olecen canikom tabi seni dinlerse
annelerin konuştukları sinek vızıltısı gibi geliyo nedense ergenlere