Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
sus bakiim en bebe napcan evlilik hikayelerini :KK20::KK20::KK20:
sanırsın ne evlenmişler işte biri halasının oğlunun aklını çelmiş öbürü süzülmüş nazlanmış işte o kadar bakma sen onlara oki bakiim sen okulunu :KK6::KK6::KK6::KK6:

amaa amaa niye kızıyon ki aplaa okuyom zaten.d okulu sevmiyorum gerci o ayrida :)

anlatacak bi sey yok ki canim eve gelen misafire sarktim cocuk da evlenmek zorunda kaldi benle:KK53::KK53:
ben halamin oglunu kaptim:KK53::KK53:

Allahim ya :KK70: anlatt anlatt :)

İstanbula mı geldin kısıııım :KK9::KK9: bu şehir seni taşımaz ben söyliyim sana bu şehirde sana yetecek kadar kuaför yok burada :KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
ben gelmeden once bu gun annemle babami yolluyorum istanbula iyicene gezsin kuaforlerin yerlerini donunce soylesin bana diye:KK9::KK9::KK9:
dürüst agedeşim benim :KK9::KK9::KK9::KK9:

simdi dogruyu soylemek lazim:KK9::KK9::KK9:

amaa amaa niye kızıyon ki aplaa okuyom zaten.d okulu sevmiyorum gerci o ayrida :)

Allahim ya :KK70: anlatt anlatt :)

sen de amma merakli karu ciktin ya
dur bi dur sen benim heruf olmayasin agzimdan laf almak icin uye falan mi oldun acaba hem yeni de uyesin:18::18::18::18::18:
anaaaaaaaaaaam sey kem kum ben esimi cok severim bi kereeeeeeem:18:
dur ya onun turkcesi bu kadar iyi olamaz:KK53::KK53:

Son düzenleme:
dur bi dur sen benim heruf olmayasin agzimdan laf almak icin uye falan mi oldun acaba hem yeni de uyesin:18::18::18::18::18:

:KK9::KK9::KK9::KK9:kısıııım psikopata bağlamışsın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aa yok artık üstüme iyilik sağlık.d tamam susuyorum ben.. :)

Ikinizde benim yaşımda evlenmişsnz :) evlilik hikayelerinzi anlatsanza :)
aman ettik bi cahillik evlendik işte:KK53:
bir varmış bir yokmuş,evvel zaman içinde kalbur saman içinde :KK31:
bir tane güzel mi güzel,alımlı mı alımlı,narin mi narin :KK23:
havalı mı havalı gezente mi gezente:KK12::KK12::KK12:
işte herbişeyi olan bir kızcağız yaşarmış istanbulun ücra köşelerinde:KK9:
bu kızcağızın herşeyi varmış olmasına ama bi tek kocası yokmuş
koca da koca diye ağaca çıkmaya başlamış artık:KK53::KK33:
bir eczanede çalışırkene eşi olacak odunla tanışıvermiş:KK37:
(tabi o zamanlar dünyanın en nazik beyefendisi olduğunu sanıyormuş):KK9:
annesi de kızının bu hallerini pek hayra alamet görmediğinden midir bilinmez:44:
kocaya varmasına dünden razıymış gibi şutlayıvermiş kızını:KK9:
gel zman git zaman bu koca diye tutturan kızın iki tane çok tatlı çocuğu olmuş
işte o zaman anlamış anyayı konyayı :KK53:
hele ki ikinci çocuktan sonra kocanın yüzüne hasret kalmış :KK37:
nasıl beğendin mi bebişim:KK6:

sen bırak şimdi kocayı hangi bölümde okuyorsun onu söyle
okulu bitir de ondan sonra ağaca mı çıkıyon dağa mı tırmanıyon bakarsın bi hal çaresine:KK53:

taam bi dahakine artikin:KK19:

hadi git de bak benim kiz gibi yataktan atmasin kendini sonra:KK9:
atar mı atar belli olmaz yani
zaten atarlı bi yapısı var zillinin:KK9:
sus bakiim en bebe napcan evlilik hikayelerini :KK20::KK20::KK20:
sanırsın ne evlenmişler işte biri halasının oğlunun aklını çelmiş öbürü süzülmüş nazlanmış işte o kadar bakma sen onlara oki bakiim sen okulunu :KK6::KK6::KK6::KK6:
dur kıs bi atraksiyon heyecan neyin arıyo kızcağız
niye kursağında bırakıyon
anlatalım da iki romantika iki hayal bişi kursun :KK9:
azi bazen metroda otobüste falan kadınlar kızlar görüyorum ellerinde telefon yazıyolar falan diyorum içimden içlerinden kk ya üye olan vardır kesin belki benim tanıdığımda vardır :KK9::KK9::KK9: ama kim bilecek hangisi kim :KK9::KK9::KK9:
aaa ben de diyorum öyle
geçen hastanenin birinde kk sayfası açıktı
acep kim bu üye dedim kendi kendime:KK30:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Evet canım okuldayım :) derse gırcem birazdan.. cok sıkıcı :))

keşke ben de üni de olsam da sıkılsam:KK53:

estos Allah seni ne etmeye hikayene oldum bittim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ne guzel anlatmisin hislerime tercuman olmusun:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
sa bi sey diyem mi bu lilliyum karusu skildigina ve bize benim yasimda evlenmisiniz dedigine gore azmis bu kiz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

estos Allah seni ne etmeye hikayene oldum bittim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ne guzel anlatmisin hislerime tercuman olmusun:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
sa bi sey diyem mi bu lilliyum karusu skildigina ve bize benim yasimda evlenmisiniz dedigine gore azmis bu kiz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy doğaçlama olarak yazıverdim şikerim

evet kıs ben de çok merak salardım aşk hikayelerine evlilik ve tanışma hikayelerine
çok geçmedi ben anlatmaya başladım hikayemi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ayy doğaçlama olarak yazıverdim şikerim

evet kıs ben de çok merak salardım aşk hikayelerine evlilik ve tanışma hikayelerine
çok geçmedi ben anlatmaya başladım hikayemi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay bizim bi tanisma hikayemiz bilem yok:KK19::KK19:ne ka kotu:KK19:cocuklarimiz sordugunda ne dicez yavrum biz dogdugumuzdan beri tanisiyoz mu dicez hec romantik degil:KK19::KK53::KK53:

ay bizim bi tanisma hikayemiz bilem yok:KK19::KK19:ne ka kotu:KK19:cocuklarimiz sordugunda ne dicez yavrum biz dogdugumuzdan beri tanisiyoz mu dicez hec romantik degil:KK19::KK53::KK53:

siz de çocukkene birbirimizden habersiz bakışırdık hoşlanırdık fln dersiniz kuzum

ee onlarda bununla idare ediversinler artıkın

söylersin aziye şöyle ekşınlı bi tanışmayla evlensin

bak dersin ilerde anlatacağın ormantik macera dolu bi tanışma anınız olsun gibisinden:KK53:

ya da olmadı ona kardeş yaparken parka şutlama maceralarını anlatırsın:KK23:

ne dayı kaldı ne dede ne anneanne dersin önüme gelene şutladım seni dersin :KK53:

yada boyacıyla gözgöze geldiğin anları :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

siz de çocukkene birbirimizden habersiz bakışırdık hoşlanırdık fln dersiniz kuzum

ee onlarda bununla idare ediversinler artıkın

söylersin aziye şöyle ekşınlı bi tanışmayla evlensin

bak dersin ilerde anlatacağın ormantik macera dolu bi tanışma anınız olsun gibisinden:KK53:

ya da olmadı ona kardeş yaparken parka şutlama maceralarını anlatırsın:KK23:

ne dayı kaldı ne dede ne anneanne dersin önüme gelene şutladım seni dersin :KK53:

yada boyacıyla gözgöze geldiğin anları :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay o boyaciyi hatirlatma hic bana korkumdan 1 ay o sicakta pencere acamamistim:KK60::KK60::KK60::KK60:
onu kesin anlatirim:KK60::KK60::KK60::KK60:
ya su azi varya ne ormantik olucak gor bak icime dogdu anasi kilikli olucak keske onune cikan babasi kilikli olmasa:KK60::KK60::KK60::KK60:

ay o boyaciyi hatirlatma hic bana korkumdan 1 ay o sicakta pencere acamamistim:KK60::KK60::KK60::KK60:
onu kesin anlatirim:KK60::KK60::KK60::KK60:
ya su azi varya ne ormantik olucak gor bak icime dogdu anasi kilikli olucak keske onune cikan babasi kilikli olmasa:KK60::KK60::KK60::KK60:

o zman tecrübeli olarak onun piri olecen canikom tabi seni dinlerse
annelerin konuştukları sinek vızıltısı gibi geliyo nedense ergenlere:KK53:

X