- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.921
tanistigimiza memnun oldum canimhoşbulduk kızlarr :) yeni üye oldum ( uzun zamandır takip ediyordum zaten) 20 yaşındayım :) okuyorum .. hatta simdi okula gidiyorum :) telden yazıyorum öyle yani :) burdaki arkadaşlıklar cok hos :) ıns benımde olur.. ee siz de kendinizden bhsedin bakalm :)
bek bugün pek yavaş değil bizim vodem
yada ben artık alıştım yavaşlığına pek dellenmedim
hadi patsy senin hatrına bi 10 dk daha durayım bari
yaf ben sizi ösledim
nirdesiniz siz bakem kaç gündürgelip gelip bakıyorum yoksunuz hadi estoş artık sınırlı
sana noluyo azi hanım nirdesin sen bakem
senin kiz da benim kiza cekmis hala uyumuyo mu
azern de sabaha karsi uyanip bizim yanimiza geliyo
oo patsy hanim sen buralara ugrarmiydin yeni arkadaslarin merak etmesin
kıs delüüü şu laptoplara takılan vodafone(vodem)varya işte ondan aldıkmodem kısım modem klavyenin tuşlarına basarken bi bak biri yanlış neyin anlayacak
he kıs dur bi 10 dakka daha
efferin kiz o hizla uyku falan da kalmamistir sendesorma yaa ne zaman düzene girecek merak ediyorum
ben akşam 12:30 gibi yattım
hanımefendiler de 1 saat sonra kalktı saat 01:30 gibi
bidaha da sabah 5 te uyudu ben de saati 7:30 a kurmuştum tabi duymamışım
bi uyandım saat 8:15 Talha da 8:30 da çıkıyo evden jet hızıyla onu hazırladım
ederler tabionlar sen gibi beni bırakıp gitmiyolar..
ayrıca pislik etme seni o ka anlattım orada agedeşim didim şimdi oradan biri gelip okusa rezil olcez aha da agedeşin bumu diye hem seni de çağırdım gel bak yeni kıslar buldum diye bi kerem bile gelmedin
efferin kiz o hizla uyku falan da kalmamistir sende
yanlis hatirliyosun bi kerem cagirmadin ama ben dun uzun bi sure ordayim o kadar dalmisin ki altta ismimi gormedin heralde
efferin kiz o hizla uyku falan da kalmamistir sende
yanlis hatirliyosun bi kerem cagirmadin ama ben dun uzun bi sure ordayim o kadar dalmisin ki altta ismimi gormedin heralde
ben bu topiğin 2. aplasıyım
28 yaşıma yeni girdim 8 yıllık evliyim
6 yaşında bir oğlum ve 20 aylık bir kızım var
istanbuldan katılıyorum
başarılar diliyorum
tanistigimiza memnun oldum canim
ben de azeriyim 22 yasindayim evliyim 2 yasinda kizim var
Azerbaycanda yasiyorum
taam bi dahakine artikinaşkolsun olur mu ben dün iş arasında beğenenlerin beğendiklerine civap yazdım sende ben buradayım yapsaydın ya bi kötü kıs azi ben sen biyerde olunca gelip öyle bekliyomuyum notlar yazıyoruum aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye çığrınıyorum, kıs madem geldin niye çığrınmıyosun sen bana bende bi hava atayım aha da benim agedeşim diye
kalmadı tabii kızaaam ne diyosuun
neyse benim cadı saldı makarayı yine
ben kaçar
Ikinizde benim yaşımda evlenmişsnz :) evlilik hikayelerinzi anlatsanza :)
Ikinizde benim yaşımda evlenmişsnz :) evlilik hikayelerinzi anlatsanza :)
azi bazen metroda otobüste falan kadınlar kızlar görüyorum ellerinde telefon yazıyolar falan diyorum içimden içlerinden kk ya üye olan vardır kesin belki benim tanıdığımda vardırama kim bilecek hangisi kim
gecen onunde oturan 1.60 boylarinda siyah sacli hatun bendim patsy