Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
biz de seni seviyoruz canim
bu arada yeni bi sey ogrendim sizinle de paylasiyim ayni mesaji ayni anda 5 kisiye yollaya bilirsiniz nerden aklima geldiyse artik:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:gerekirse diye soyledim:KK9::KK9::KK9::KK9:

ben biliyordum cnm bunu ama hic denemedim :26: denerim bir gün artik :KK34:

kuzum benim cikmam gerek yarin öglen yine gelirim sohbet edelim biraz :KK19:

nazariniz degdi hepsi sizin yuzunuzden:KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:
azo yine mi fafeng diye diye bitirdiniz ask hayatimizi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oo sen böyle diyosan kesin ciddi bir konu bu :KK60::KK60:

günes PITIRCIKLARIMM

ben biraz sonra cikmaliyim yarin öglen yine ugrarim :KK3: hepinizi cok seviyorummm :KK19:

biz de seni çok seviyoruz yine gel güzelim olur mu. öptüm çok

ask hayatin sönmez güzelimmm bu tartismalar ask hayatinizi dahada canlandiracak :KK60:

televizyonda duymustum bir tartismadan sonra yada kavgadan sonra fafeng daha heyecanli ve güzel oluyormus :KK17:

koptum ya buna :KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60::KK60: azerin sus azdirma simdi beni burada :KK17: zaten sevgilim yanimda yok :KK9:

aynen ya bizim de canımızı çektiriyosun pis kadın :KK9::KK9::KK9:

gecen kurabiye yapiyodum bak su cocuga dedim
istemem senin kurabiyeni kalsin demez mi:KK53:
ben de oyle mi o zaman avucunu yalarsin dedim bi tane de koklatmadim tek basina yedim:KK9::KK9:
kusus o kusus patladi gitti:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ee sonra nasıl barıştınız kuzu :KK1:

orasi kesin siz her odaya hatta mutfaga da yatak yaptirirsiniz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sen ve o azgin unlimited karusu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben zaten düşünüyorum :KK9::KK9: ya da yatak odasına buzdolabı koydurayım mutfağa gitmeye gerek kalmaz orda yaşarız biz artık :KK9::KK9::KK9:

ee sonra nasıl barıştınız kuzu :KK1:

ben zaten düşünüyorum :KK9::KK9: ya da yatak odasına buzdolabı koydurayım mutfağa gitmeye gerek kalmaz orda yaşarız biz artık :KK9::KK9::KK9:

bu ikinci cocuk olayi olmasa zor barisirdim ama iste fafeng lazim anacim napalim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kuzu ben kacar cadi rahat birakmiyor optum yarin yine ayni saatde bulusalim esen kalin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
X