Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
oooooooooyyyyyyyyyyyy prenses gelmiş ama ben de yoktum :KK5:

nasılsın bebişim :KK19:
iyimmmm tatlimmm :KK19: calisiyorum bugün yine :KK34:
sen nasilsin? cocuklar nasil?

ben yetişemedim kuzum doğumgünün kutlu olsun şimdi kutliyim bari :KK19::KK19::KK19:

çok özledim keşke daha sık gelebilsen.

hayırdır ne olmuştu kız ben yıllardır gelemiyorum bu foruma her şeye fransız kaldım :KK52::KK52::KK52:

tesekkür ederimmm boncugummm :KK23:

keske canim ama malesef gelemiyorum :KK14:

annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam prensesim gelmis:KK16::KK16::KK16:
estos kos kos:KK3::KK3::KK3:
yettiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
kalmadık ki akşam geri döndük kuzu :KK9: zaten 1.5 saat uzaklıkta

gelemiyorum ne zamandır canım ya ah bu yoğunluklar mahvediyor beni :KK52::KK52::KK52:

nasılsın nasıl gidiyor?
iyi işte bildiğin gibi

kısım benim hayatımda senin gibi ekşın fln yok öyle :KK23::KK23:

ev-iş-çocuklar :KK53:
iyimmmm tatlimmm :KK19: calisiyorum bugün yine :KK34:
sen nasilsin? cocuklar nasil?

tesekkür ederimmm boncugummm :KK23:

keske canim ama malesef gelemiyorum :KK14:

biz iyiyiz sen anlat neler yapıyosun neco nasıl nişanlık aldın mı ne zmn gidiyosun tr ye

annenle aran nasıl :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yettiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

iyi işte bildiğin gibi

kısım benim hayatımda senin gibi ekşın fln yok öyle :KK23::KK23:

ev-iş-çocuklar :KK53:

biz iyiyiz sen anlat neler yapıyosun neco nasıl nişanlık aldın mı ne zmn gidiyosun tr ye

annenle aran nasıl :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bisey yaptigim yok 2 hafta izinliydim evde oturdum durdum :KK1: sonra zaten ramazan girdi oruc tut derken zaman gecti :KK53:

neco ile aram iyi sayilir annemlerle de öyle sayilir ama bu konularda kafam iyice karsiti nedense :26: gercekten isteyip istemedigimi bilmiyorum sanki duygularim karmakarisik :KK14:
selcan hatlar karisti annem ben degil unlimited karusu kayganasiyla kaynasmis onu diyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Anam daha gelir gelmez karistirdim ortaligi :KK60::KK60: nezaman tanismislarda kaynasmislar kuzu :KK1:

Son düzenleme:
diger kizlar nasillar? yeni gelenler oldu sanirim :26:

cok özledim sizi yaaaa :KK53:

estos ben 08.09.2012 de türkiyeye ucuyorum :KK66: nisanlik falan almadim daha türkiyede alicam :KK34:

Son düzenleme:
diger kizlar nasillar? yeni gelenler oldu sanirim :26:

cok özledim sizi yaaaa :KK53:

estos ben 08.09.2012 de türkiyeye ucuyorum :KK66: nisanlik falan almadim daha türkiyede alicam :KK34:

oooooooo benim doğum günümde uçuyosun :KK1:

hadi hayırlısı:nazar::nazar::nazar:

niye isteyip istemediğini bilmiyosun cnm bişey mi oldu kafanı karıştıran :26::18:

bisey yaptigim yok 2 hafta izinliydim evde oturdum durdum :KK1: sonra zaten ramazan girdi oruc tut derken zaman gecti :KK53:

neco ile aram iyi sayilir annemlerle de öyle sayilir ama bu konularda kafam iyice karsiti nedense :26: gercekten isteyip istemedigimi bilmiyorum sanki duygularim karmakarisik :KK14:

Anam daha gelir gelmez karistirdim ortaligi :KK60::KK60: nezaman tanismislarda kaynasmislar kuzu :KK1:

kiz 2 hafta bizimle konusmadin bak hemen kafan allakbullak olmus:KK1::KK1::KK1::KK1:
niye karisti yine kafan:KK31:
bu cocuk sonunda bikip seni gelin masasinda birakicak benden soylemesi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sonra aglarsin arkasindan necoo neco diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oooooooo benim doğum günümde uçuyosun :KK1:

hadi hayırlısı:nazar::nazar::nazar:

niye isteyip istemediğini bilmiyosun cnm bişey mi oldu kafanı karıştıran :26::18:

woow o gün hatirlicam seni ama kutlayamicam dogum gününü :KK14:

bilmiyorum cnm nedenini annemler hala rizali degiller sadece ben istiyorum diye verceklermis. bide bizim etraftan bikac kisi duymus annemlere sormuslar carsida falan ondan cok sinirliydiler annemler :26:
bakalim belki görüsüp tanisinca isler degisir :KK34:

selcan hatlar karisti annem ben degil unlimited karusu kayganasiyla kaynasmis onu diyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

he ya kaynaştım :KK52:

noldu canım neden kafan karıştı?

oo biz birkaç kere görüştük, kaynaşma aşamasındayız şu an kuzum :KK16::KK1::KK1:

ha tamam o zaman :KK1::KK1::KK1:kadin soylemistir kalmayin gece ben gozu acik uyuyamam diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aman sanki aynı odada mı kalıcaz kalsak bile :KK9::KK9::KK9::KK9:

anası beni yanında yatırırdı zaten merak etme :KK9:

kiz 2 hafta bizimle konusmadin bak hemen kafan allakbullak olmus:KK1::KK1::KK1::KK1:
niye karisti yine kafan:KK31:
bu cocuk sonunda bikip seni gelin masasinda birakicak benden soylemesi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sonra aglarsin arkasindan necoo neco diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet sizinle dertlesemiyorum ondan karisiyor kafam :KK60:
yok kizzz birakmaz ben birakmadigim sürece zaten ona söylemedim kafamin karisik oldugnu :KK1: bilmesin simdilik
belkide 2 hafta evden cikmadigim icin böyle olmusumdur sIkIntidan yani :KK9:

senin evlilik nasil gidiyor? hamile degilmissin üzüldüm ama bidahaki ay insallah :nazar:
azerin nasil? büyümüstür yavrucak :KK1:

woow o gün hatirlicam seni ama kutlayamicam dogum gününü :KK14:

bilmiyorum cnm nedenini annemler hala rizali degiller sadece ben istiyorum diye verceklermis. bide bizim etraftan bikac kisi duymus annemlere sormuslar carsida falan ondan cok sinirliydiler annemler :26:
bakalim belki görüsüp tanisinca isler degisir :KK34:

neyi sormuslar kiz??sizi mi ?ne var bunda sinirlenicek:KK31:annen de yer ariyo catmak icin kuzu:KK9::KK9::KK9::KK9:

evet sizinle dertlesemiyorum ondan karisiyor kafam :KK60:
yok kizzz birakmaz ben birakmadigim sürece zaten ona söylemedim kafamin karisik oldugnu :KK1: bilmesin simdilik
belkide 2 hafta evden cikmadigim icin böyle olmusumdur sIkIntidan yani :KK9:

senin evlilik nasil gidiyor? hamile degilmissin üzüldüm ama bidahaki ay insallah :nazar:
azerin nasil? büyümüstür yavrucak :KK1:
kiz vardi ya bebek kime diyosam inandiramadim cift cizgiyi silik de olsa gordum ama o gece sey yaptik biz:KK17:yarin regl oldum sanirim dustu:KK31:
durmak yok fafenge devam:21::21::21::21::21::21:

neyi sormuslar kiz??sizi mi ?ne var bunda sinirlenicek:KK31:annen de yer ariyo catmak icin kuzu:KK9::KK9::KK9::KK9:
eh iste aynen dedigin gibi kizdilar cok millete neymis diye :KK1:

kiz vardi ya bebek kime diyosam inandiramadim cift cizgiyi silik de olsa gordum ama o gece sey yaptik biz:KK17:yarin regl oldum sanirim dustu:KK31:
durmak yok fafenge devam:21::21::21::21::21::21:

bazen testler dogru göstermiyormus kuzu :KK9: siz fafenge devam edin sizin de arayip bulamadiginiz sey zaten :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X