- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.041
tam yazıyodum 2 gündür böyle ruh gibiyim ya
iyiylik şeker senden naber
gunaydin bacim iyiyiz sen nasilsin???günaydınlarrrrrrrrrrnasılsınızzz?????
yok kıs sen hiç aklıma gelmedin ben de bağa soruyo sandımdı
sazan gibi de atladım iyi mi
iyi olmaya çalışıyorum sevdiceğimden ayrıldımmmmmm
niye ki oruç tutuyosan ondan olabilir
yok sınav sonuçları açıklandı istediğim bölümde ünide geliyo ama adamın biriyle çok kavga ettik
gunaydin bacim iyiyiz sen nasilsin???
iste boyle yakalanirsin estos
neden ki sorun neydi
ne zamandır birlikteydiniz:26:
7 ay olcaktı tercihler yüzünden bitti
üni tercihi mi
hangi bölümü tercih etmiştin
o ne istemişti
bölüm uluslarası ilişkiler ilk önce dedi malatyadan başka yer yazma sonra erzurum yaz dedi dün sonuçlar açıklandı malatyaya tutuyo sıralamam bayada artıyo babama dedim erzurum yazcam delimisin buraya tutuyo puanın ne işin var erzurumda dedi bırakmıyo söyledim tartıştık işte pişman oldum konuştuğuma falan dedim sinirdenoda bitsin o zaman dedi
kiss sen delimisin erzurumda nee isin varrr
amann elin oglani icinn
daha yasin kaccc...
amannn sakin delilik etme...........
gitmek istemiyorum bende gitmem sonra ailem demezmi puanın burayı rahat tutuyo ne işin var orda diye insan biraz anlayışlı olur ya
gitmek istemiyorum bende gitmem sonra ailem demezmi puanın burayı rahat tutuyo ne işin var orda diye insan biraz anlayışlı olur ya
cnm bu sebeptense ayrıldığınız iyi olmuş zaten elin oğlune göre mi yönlendireceksin hayatınıbölüm uluslarası ilişkiler ilk önce dedi malatyadan başka yer yazma sonra erzurum yaz dedi dün sonuçlar açıklandı malatyaya tutuyo sıralamam bayada artıyo babama dedim erzurum yazcam delimisin buraya tutuyo puanın ne işin var erzurumda dedi bırakmıyo söyledim tartıştık işte pişman oldum konuştuğuma falan dedim sinirdenoda bitsin o zaman dedi