Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yani ancıım benim kızı biliyosun çok huysuz cadı bişey

tam niyete giriyosun:KK17:

ya uyanıyo emmek istiyo emdikten sonra da uyumuyo :KK53:

yada uyanıyo açıyo bayramlık ağzını susturabilene aşkolsun:KK36:

sonra da zaten sabah oluyo ben boşuna mı diyorum

asker arkadaşı olduk diye:KK53:

kıs estoş bi şurup var çocuklara verilen güsel bi şurup şimdi adı aklıma gelmiyo anacım arada ver ondan uyusun accık olmaz öle eskeeer agedeşi gibi :KK20::KK20::KK20: kıs bu zamanları ararsın sonra haklısın evet ama bul bi yolunu konu komşu yokmu mesela hastaya gitcem doktoro gitcem diye bi iki saatçiğine bıraksan hatta bi otel motel faln ayarlayıp ciddi ciddi iki saatliğine gitsniz hem müecara olur hem güsel olur falan ne biliim yok ramazan çıksında sen bak bi yoluna haline öyle olmaaaaaaaaaas beğenmedim ben adama da yazık onu da geç soğur moğur mazallaaaaaaaaaaaaaaah :KK20::KK20: cık beğenmedim hiç durumu çalış estoş çalış

kıs estoş bi şurup var çocuklara verilen güsel bi şurup şimdi adı aklıma gelmiyo anacım arada ver ondan uyusun accık olmaz öle eskeeer agedeşi gibi :KK20::KK20::KK20: kıs bu zamanları ararsın sonra haklısın evet ama bul bi yolunu konu komşu yokmu mesela hastaya gitcem doktoro gitcem diye bi iki saatçiğine bıraksan hatta bi otel motel faln ayarlayıp ciddi ciddi iki saatliğine gitsniz hem müecara olur hem güsel olur falan ne biliim yok ramazan çıksında sen bak bi yoluna haline öyle olmaaaaaaaaaas beğenmedim ben adama da yazık onu da geç soğur moğur mazallaaaaaaaaaaaaaaah :KK20::KK20: cık beğenmedim hiç durumu çalış estoş çalış

yok kıs o kadan da vahim değil :KK1:

sen de hepten umutsuz vaka yaptın bizi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben de iki taktik bulurum diye baktımdı o topiğe:KK23:

hem oğlum da büyüdüğü için artık eskizi gibi giyinip de dolaşamıyorum

ancak oğlum uyuduğu zmn mimkin öyle sexy giyinip dolaşmak:KK1:

X