Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
Birgün Naim Hoca`ya sormuşlar;
-Denize girersek orucumuz bozulur mu?´ diye.

Naim Hoca şöyle cevap vermiş;

- Ula uşahlar, Remazanda siz denize girersez orucuz bozulmaz. Amma deniz size girerse orucuz bozilir. Ona göre...

üni tercihi mi

hangi bölümü tercih etmiştin

o ne istemişti

bölüm uluslarası ilişkiler ilk önce dedi malatyadan başka yer yazma sonra erzurum yaz dedi dün sonuçlar açıklandı malatyaya tutuyo sıralamam bayada artıyo babama dedim erzurum yazcam delimisin buraya tutuyo puanın ne işin var erzurumda dedi bırakmıyo söyledim tartıştık işte pişman oldum konuştuğuma falan dedim sinirden :KK14::KK14: oda bitsin o zaman dedi

bölüm uluslarası ilişkiler ilk önce dedi malatyadan başka yer yazma sonra erzurum yaz dedi dün sonuçlar açıklandı malatyaya tutuyo sıralamam bayada artıyo babama dedim erzurum yazcam delimisin buraya tutuyo puanın ne işin var erzurumda dedi bırakmıyo söyledim tartıştık işte pişman oldum konuştuğuma falan dedim sinirden :KK14::KK14: oda bitsin o zaman dedi

kiss sen delimisin erzurumda nee isin varrr
amann elin oglani icinn
daha yasin kaccc...
amannn sakin delilik etme...........:KK53:

gitmek istemiyorum bende gitmem sonra ailem demezmi puanın burayı rahat tutuyo ne işin var orda diye insan biraz anlayışlı olur ya :KK14:

yawww boyle bisey icin istemiyosa istemesin anacimm
daha yasin basin kacccc amannnn birak gitsin bosverrr...
sennn siki calisss..
benim memleketimde kaymakam olarak calisan adam maatya uluslararasi mezunu malatyadan hemide..
aklini basina devsirrr
birakkkk bosverrr uzulmeeee...

gitmek istemiyorum bende gitmem sonra ailem demezmi puanın burayı rahat tutuyo ne işin var orda diye insan biraz anlayışlı olur ya :KK14:

sennn siki calisss..
benim memleketimde kaymakam olarak calisan adam maatya uluslararasi mezunu malatyadan hemide..
aklini basina devsirrr

sennn siki calisss..
aklini basina devsirrr

cnm bu sebeptense ayrıldığınız iyi olmuş zaten elin oğlune göre mi yönlendireceksin hayatını
seni istiyorsa her halinle okuyacağın yerle bölümle v.s. beklemeyi kabul eder zaten
taviz verme geleceğin daha önemli mesleğini kesinlikle eline almalısın :KK31:

X