- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben 21 yasindayim 22 olcam yakinda :44:
hem açım hem bekarım o mühim değilde çocuksuzum :44::44::44: kıs ben bu sayfanın eziğiyim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 21 yasindayim 22 olcam yakinda :44:
ben rejimdeyim rejimdeyim rejimdeyiiiiiiiiim ve hayla bir gram bilem veremedim
hem açım hem bekarım o mühim değilde çocuksuzum :44::44::44: kıs ben bu sayfanın eziğiyim galiba
mikemmel ve kokoş olmuş
babalar kurtarıcalarımız canım ,allahın bu gününe şükür kurabiyem
tek tek rencide ettik seni
evet ayynen öyle cnm uykusundan uyandirdim adami hem evelsi günü de aynisi olmustu
he kıs o değil de ben sizi rencide etmeye kalkarsam o fena hani bugüne kadar bu konuda elimden sağ kurtulan olmadı o açıdan anacım kıs tahrik etmesenize beni
evet kuzu hic sorma kaldim yine ama isyerine gelmistimdaha cok suslicem ben onu
o ne kiz yine yolda mi kaldin hehe
geleyim de vakit bulamıyorum ki bugün biraz yoğun artık aralarda hızlı hızlı yazıcam
herkese günaydıııııııııııııııııııııııın azi estalmus beni beğenip sonra yine gitmiş anacım ben çalışıyorum ama o benden beter dışarda Allah'tan ev hanımı ama görünen o ki umutsuz değil prenses araban varsa iyi bakıcaksın şekerim yoksa aha da böyle yolda bırakır adamı hem niye moralin bozuluyo ki tövbe tövbe sanırsın canlı bişey çaresi yok rüzgargülü kardeş sen kaç yaşındasın da bi de iki yıllık evlisin :44::44::44: oh bitirdim incitanem hepsini senin cevaba yazdım sen akedeşlere ilgili cümleleri dağıtırsın bi zahmet artık
anladık tabi anlamaz olur muyuzkizlar ben actigim konulari sildiremezmiyim? yöneticiye msj gönderdim ama bisey olmamis hala :26:
ben herkesin görmesini istemiyorum o konularin malumm anlarsinizzz
Estagfurullahhh Bekar olunca cocuksuz olman normal elbette ben evliyim yine cocuksuzum Allah hayirlisini versin
eger actigim konular silinmiyorsa üyeligimi iptal edicem
anladık tabi anlamaz olur muyuz
kizlar ben actigim konulari sildiremezmiyim? yöneticiye msj gönderdim ama bisey olmamis hala :26:
ben herkesin görmesini istemiyorum o konularin malumm anlarsinizzz
silinmiyormu konular?