- 20 Şubat 2012
- 2.376
- 0
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
günaydin kizlar
sabah sabah yine macera yasadim arabam yine yolda kaldi busefer isyerine kadar gelebildim
günaydın kız senin bu araba yenilenmek mi istiyor ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar
sabah sabah yine macera yasadim arabam yine yolda kaldi busefer isyerine kadar gelebildim
sağol sen kaç yıllık evlisin :26:
günaydin kizlar
günaydın kız senin bu araba yenilenmek mi istiyor ne
nice 52 62 yıllara inşallahBende 2 yil olcak temmuzda.
Gunaydin hosgeldinn
sanirim öyle cnm hicte durumum yok yenilemek icin
Bende 2 yil olcak temmuzda.
Gunaydin hosgeldinn
hosbulduk cnm nasilsin? benim moralim bozuldu ya sabah sabah
nice 52 62 yıllara inşallah
tamir ettirirsin canım
babami aradim baktircakmis benim talihsizligim bir is yoluna giriyor diger yolundan cikiyor olsun buna da sükürnice 52 62 yıllara inşallah
tamir ettirirsin canım
iyim sukur sen nasilsin canim ? Araban bozulmus gecmis olsun.
babami aradim baktircakmis benim talihsizligim bir is yoluna giriyor diger yolundan cikiyor olsun buna da sükür
sabah uyandigimda moralim gayet iyidir simdi bozuldu malesef. sagol tatlim
patsy paysy patsy gel anacım buyur
ana sayfa güzel olmus cnm hayirlisi olsun
geleyim de vakit bulamıyorum ki bugün biraz yoğun artık aralarda hızlı hızlı yazıcam
herkese günaydıııııııııııııııııııııııın azi estalmus beni beğenip sonra yine gitmiş anacım ben çalışıyorum ama o benden beter dışarda Allah'tan ev hanımı ama görünen o ki umutsuz değil prenses araban varsa iyi bakıcaksın şekerim yoksa aha da böyle yolda bırakır adamı hem niye moralin bozuluyo ki tövbe tövbe sanırsın canlı bişey çaresi yok rüzgargülü kardeş sen kaç yaşındasın da bi de iki yıllık evlisin :44::44::44: oh bitirdim incitanem hepsini senin cevaba yazdım sen akedeşlere ilgili cümleleri dağıtırsın bi zahmet artık
geleyim de vakit bulamıyorum ki bugün biraz yoğun artık aralarda hızlı hızlı yazıcam
herkese günaydıııııııııııııııııııııııın azi estalmus beni beğenip sonra yine gitmiş anacım ben çalışıyorum ama o benden beter dışarda Allah'tan ev hanımı ama görünen o ki umutsuz değil prenses araban varsa iyi bakıcaksın şekerim yoksa aha da böyle yolda bırakır adamı hem niye moralin bozuluyo ki tövbe tövbe sanırsın canlı bişey çaresi yok rüzgargülü kardeş sen kaç yaşındasın da bi de iki yıllık evlisin :44::44::44: oh bitirdim incitanem hepsini senin cevaba yazdım sen akedeşlere ilgili cümleleri dağıtırsın bi zahmet artık
Patsy apla gel sana ne hazirladim bakk