- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
galiba kuzeninin kirvesini buldu
her ikisi bu hafta sonu ayni nisanda olacaklar
merhaba kuzu ben o konuya yorum yapmistim dùn bi baktim kkda òzel mesaj var o kadindan.yardimimi isteedi bende tamam dedim. Bana dediki 'esim kendi geldi ve dediki bey alalim kiz tamam demisbezi baglayinca adam kendini mutlu oluyormus.bana soruyor ki kadin esim eve saat 7 f geliyor geldigi gibi bezini baglatiyor.dedim yatmadan önce baglasin neden sen bagliyorsun?kendi yapamiyormus.ve bana sordu ki esim beze büyük tuvaletini yaparmi? Snk oldum kizlar dedim benimle dalgami geciyorsung? Yo hayir
devami dedim ben nerden bileyim esinin altina büyük tuvaletini yapip yapmicani cocuk degil dedim hem neden sana bezini baglatiyor hem utaniyor diyorsun hem beyinh bagliyon. Kizin yasi 23 esinin yasi 26 mis bence bu konu fake kiz bana neler sordu
kiz ben dün arabayla yolda kaldimeve gidiyordum otobandan ciktim arac oldugu yerde kaldi kuzenim geldi arabayi cektik radyoda filan hep söylemisler yolda araba kaldi dikkatli sürün diye megerse benzin bitmis
bana deyin kıs çatlarım benpatsy nihayet geldin
ya sen dun ozelden bana bi seyler anlattin ya valla cesaret geldi bana tekrar denicem ben de
hah estos da geldi
yine mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
baslarim musafirinden
hemen topige don:88:
yap kız sana da bu yakışıryok kiz ne cocugu
urkutmeyin beni
zaten acaip bebek yapasim var
ne cesaretiiiiiiiiiiiii:44:ne sordun kiz unuttum
sey diyodum gecen gun ozelden soyledigini ben de cesaretlendim tekrar yapicam
İntihar sebebibaşıma ağrı girdi be
<strong><em><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;Q4BP-0YZkm8]http://www.youtube.com/watch?v=Q4BP-0YZkm8&feature=related[/video]
o nasıl bi bilinmezlikmiş kıs öyleya ben bugünlerde bir garip hallerdeyim canım bişey istiyor ama ne istiyor hali bişey yemek istiyorum ama ne bilmiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapayım bilmiyorum :44::44::44::44:
yaf biz ne kadar kendimizi kaptırmışız o küçük bahçelerde sabah sohbeti yapan teyzelerin güzel sohbetlerinin konuları neydi acaba keşke bi yerlere not etseydik
iyi akşamlariyi aksamlar estos
yettim gariiiiiiiivazgecmiyor kiz gel artik
ya kizim bu ne enerci anam girip tum gecmisi okuyosun
benim pilim yavas yavas bitiyo
cocuklari uyuttun mu
benim kiz uyudu
ben de uyicam birazdan
e malum saat 01.27
ne yapayım yaa
yoruldum banyo yaptım
geçmişi okudum daha saçımı düzleştiricem
yarın misafirlere papaz kafalı gene çıkmıyayım
çocuklar çoktan uyudu
hadi sen de uyu sizde saat bayaaa geç olmuş
Afiyet olsun sekerim..aaa ba elmami getirdin sagolasin ruzgos
kıs bu ne şincik gecenin bi vakti:44:
Afiyet olsun sekerim..
Kiz baska seyler getirincede rejimdeyim diyerektenn bana kiziyorlar bende elma getirdim
Afiyet olsun sekerim..
Kiz baska seyler getirincede rejimdeyim diyerektenn bana kiziyorlar bende elma getirdim
anaaaammmmmm azoyla bana herbişeyi getirebilirsin
biz zati kilo almaya çalışıyok
kizim sen kapali degilmisin:26:sacini duzlestirip napicaksin:26:
azoo kıs yarınki menü hazır olunca fotosunu koyayım mı