Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ya ben bugünlerde bir garip hallerdeyim canım bişey istiyor ama ne istiyor hali bişey yemek istiyorum ama ne bilmiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapayım bilmiyorum :44::44::44::44:

amaaaaaaa ben geçen yazdan beri böyleyim yaz geçti kış geçti işte yine bi bahar ama bende ki bu hal geçmedi kocamaaaaaaaaaaan bi boşluk ama neyin bilmiyorum ki :44::44::44:

belki bi çocuk yoksa yanında bi aşk yok bi tatil ama nereye, yoksaa daha tempolu bir iş mi şöyle başını bile kaşıyamayacağın kendini bir an durup dinleyemeyeceğin bi iş acaba ne hangisi :44::44:

havadan sudan konuşmak öylesine rastgele dertleşmek ne kadar imkansızlaşmış neden acaba herkes bir bilirkişi acep ondan mı ?

tersi de mümkün tabi iyi halinden hallice memniyet belirten tebriler gelecek heryer sevgi pıtırcığı olacak bayram seyran havası

yaf biz ne kadar kendimizi kaptırmışız o küçük bahçelerde sabah sohbeti yapan teyzelerin güzel sohbetlerinin konuları neydi acaba keşke bi yerlere not etseydik

bi kadının aynı yatakta yattığı adamın derdinden bunalmasını anlıyorum da tanımadığı kadınlara onu şikayetlenmesini anlamıyorum

X