- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
sağol canım
Allah razı olsun canım amin
keşke biz onların yerine hastalansak
amin abla
abla sen biliyomusun dun prensess bi tanidigini buldu topikte
tamam ben de bulasiklari yikiim o zaman 1 saat sonra gorusuruz
bak ben de onu sordum dün prensese ama daha foruma girmediği için görmedi
sahiyaa tam olarak nesi oluyomuş
merhaba kuzu ben o konuya yorum yapmistim dùn bi baktim kkda òzel mesaj var o kadindan.yardimimi isteedi bende tamam dedim. Bana dediki 'esim kendi geldi ve dediki bey alalim kiz tamam demisbezi baglayinca adam kendini mutlu oluyormus.bana soruyor ki kadin esim eve saat 7 f geliyor geldigi gibi bezini baglatiyor.dedim yatmadan önce baglasin neden sen bagliyorsun?kendi yapamiyormus.ve bana sordu ki esim beze büyük tuvaletini yaparmi? Snk oldum kizlar dedim benimle dalgami geciyorsung? Yo hayir
devami dedim ben nerden bileyim esinin altina büyük tuvaletini yapip yapmicani cocuk degil dedim hem neden sana bezini baglatiyor hem utaniyor diyorsun hem beyinh bagliyon. Kizin yasi 23 esinin yasi 26 mis bence bu konu fake kiz bana neler sordu
kiz ben dün arabayla yolda kaldimeve gidiyordum otobandan ciktim arac oldugu yerde kaldi kuzenim geldi arabayi cektik radyoda filan hep söylemisler yolda araba kaldi dikkatli sürün diye megerse benzin bitmis
neler sordu kiz merak ettim
adama bezleri büyük geliyormus bebek bezi alsak olurmu? Hemen isten eve geldigi gibi bezi taktiriyor sorun olurmu? Altina büyük tuvaletini yaparmi? Ben yarin size yazdiklarimizi kopyaliyim okursunuz gülmekten yerlere yaticaniz