Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
merhaba kuzu ben o konuya yorum yapmistim dùn bi baktim kkda òzel mesaj var o kadindan.yardimimi isteedi bende tamam dedim. Bana dediki 'esim kendi geldi ve dediki bey alalim kiz tamam demisbezi baglayinca adam kendini mutlu oluyormus.bana soruyor ki kadin esim eve saat 7 f geliyor geldigi gibi bezini baglatiyor.dedim yatmadan önce baglasin neden sen bagliyorsun?kendi yapamiyormus.ve bana sordu ki esim beze büyük tuvaletini yaparmi? Snk oldum kizlar dedim benimle dalgami geciyorsung? Yo hayir

ne garip insanlar var ya
sordugu soruya bak
sen nerden bileceksin dimi ama
zaten kocasini yeterince rezil etti

devami dedim ben nerden bileyim esinin altina büyük tuvaletini yapip yapmicani cocuk degil dedim hem neden sana bezini baglatiyor hem utaniyor diyorsun hem beyinh bagliyon. Kizin yasi 23 esinin yasi 26 mis bence bu konu fake kiz bana neler sordu

kiz ben dün arabayla yolda kaldim eve gidiyordum otobandan ciktim arac oldugu yerde kaldi kuzenim geldi arabayi cektik radyoda filan hep söylemisler yolda araba kaldi dikkatli sürün diye megerse benzin bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…