Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
he kıs aslında ilk canice operasyonu ben daha 2 aylıkken yapmışlar yuh yani diyorum anneme sendeki de ne yürek hani madem deldiriyon doktora falan götür dimi ebe anneye niye deldiriyon aman bişiolmaz incilerin dökülmedi geçti gitti diyo bana ama öyle değil işte okul faslı kapanırdı git bi daha deldir bu sefer hani gönüllü işkence bi AllahIN KULU DA ECZANEYE GÖTÜRELİM DEMEZDİ:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım o zaman öyleymiş bebekken deliyorlarki kulak bir daha kapanmasın
bide eczane bulmakta derttir kesin :KK1:

ay hiç sormayın ya eşim aradı bizim oğlan okulda yine fenelaşmış hasteneye acile götürdük
küçük çocukta tansiyon tavan yapmış burnu arada şiddetli kanıyordu meğerse tansiyondaymış akşama kadar bir sürü test yaptılar

ayy geçmiş olsun cnm yaa ilaç fln verdiler mi tansiyon kaç olmuş:18::18::18:

he kıs aslında ilk canice operasyonu ben daha 2 aylıkken yapmışlar yuh yani diyorum anneme sendeki de ne yürek hani madem deldiriyon doktora falan götür dimi ebe anneye niye deldiriyon aman bişiolmaz incilerin dökülmedi geçti gitti diyo bana ama öyle değil işte okul faslı kapanırdı git bi daha deldir bu sefer hani gönüllü işkence bi AllahIN KULU DA ECZANEYE GÖTÜRELİM DEMEZDİ:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kiz niye kapaniyodu ki ip gecirmiyolar miydi kulagina:KK1:
bi de zaman gectikten sonra o beyaz ip kirlenir gri ye donerdi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy geçmiş olsun cnm yaa ilaç fln verdiler mi tansiyon kaç olmuş:18::18::18:
canım eşim benden önce yetişmiş bir gittimki bizim oğlan acayip titriyor güneşte çarpmış başımda dönüyor dedi neyse ölçtüler normal aralık 4 olması gerekirken bunun 6 dıydı o heyecanla tam hatırlamıyorum ama 14 dü sanırsam
ay abla nedir sizin basinizdaki bu dert
bu cocuga nazar falan mi degiyor acaba:26:

vallahi canım bende anlamadım büyümü var neyse sardı başımızı kara bela gibi habire acildeyiz artık ben insanlara hastendeyiz diye söylemeyede utanıyorum
okul kapanmadan hastalanmaz inş

canım eşim benden önce yetişmiş bir gittimki bizim oğlan acayip titriyor güneşte çarpmış başımda dönüyor dedi neyse ölçtüler normal aralık 4 olması gerekirken bunun 6 dıydı o heyecanla tam hatırlamıyorum ama 14 dü sanırsam

vallahi canım bende anlamadım büyümü var neyse sardı başımızı kara bela gibi habire acildeyiz artık ben insanlara hastendeyiz diye söylemeyede utanıyorum

çocuğa göre bayaa yüksekmiş
neyse geçmiş olsun :KK31:

gecmis olsun abla insallah iyilesir
insan cocugunun hastalanmasina cok uzuluyo hakikaten ben hastalaniyim de o hastalanmasin diyo iki kat uzuluyo:KK14:

X